Mezuniyet Hediyesi Fikirleri - Özel Hissettiren Mezuniyet Hediyeleri

Mezuniyet Hediyesi Fikirleri - Özel Hissettiren Mezuniyet Hediyeleri

Bir okuldan mezun olmak, öğrencilik hayatının sonu iş hayatının başlangıcıdır. Günlerin daha sakin ve eğlenceli geçtiği öğrencilik hayatından gerilim ve stres dolu iş hayatına geçişte sevdiklerinize destek olmak istiyorsanız onlara küçük tebrik hediyeleri alabilirsiniz. İlgi alanına göre olabileceği gibi mezun olduğu okula göre de seçebileceğiniz mezuniyet hediyeleri, çalışan adayı yakınınızın mesleğine başlarken kendini daha güçlü hissetmesini sağlar. Küçük ilginç hediyeler ya da günlük hayatta kullanılabilecek pratik hediyelerle her an sevdiğiniz kişinin yanında olabilir, kendini zayıf hissettiğinde ya da çaresiz kaldığında sizin verdiğiniz hediyeye odaklanıp kendini toparlayabilir.

Birbirinden ilginç ve sıradışı hediyeler hediyesepeti’nde bulunabilecek ve bu hediyeleri sevdiklerinize rahatlıkla hediye edebileceksiniz. Erkek çocuk ve kız çocuklarına yakışacak en güzel hediyeleri seçebilir bir büyük ve ebeveyn olarak çocuklarınıza dilediğiniz ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz. Aynı zamanda siz de mezuniyet hediyesi olarak erkek arkadaşıma ne hediye alabilirim diye düşünenlerdenseniz sizin için olan önerilerimize göz atmanızı öneririz.

Motivasyon Mottolu Konsept Hediye Kutusu

mezuniyet hediyesi fikirleri

Hediyelik eşyalar arasında mezuniyet hediyesi fikirleri denildiğinde akla ilk gelen ürünlerin başında hediye kutusu gelir. Yeni mezun olup iş hayatına atılacak kişilere özellikle ofis yaşamında çok ihtiyaç duyacakları ekipmanları hediye olarak verebilirsiniz. Motivasyon mottolu konsept hediye kutusu içinde 304 paslanmaz çelikten imal edilen çelik termos ve kanvas kapaklı defter yer alır. Termos plastik aç kapak tasarımı sayesinde pratik kullanıma sahiptir.

Üniversiteden yeni mezun olan ve iş hayatına atılmak için gün sayan kişilere hediye kutusu armağan ederek beğeni kazanabilirsiniz. Çünkü bu kutu içinde kaliteli ofis malzemeleri dışında Melodi özel seri kutulu çikolata ve bronz kaktüs klips yer alır. Everyday Be Happy and Smile tasarımlı motto kartına sahip konsept hediye kutusu uygun fiyatıyla da dikkat çekicidir. Bu ürün özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

Mezuniyet Fotoğraf Saklama Kutusu

mezuniyet icin hediye

Hem hatıra değeri yüksek hem de dikkat çekici bir hediye tercih etmek isteyenler için mezuniyet fotoğraf saklama kutusu öne çıkar. Küçük boyutlu fotoğraflarınızı saklamanız için en ideal olan bu kutu deforme olmayacağı için uzun yıllar boyunca saklanabilir. Fotoğrafların dijital versiyonlarını da saklamak için USB bellek hediyesi vardır. Kutu ergonomik boyutlarda olduğu için dolap veya çekmecede rahatça muhafaza edilebilir. Birinci sınıf kalitedeki ahşaptan imal edilen bu kutu üzerine UV teknolojisi ile özelleştirme yapılmaktadır. Set halinde gelen üründe kristal USB bellek ise 16 GB hafızaya sahip olup tüm işletim sistemleri ile uyumludur. Mezuniyet hediyesi bileklik alıp bu tür saklama kutusu içinde de uzun yıllar boyunca hatırasını yaşatabilirsiniz.

Kahve Çikolata Keyfi Hediye Kutusu

mezuniyet hatırası hediye

Yakın arkadaşlarına veya sevdiklerine mezuniyet için hediye vermek isteyenler özel günlerde kutlama yaparken tercih edilen çikolatadan vazgeçmek istemeyebilir. Ancak tek başına çikolata hediye etmek yerine set halinde farklı ürünleri de sevdiklerinize armağan edebilirsiniz. Kahve çikolata keyfi hediye kutusu içinde Melodi marka 300 gram draje çikolata yanı sıra 125 gram Türk kahvesi vardır. Beton saksılı skulent bitki, mat siyah roller kalem ve siyah beyaz desenli defter ise ofiste kullanılabilecek en ideal ekipmanlar arasında yer alır. Yeni mezun tanıdıklarınıza bu hediyeleri gönül rahatlığı ile verebilirsiniz.

Logo ve İsimli 3 Kalemli Masaüstü Düzenleyici

mezuniyet icin ogretmene hediye

Mezuniyetten sonra iş yaşamına atılacaklara masaüstü düzenleyici alarak kişiye özel bir hediye sunabilirsiniz. Kırmızı, yeşil, siyah, mavi, metalik gri veya beyaz renklerinde satışa sunulan bu ekipman ofis ortamında en çok tercih edilen eşyalardandır. Hem dekoratif hem kullanışlı olan kalemli masaüstü düzenleyici üzerinde kişiye özel logo ve isim baskısı yapılır. UV baskı yöntemi ile logo, isim ve firma ismi yazılan bu ekipmanın ahşap bölümünde eşya koyma gözü vardır. Aynı zamanda cep telefonu standı olarak da kullanılabilen masaüstü organizer, yeni iş hediyesi olarak da verilebilir. Birinci sınıf kalitedeki masif ahşaptan imal edilen bu düzenleyici özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir. Mezuniyet için öğretmene hediye satın almak isteyenler de isimli ve 3 kalemli bu masaüstü düzenleyiciyi tercih edebilir. Kişiye özel hale getirilebilen bu hediyenin ofis masasında kullanımı çok pratik olduğu gibi okulda ders masasında da işlevsel olarak kullanılabilir. Yeni mezun olup iş yaşamına atılan öğretmene hediye almak isteyenler için ideal bir tercihtir.

Defter ve Kum Saati Hediye Kutusu

mezuniyette ne hediye alinir

İnternet üzerinden mezuniyet hatırası hediye arayanlar için defter ve kum saati gibi ofis armağanları tercih edilebilir. Hediye kutusunda metal kum saati üzerine lazer kazıma ile özel isim yazılabilmektedir. 16 saniye zamanı olan kum saatinin kumları metal olup içindeki mıknatıs ile görsel olarak çok dikkat çekici bir şekli vardır. Defterin kenarları kulakçık ile aynı renge sahip olup yeni mezun kişilerin iş yaşamındaki tüm ihtiyaçlarını karşılar. Hediye kutusu içinde ayrıca kaliteli ve metal malzemeden üretilmiş mavi renkli yazan tükenmez kalem de vardır. Sevdiklerinize bu hediye kutusunu satın almak istediğinizde indirimli fiyat seçeneklerinden hemen yararlanabilirsiniz.

Avukatlara Özel İsimli Led Lamba

öğretmene mezuniyet hediyesi

Pek çok kişi mezuniyet hediyesi ne alınır sorusuna mesleklere göre yanıt vermektedir. Örneğin avukatlar için alınabilecek en özel hediyeler arasında isimli led lamba gelir. Hem kullanışlı hem de dekoratif anlamda çok şık olan bu hediyenin alt kaidesi birinci sınıf kalitedeki masif ahşaptan imal edilir. Güçlü led lambası sarı renk veren led lamba, evde veya ofiste dekoratif amaçlı kullanılabilir. Güçlü sarı ışık veren led lamba USB girişi sayesinde pratik bir şekilde çalıştırılabilmektedir. Özellikle yeni mezun olup da avukatlık mesleğine hızlı bir başlangıç yapan kişiler için en ideal hediye çeşitlerinin başında gelir.

Kişiye Özel Çelik Termos

üniversite mezuniyet hediyesi

Ofis yaşamında en çok kullanılan ekipmanların başında muhakkak termos gelir. İçi ve dışı paslanmaz çelikten imal edilen termosu kişiye özel hale getirmek istediğinizde en doğru yerdesiniz. Üzerine isim yazılı ve imza tasarımlı çelik termos aynı zamanda plastik kapağı ile french press özelliğine sahiptir. Bu hediye sadece siyah ve beyaz renk seçenekleri ile satışa sunulmaktadır. Özel kaymaz tabanı sayesinde ofis ortamında rahatlıkla kullanılabilen bir hediye seçeneğidir. French press özelliği sayesinde filtre kahve veya bitki çayı demlemek mümkündür. Sıcak sıvılarda sızdırma ihtimaline karşı dikkatli taşınması gereken çelik termosu özenle hediye paketi yapılmış halde satın alabilirsiniz. Kişiye özel hediye satın almak isteyenler için isim ve imza tasarımlı çelik termos üzerine lazer kazıma ile özelleştirme yapılmaktadır. Çelik termos içindeki sıvının derecesini 6 saate kadar koruyabildiği için son derece işlevseldir.

Ahşap Anı Koleksiyon Kutusu

mezuniyet hediyesi bileklik

En güzel arkadaşlıkların yaşandığı üniversite döneminde mezuniyet sonrası hediyeler arasında ahşap anı koleksiyon kutusu öne çıkmaktadır. Birinci sınıf kalitedeki ahşaptan imal edilen bu ürün üniversite mezuniyet hediyesi olarak en çok tercih edilen ürünlerden biridir. Ön yüzeyinde akrilik malzeme kullanılmış olup son derece şıktır. Dekoratif bir görünüm sunan koleksiyon kutusu aynı zamanda kumbara özelliğine de sahiptir. Koleksiyon kutusunun üst kısmında anılarınızı atma bölümü bulunur ve dilerseniz para biriktirmek için de bu bölmeyi kullanabilirsiniz. Duvara asarak veya masa, sehpa üzerinde kullanımı mümkündür. Ahşap anı koleksiyon kutusu özenle hediye paketi yapılarak satışa sunulmaktadır.

En Değerli Öğretmene Kalem Seti

mezuniyet hediyesi ne alınır

Özellikle yeni mezun öğretmen adayları için alınabilecek en özel hediyelerin başında kalem seti gelir. Hem kullanışlı hem de şık görünüme sahip bu hediyede özelleştirme olduğu için kişiye özel hale getirebilirsiniz. Kalem seti içinde 1 adet roller ve 1 adet tükenmez kalem yer almaktadır. Üzerinde isim yazılı kalemlerde lazer kazıma yöntemi kullanıldığı için uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılabilir. Son yıllarda internet üzerinden öğretmene mezuniyet hediyesi almak isteyenler için bir numaralı hediye fikirleri arasında yer alır. Atatürk silüetli bu kalem setinin malzeme kalitesi de ilk bakışta kendisini ortaya koymaktadır.

Yazılımcılara Özel Kod Tasarımlı Kupa

mezuniyet hediyesi ne olur

Farklı mesleklere özel hediyeler tercih etmek isteyenler için yazılımcı ve developer için de özel hediye tasarımları vardır. Mezuniyette hediye fikirleri arasında çok yaratıcı olan kod tasarımlı kupa oldukça beğenilir. Birinci sınıf kalitedeki porselenden imal edilen kupanın üzerine yüksek kaliteli baskı yapılmaktadır. Bu baskıların kalitesi ve dayanıklılığı yüksek olduğu için uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılabilir. Kod tasarımlı kupa hediyesi hem aksesuar hem de ofiste işlevsel bir ürün olarak kullanıldığı için özel hediyelerden biridir. Yazılımcılar bilgisayar başında uzun süre vakit geçirdikleri için ofiste çalışırken kod tasarımlı kupayı sık sık kullanabilirler. Bu nedenle

İsme Özel Anahtarlık Ayna Kalem Seti

mezuna hediye

Yeni mezun kız arkadaşa hediye seti vermek isteyenler için kullanışlı ürünler öne çıkmaktadır. Şık kutu içinde birden fazla özel hediye seçimini yapanlar için bu set içinde siyah renkli rose altın detaylı kalp anahtarlık, roller kalem ve cep aynası bulunur. Yeni mezun kız arkadaşın en çok ihtiyaç duyacağı bu ürünler, kaliteli malzemeden üretildiği için son derece sağlamdır. Hediye ürünler üzerine isim baskısı lazer kazıma yöntemi ile yapıldığı için kalıcı olup asla deforme olmaz. Ürün kutu modeli stoklara göre farklılık gösterebilir. Özenle kullanmak isteyeceğiniz kız arkadaşa isme özel anahtarlık aynı ve kalem seti hediyesi uygun fiyatıyla da dikkat çekicidir. Bu hediyeye tek tıkla sahip olmak istediğinizde en doğru yerdesiniz. Kız arkadaşa mezuniyet hediyesi vermek için isme özel hediye arıyorsanız anahtarlık ve ayna gibi her zaman yanında taşıyıp sizi anacağı hediye tercihlerinde bulunabilirsiniz.

İsim Yazılı Dekoratif Led Lamba

mezun olana hediye

Üniversiteden yeni mezun olup mesleğe atılan kişilere, meslekleri ile ilgili hediyeler verilir. Psikoloğa hediye vermek isteyenler de isim yazılı dekoratif led lamba tercihinde bulunabilir. Akrilik levha lazer kazıma ve kesim ile hazırlanmış olup ürünün alt kaidesi ise birinci sınıf kalitedeki masif ahşaptan imal edilmiştir. Alt ahşap kaide ile evde veya ofiste dekoratif amaçlı sergilenebilir. İsme özel gece lambası olarak da kullanılabilen bu ürün USB bağlantısı sayesinde pratik bir şekilde çalışır. Psikologların kendi ofisini açtığında bu mekanda gönül rahatlığı ile sergileyebilecekleri özel hediyeler dikkat çekicidir. Güçlü sarı ışığı ile dekoratif amaçlı kullanılabilen isim yazılı dekoratif led lamba hediyesi uygun fiyatlı ve çok beğenilen hediye çeşitleri arasında yer almaktadır. USB ile çalıştığı için ofis ortamında bilgisayara veya power banke takılı biçimde kullanılabilir.

Matara ve Çerçeveli Hediye Kutusu

mezunlar için hediye

İnternet üzerinden mezuniyette ne hediye alınır diye merak edenler için kullanışlı hediye fikirleri öne çıkmaktadır. Hem kullanışlı hem de şık görünüme sahip hediye seçenekleri arasında siyah konsept matara ve çerçeveli hediye kutusu yer alır. Yeni mezun kişilere verilecek hediyeler arasında bu tarz set halindeki ürünleri gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Set içinde ivory kağıttan üretilen defter, kolonya, çerçeve, siyah kılıflı matara ve beyaz renkli kalem bulunmaktadır. Ofiste en çok ihtiyaç duyulacak ekipmanlardan oluşan bu hediyeyi yeni mezun olup iş yaşamına atılmak için gün sayan kişilere verebilirsiniz. Siyah konsept matara ve çerçeveli hediye kutusu, özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir. Bu ekipmanlar birinci sınıf kalitedeki malzemeden üretildiği için ofis yaşamında uzun yıllar boyunca kullanılsa bile kolay kolay deforme olmayacaktır.