Kova Burcu Kadınına Hediye Ne Alınır? 20+ Hediye Önerisi

Kova Burcu Kadınına Hediye Ne Alınır? 20+ Hediye Önerisi

Klasik hediyelerden hoşlanmayan kova burcu kadınına hediye almak zor iştir. Özenli bir seçim ve kişiselleştirilmiş modeller hediye sahibini mutlu eder. Hediye alınacak kişiyi tanımak, zevk ve tercihlerini bilmek seçim işini kolaylaştırır. Her an özel olduğu hissetmek isteyen ve ilgi arsızı olan kova kadını teknolojik aletlere olan tutkusuyla bilinir.

Hediye vermek ve verilen hediyenin beğenilmesi en az hediye almak kadar mutluluk vericidir.

Burca uygun hediye alternatifleri ister iş arkadaşı olsun ister sevgili özel günlerin anlam ve önemini artırır. Hediye seçerken yardıma ihtiyaç duyduğunuzda çeşitli ipuçlarını takip ederek sevdiğiniz kişiyi mutlu edecek sonuca ulaşabilirsiniz. Rekabetçi, dinamik, esprili ve çalışkanlığıyla tanınan kova burcu kadını hangi hediyelerden hoşlanır diye düşünüyorsanız önerilere göz atabilirsiniz. Unutmayın! Seçtiğiniz hediye kadar değerli olan bir diğer konu hediye paketine gösterilecek özendir.

Kadının Olmazsa Olmazları Hediye Kutusu

kova burcu kadınına hediye

Birden fazla parçanın tek kutuya sığdığı “Kadının olmazsa olmazları” herkesi mutlu eder. Şık karton kutu gümüş veya gold kapak seçenekleriyle kişiye özel hale getirilir.

  • Metal kutuda 300 gr’lık Melodi çikolata kaplı draje
  • 100 ml Rebul Green Tea kolonyası
  • 22 sayfalık çizgili defter
  • Siyah beyaz çizgili ve kalpli gözlük kılıfı
  • Beton saksıda sukulent tek kutunun içine yerleştirilir.

Damak tadına düşkün ve hijyen takıntılı dostlar için tercih edilebilecek hediye içeriği iş hayatında günlük notlar alırken de yardımcıdır. Güneş gözlüğü koyma kılıfı çantada taşınabilir. Masa üstüne veya pencere önüne yerleştirilecek sukulent görsel açıdan estetik olduğu kadar da sağlık ve pozitif enerjiyi temsil eder. Bu hediye burcun sıradan olmayan tavrıyla üst üste oturan bir seçenektir.

İsim Ve Harf Yazılı Hediye Kanvas Makyaj Çantası

kova burcu kadını hangi hediyelerden hoşlanır

18x25 cm ölçülerinde olan kanvas makyaj çantasının bej, füme, kırmızı ve siyah renk alternatifleri bulunur. Sipariş esnasında ürün üzerine yazılacak isim ve harf seçilerek kişiselleştirme yapılabilir.

Özel nefes alan baskı ile yapılan özelleştirme işlemi uzun ömürlüdür. İçi özel astarla kaplı, metal ve sağlam yıldız fermuarıyla sahibine kendini “Star” hissettiren isim ve harf yazılı kanvas makyaj çantası günlük hayatın vazgeçilmez parçaları arasındadır.

Çanta içinde kullanıldığında tüm dağınıklığı tek yerde toplayan ürün yaz aylarında plaj ve sahillerin elde taşınan kombin tamamlayıcısı olarak değerlendirilebilir. Siparişin ardından özenle paketlenen ürün istenen tarihte verilen adrese teslim edilir. Bu hediye kova burcu kadınının dağınıklığını toparlayıcı özelliğiyle öne çıkar.

Kişiye Özel Kupa Ve Saat Seti

kova burcu kadını hediye Gri kapaklı şık karton kutuda kova burcu kadını hediye seçenekleri arasında öne çıkan çiftlere özel kupa ve saat seti özel anıların ömür boyu yaşanmasını sağlar. İçinde kadın ve erkek saati ve baskılı 2 kupa bulunan kutu karşınızdaki kişiye verdiğiniz değerin yansımasıdır.
  • 40 mm kasa
  • Metal kordon
  • Düz kadran
  • Analog tip
  • Mineral cam ve
  • Su geçirmez özelliğe sahip saatler erkekler için gümüş ve kadınlar için gümüş ve gold seçeneklere sahiptir.

Porselen beyaz kaliteli kupa üzerine seçilen resim çift taraflı baskı yapılır. Çiftlere özel bir hediye seçeneği olan ürün, sipariş üzerine hazırlanır ve özenle paketlenir. Zamanı ayrı yerlerde bile aynı saat üzerinden takip etmek ve bir arada olunmayan anlarda bile aynı kupadan keyifli yudumlar almak paha biçilmez bir ayrıcalıktır. Kova burcu kadını her zaman şaşırtılmak ister. Bu hediye tam sizin aradığınız kutu olabilir.

Gerçek İnci Kolye Ahşap Hediye Kutusu

kova kadınına hediye

Şeffaf kapaklı ahşap kutusunda son derece özel bir hediye seçeneği olan gerçek inci kolye, aksesuar seçiminde her zaman titiz davranan kova kadınına hediye olarak düşünülebilir. Hem inci kolyeyi hem de diğer aksesuarları bir arada muhafaza etmek için de kullanılacak kutu kalıcıdır.

Mesaj kartı üzerine isim, tarih ve özel mesaj bırakılabilir. Set içinde istiridye inci kolye vardır. 1.sınıf tatlı su incisi, renk seçenekleriyle farklı temaları temsil eder. Oluşumu için uzun yıllar geçmesi gereken inciler bir kadına alınacak en özel hediyeler arasında sayılabilir. İnci renkleri ve anlamları şu şekildedir.

  • Beyaz inci: Masumiyet
  • Krem inci: Mutluluk
  • Sarı inci: Zenginlik
  • Şeftali inci: Saflık
  • Mavi inci: Aşk
  • Yeşil inci: Doğal
  • Mor inci: Bilgelik
  • Siyah inci: Gizem

Sunumundan paket içeriğine, kolye tasarımından farklı kombinlerle uyumuna kadar tam anlamıyla dikkat çekici olan model sipariş üzerine özenle hazırlanır. Sıradan aksesuarlardan hoşlanmayan kova burcu kadını bu hediyeyle her güne farklı bir inci kullanarak tarzını yansıtabilir.

French Pressli Çelik Termos

kova burcuna hediye

Kendini her zaman özel hissetmek isteyenler için popüler seçenekler arasında yer alan isim yazılı hediye french pressli çelik termos, 500 ml hacimdedir. İçi ve dışı paslanmaz çelikten üretilmiştir. Özel kaymaz tabanı sayesinde evden ofise, okuldan yolculuğa kadar her yerde güvenle tercih edilebilir. Beyaz, bronz, siyah ve gri renk seçenekleri termos üzerine yazılacak isim ve tarihle kişiye özel hale getirilir.

Lezzetli kahveler ve sağlıklı bitki çayları hazırlamak için french press aparatıyla birlikte tasarlanan termos, içindeki sıvının ısısını 6 saate kadar muhafaza eder. Sevdiğiniz kişiye her zaman kullanacağı ve yanından ayıramayacağı bir hediye vermek istiyorsanız bu model tam size göre. Yenilikçi ve son trendleri yakında takip eden kova burcu kadını bu termosla her güne yeni bir tarif deneyebilir.

Fotoğrafınıza Özel Akrilik Çerçeve

kova burcu kadınına ne hediye alınır

Güzel anıların bir ömür göz önünde kalmasını sağlayan fotoğrafa özel tasarım akrilik çerçeve kova burcuna hediye seçenekleri arasında yer alır. Ürünü özelleştirmek için fotoğraf seçilerek sisteme yüklenmelidir. 10x15 cm ölçülerinde olan çerçevenin kalınlığı 18 mm’dir.

Dikdörtgen formdaki seçilmesi gereken resim ofis veya evde masa, dekoratif raf veya duvarda kullanılabilir. Dekoratif bir obje olarak kullanıldığı yere değer katan model özel günlerde yaşanan güzel anıların günlük hayata eşlik etmesini sağlar. Sıra dışı tasarımlardan hoşlananlar için önerilen hediye aynı zamanda dikkat çekicidir.

Harf ve Tarih Baskılı Kapşonlu Sweatshirt

kova burcu kadını hediye seçimi

Kıyafetine özen gösteren ve girdiği her ortamda dikkatleri üzerine toplamak isteyen kova kadınları kişiye özel hediyelerden her zaman memnun olur. %100 sağlıklı pamuklu kumaştan üretilen kapüşonlu sweatshirt, erkek ve kadınlar için 5 farklı bedende üretilir.

  • Gri melanj
  • Bordo
  • Füme
  • Siyah veya
  • Lacivert renk seçimi yaptıktan sonra beden tercihi belirtilmelidir.

Sweatshirt üzerine yazılacak harfler ve tarih, tasarımın kişiye özel hale gelmesini sağlar. Kumaşla bütünleşen, hava geçirmez, terletmez baskı uzun ömürlüdür. Özelleştirilerek hazırlanan sipariş özenle paketlenerek adrese teslim edilir. Kova kadınını etkilemek istiyorsanız işe farklı bir hediye seçerek başlayabilirsiniz.

Masif Ahşap Kaideli Kişiye Özel Spotify Plak

kovas burcu kadınına alınacak hediyeler

Bazen bir şarkı sözü söylenmek istenen her şeye tercüman olur. Masif ahşap kaideli kişiye özel Spotify plak tasarımıyla nostaljik ve kullanımıyla teknolojiktir. Akrilik malzemeden üretilen plak, masif ahşap stant üzerine yerleştirilerek dekoratif değer kazanır.

Orta kısma sipariş aşamasında sisteme yüklenen fotoğraf basılır. Kaide üzerine yazılacak isimle ve eklenecek şarkıyla ideal bir kova burcu kadını hediye seçimi olan model, gerçek plak değildir.

Plak üzerine eklenen şarkı, telefonla okutularak dinlenebilir. Seçilebilecek en özel, anlamlı, romantik ve değerli hediyeler arasında yer alan ürün, herhangi bir özel günü beklemeden de sadece sevdiğiniz kişiyi mutlu etmek için sipariş verilebilir. Arkadaşlığa her şeyden daha fazla değer veren kova burcu kadınına vermek istediğiniz mesajı müziğin evrensel diliyle ulaştırabilirsiniz.

Kapsül Şişeli Mini Puzzle

kova burcu seviliye hediye

Kendi içinde sürprizli bir hediye seçeneği olan kapsül şişeli mini puzzle, kişiye özel olarak hazırlanır. Sipariş esnasında şişe etiketi üzerine yazılacak isim ve tarih eksiksiz girilmelidir. Puzzle üzerine basılacak resim 13x9,5 cm ebadına uygun seçilmelidir. 99 parçalı puzzleda kapsül etiketi görsel tasarımı ve “Happy Birthday” yazısı standarttır.

Kapsül içine yerleştirilen mini puzzle parçaları eğlenceli bir organizasyonla bütün haline getirilebilir. Bir hediyeden çok daha fazlası olan ürün kalıcı bir hediye seçeneğidir. Siz de kova burcu kadınına ne hediye alınır diye düşünenlerdenseniz bu sefer tercihinizi yaratıcı bir seçenekten yana kullanabilirsiniz.

Kişiye Özel Lionesse Makyaj Fırça Set

kova burcu eşe hediye

Kişisel bakımından ve güzelliğinden taviz vermeyen hediye, kişiye özel olarak hazırlanır. Bamboo çanta içinde;

  • Allık fırçası
  • Kaş fırçası
  • Far fırçası ve
  • 2 adet çok amaçlı fırça bulunur.

Çanta içinde kolay muhafaza edilen ve kolay taşınan fırça seti, isme özel baskıyla kişiselleştirilir. Standart makyaj fırçalarının çok ötesinde kaliteli malzemelerle üretilen set, her kadının ihtiyacıdır.

Fotoğraf Baskılı Ahşapfoto

kova burcu kadınlara hediyeler

Masif ahşap üzerine lazer işleme tekniğiyle kalıcı hale getirilen fotoğraf kova burcu kadınına alınacak hediyeler arasında özel bir yere sahiptir. 22x30 cm ölçülerindeki ürün, asma aparatı sayesinde duvarda veya masa üzerinde konumlandırılabilir.

Özelleştirme bölümünde 1 fotoğraf ve isimler kullanılır. Seçilecek resme göre yatay veya dikey konumda yerleştirilebilen en iyi arkadaşa hediye fotoğraf baskılı ahşap foto sipariş üzerine özenle hazırlanır ve paketlenir.

İsme Özel Renkli Paşmina Şal

kova kadınlara hediye

Şıklığın tamamlayıcısı olan isme özel renkli paşmina şal, sevdiği kişinin hediyesini her an üzerinde taşımasını isteyenlere özel bir seçenektir. Renk seçimi ve üzerine yazılacak isimle kişiye özel hale getirilen ürün kumaşı poliviskondur. Nar çiçeği, Siyah, Turuncu, Bordo, Mavi, Pudra Pembe, Lacivert, Hardal, Kırmızı, Fuşya ve Yeşil renk seçenekleri olan paşmina 90x140 cm ölçülerindedir.

Su bazlı pigment boya yardımıyla insan sağlığına zarar vermeyen baskı yapılır. Gösterişli yapısıyla resmi ve spor kombinlerle uyum için kullanılan şal kolay buruşmaz. 4 mevsim kullanıma uygun olarak tasarlanan model tesettür giyim tercihi olanlara da hediye alternatifi olarak düşünülebilir. Solmayan, tüylenmeyen ve iç göstermeyen kaliteli renkli paşmina şal isme özel olarak hazırlandıktan sonra özenle paketlenir.

Sevdiklerinizi mutlu etmenin en basit yolu onlara hediye vermektir. Seçilen hediyenin anlamı mutluluğu artırır. Son dönemlerin en popüler tercihleri arasında yer alan kişiye özel tercihler sadece kova burcu kadınlar için değil herkes için özeldir. Doğru bir hediye seçimi yapmadan önce bütçe belirlenmeli, hediye sahibiyle olan ilişki gözden geçirilmeli, hediye sahibinin ilgi alanları düşünülmeli, son olarak özel hayat ve ilişkiler değerlendirilmelidir.

Özel günler, sevgililer günü, doğum günü hediyeleri veya sebepsiz sürprizler hazırlarken kova burcu sevgiliye hediye rehberine göz atarak en doğru sonuca kısa sürede ulaşabilirsiniz. Unutmayın! Kova burcu kadını özgürlüğüne düşkün, neşeli, enerjik, arkadaş canlısı tavırlarıyla iyi dosttur ve son derece sosyal bir kimliğe sahiptir.