Kardeşe Doğum Günü Mesajları, Kız ve Erkek Kardeşlere Özel 50 Mesaj

Kardeşe Doğum Günü Mesajları, Kız ve Erkek Kardeşlere Özel 50 Mesaj

Dikkatinizi Çekebilir: Kardeşe Doğum Günü Hediyesi

Erkek ve kız kardeşe düzenlenen doğum günü kutlamalarında kardeşler büyük mutluluk yaşarlar. Onların mutluluğunu bir üst seviyeye çıkarmak isteyen ağabey ve ablalar ise üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirerek onlara büyük sürprizler hazırlayabilirler. Doğum gününe özel mesajlar ile kutlama yapan kişiler, kardeşlerinin hiç unutulmayacak bir yaş günü yaşamasına sebep olabilir. Bu yüzden bu tür kutlamalarda kardeşe doğum günü mesajı gönderirken mutlaka özenli hareket etmekte fayda vardır. Bu yazımızda siz de doğum gününü kutladığınız kardeşinizin çok mutlu ve heyecan yaşamasını istiyorsanız en özel doğum günü mesajlarını bulabilirsiniz.

Erkek Kardeşe Doğum Günü Mesajı

Erkek kardeşe özel doğum günü mesajları göndermek isteyenler için de çok özel ve anlamlı mesajlar vardır. İnternet üzerinden küçük bir araştırma yaptığınızda hep birbirine benzeyen ve sıradan doğum günü kutlama mesajları ile karşılaşabilirsiniz. Ancak bu yazımızda erkek kardeşe doğum günü mesajı arayanlar için en özel ve başka bir yerde bulunmayan mesajlar öne çıkmaktadır:

  • Yeni yaşında inanıyorum ki hayatında tüm istediğin güzellikler ve neşe hep seninle olacak. Belki ilerde birlikte yaşlanarak bu günleri mutlu bir şekilde yad ederiz. Doğum günün kutlu olsun sevgili kardeşim.
kardeşe doğum günü mesajı
  • İnsanlar sadece güzel görmeye başladıklarında karşısındakinin ruhuna dokunabilir. Sen hep güzel gören ve güzel görünenlerden biri ol. Doğum günün kutlu olsun kardeş.
erkek kardeşe doğum günü mesajı
  • Varlığın hayatıma anlam katmaya devam ediyor. Kardeşim olduğun için seninle gurur duyuyorum. Yeni yaşında her şey gönlünce olsun.
erkek kardeşe doğum günü mesajı
  • Kardeşim, bu gün senin doğum günün! Her zaman böyle gül ve beni de sevdiklerin arasına katmayı unutma.
erkek kardeşe doğum günü mesajı
  • Her zaman gülümsemek için bir nedenimiz vardır. Doğum gününde seni ne kadar sevdiklerini gör ve bu insanlar için bir kez daha gülümse! İyi ki doğdun cankardeş.
kardeşe doğum günü mesajı
  • Belki yıllar sonra muhakkak geri dönüp baktığında “keşkeler” yerine “iyi kiler” katarak hayatına devam et! Seni çok seviyorum can kardeşim.
doğum günü mesajları kardeşe
  • Hayatında bir yaşı daha geride bırakırken göreceğin yeni yaşlarda sana büyük mutluluklar diliyorum. Beni hiçbir zaman unutma seni her zaman çok seven ablan.
erkek kardeşe doğum günü mesajları
  • Her yeni yaşında mutluluğu büyük bir sevgiyle karşılamanı dilerim. Sana kalbindeki tüm dilekleri verecek olan bu yeni yaşında kendine güven ve geleceğe umutla bakmaya devam et! Kardeşim, doğum günün kutlu ve mutlu olsun.
kardeşe doğum günü mesajı
  • Eski yaşını şutlar, yeni yaşını büyük bir coşkuyla kutlarım! Futbola düşkünlüğün yeni yaşında da aralıksız devam etsin. İyi ki doğdun kardeşim.
erkek kardeşe doğum günü mesajları

Görüldüğü üzere birbirinden farklı ve anlamlı doğum günü mesajları arasında erkek kardeşler için özel sözler bulunabilmektedir. Siz de bu tür doğum günü mesajlarını paylaşarak erkek kardeşinize hayatı boyunca unutamayacağı büyük bir sürpriz yapabilirsiniz. Doğum günlerinde kardeşinizin yanında olmanız büyük bir armağandır.

Kız Kardeşe Doğum Günü Mesajı

Kız kardeş için anlamlı ve komik doğum günü mesajları arayanlara da pek çok farklı mesaj bulmak mümkündür. En özeli kendi sözleriniz ile zenginleştirdiğiniz bir mesaj olacaktır. Bu yüzden kız kardeşe doğum günü mesajı yazarken, kardeşinizin yüzünü güldürecek birkaç sözcük de kendiniz eklemeyi unutmayın:

  • Dünyanın en güzel ve tatlı kardeşi! Doğum gününü kutlarım, iyi ki varsın nice güzel yaşlara kardeşim.
kız kardeşe doğum günü mesajı
  • Bazı insanlar sevdiklerini yıldızlara benzettikleri doğrudur. Sen hayatımda gördüğüm en parlak ve en göz kamaştırıcı yıldızsın. İçindeki sevgiyi hiçbir zaman kaybetmemen dileğiyle, doğum günün kutlu olsun kardeşim.
kız kardeşe doğum günü mesajı
  • Her ne koşulda olursa olsun her zaman yanında olmaya devam edeceğim. Nice yeni yaşlara iyi ki doğdun kardeşim.
kız kardeşe doğum günü mesajları
  • Yanında olmasam da her zaman aklımda ve kalbindesin. Her yeni yaşında da gönlümde olmaya devam edeceksin. Doğum gününü kutlarım güzel kardeşim.
kız kardeşe doğum günü mesajları
  • Hayat, her insana çok sevineceği fırsatlar sunarmış. Önemli olan bu fırsatları kaçırmadan zamanında değerlendirebilmekmiş. Ben bunca yıllık hayatımda hep buna inandım ve öğrendiğim en büyük ders oldu. Senin de yeni yaşında karşına gelecek fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeni dilerim. İyi ki doğdun kardeşim.
kız kardeşe doğum günü mesajları
  • Sen benim hayatımda büyük bir yer kaplayan biri olduğunu zaman zaman unutsan da ben onu hatırlatacak anıları hep taze tutuyorum canım kardeşim. Yeni yaşını en içten dileklerimle kutlar, sağlıklı ve uzun ömürler dilerim.
kız kardeşe doğum günü mesajları

İnternet üzerinden kardeş için doğum günü mesajları arayanlara özel bu mesajlar büyük ilgi görmektedir. Siz de doğum günlerinde sevdiklerinizi yalnız bırakmamak için fiziksel olarak onların yanında olamasanız bile bir mesajla doğum günü mesajı gönderebilirsiniz.

Abladan Kardeşe Doğum Günü Mesajı

Abla ile kardeşler arasındaki sevgi bağı bir başkadır. Ablanın kardeşlere bir anne gibi yaklaşması kardeşler tarafından da asla unutulmaz. Bu yüzden kardeşlerin doğum günleri ablalar için ayrı bir öneme sahiptir. İşte bu tür sürprizler ile kardeşini mutlu etmek isteyenlerin abladan kardeşe doğum günü mesajı aradıklarında şu mesajlara göz atması yeterli olacaktır:

  • Gönlün yıldızlar kadar sonsuz, kalbin okyanuslar kadar derin olsun. Yeni yaşında seni ne kadar çok sevdiğimi bir kez daha hatırlamanı istedim. Kardeşim benim, iyi ki varsın, doğum günün kutlu olsun.
abladan kardeşe doğum günü mesajı
  • Nasıl bir hayat kurmak istersen onun peşinden asla vazgeçme. Ben ablan olarak her zaman senin arkanda olmaya devam edeceğim. Yeni yaşını en içten dileklerimle kutluyorum can kardeşim.
abladan kardeşe doğum günü mesajı
  • Her ne kadar yanında olmayı isteyip şartlar sebebiyle olamasam da her zaman seni desteklemeye devam edeceğim. Atacağın her adımda benim de katkımın olması ve senin iyi olduğunu bilmek benim için yeterli. Sana çok güveniyorum ve seninle gurur duyuyorum kardeşim, yeni yaşında başarılarının devamını diliyorum.
abladan kardeşe doğum günü mesajı
  • Kardeş kelimesi altı harfe sığmayan bir anlam taşır. Kardeş sevgisini yere göğe sığdırmak asla mümkün değildir. Bu yüzden seni ne kadar çok sevdiğimi söylemeye kelimeler yetmez! Yeni yaşında hep mutlu ol ve her zaman gül canım kardeşim.
abladan kardeşe doğum günü mesajı

Abladan bu tür mesajlar alan kardeşler için de doğum günleri ayrı bir güzel geçecektir. Her abla kardeş arasındaki ilişki dinamikleri farklı olduğu için kardeşleri çok mutlu edecek şekilde mesajları özelleştirmek yeterlidir. Siz de kardeşinizin doğum gününde onu ne kadar çok sevdiğinizi bir kez daha hatırlatabilirsiniz.

Kardeş İçin Doğum Günü Mesajları

Anlamlı ve mutluluk veren doğum günü mesajı kardeşe büyük bir sürpriz olabilir. Bu yüzden doğum günü hediyelerinizin yanına dikkat çekici ve duygusal mesajlar eklemeyi düşünebilirsiniz. Herkesin kardeşine karşı hissettiği sevgi derecesi ve anlayış farklı olduğu için sizinkine hangisi hitap ediyorsa o tür mesajı tercih etmeniz faydalı olacaktır. Çünkü bazı doğum günü mesajları esprili bir dille komik ifadeler içerirken bazıları da öğüt verici nitelikte ve duygusal olabilir:

  • Sen dünyanın en iyi ve dürüst kardeşisin. Doğum günün kutlu olsun canım kardeşim.
  • Ömrün de tıpkı bu doğum günün gibi neşe içinde geçsin. Her zaman senin yanında olmaya devam edeceğim. İyi ki doğdun kardeşim.
  • Bir yaşına daha girdiğin şu günde her zaman seni ne kadar çok sevdiğimi hatırlaman için sana bu hediyeyi veriyorum. Nice mutlu ve sağlıklı yaşlara kardeşim.
  • Umutlarını her zaman yarına taşımaya devam et. Hayallerini gerçekleştireceğin yeni bir yaşın olsun. İyi ki benim kardeşimsin.
doğum günü mesajları kardeşe
  • Seni seviyorum canım kardeşim. Nice mutlu ve huzurlu yaşlara. İyi ki doğdun!
  • Sadece bugün için değil iyi kötü her gün senin yanında olduğumu bilmeni isterim. Doğum günün kutlu, rüyaların ay ışığı gibi aydınlık olsun kardeşim.
  • Kardeşim yeni yaşında hayat sana her zaman dürüst ve adaletli olsun. Sen her zaman iyilikleri hak eden birisin. İyi ki doğdun, iyi ki benim kardeşim oldun.

Kardeşe özel doğum günü mesajlarında her zaman büyük bir duygusallık vardır. Kardeşler arasındaki bağların biraz daha sağlamlık kazandığı bu tür günlerde küslükler ve dargınlıklar da biter. Siz de kardeşinize aranız zaman zaman bozuk olsa da en duygusal ve anlamlı doğum günü mesajları gönderebilmek için bu yazımızdaki örneklere bakabilirsiniz.

Kardeşe Uzun Doğum Günü Mesajı

Kardeşin doğum gününde onu mutlu etmek ve yanında fiziken olamasanız bile duygusal olarak onun mutluluğunu paylaşmak istediğinizde özel mesajlar gönderebilirsiniz. Doğum günü gibi mutlu ve heyecanlı bir günde kardeşinizin sevincine ortak olmak istiyorsanız onu sevindirecek sürprizler yapabilirsiniz. Doğum günü hediyelerinin yanında doğum günü kartlarına yazacağınız anlamlı mesajlar çok etkileyici olabilir. İşte kardeşe uzun doğum günü mesajı yazmak istediğinizde severek yer vereceğiniz örneklerden bazıları:

  • Küçüklüğümden beri hep yanımda oldun, bundan sonra da her zaman yanımda olmaya devam edeceğini biliyorum. İyi veya kötü günde her zaman yanındayım kardeşim. Nice yeni mutlu ve sağlıklı yaşlara.
  • Aramızda mesafeler olsa da bil ki asla unutulmadın ve unutulmayacaksın. Sana binlerce sevgi dolusu kalp gönderiyorum. Doğum günün kutlu ve mutlu olsun canım kardeşim.
  • Yeni yaşında her zaman gül ve çok sev. Bunları yaşamında asla eksik etme. Her şeyin yeri dolar ama unutulmuş bir kalbin acısı geçmez. Bu yüzden her zaman yanında olacağımı bil seni çok seviyorum canım kardeşim. İyi ki doğdun sağlıklı ve mutlu nice yaşlar dilerim.
kardeşe uzun doğum günü mesajı
  • Kardeşlik sözle anlatılan bir kelime değil kalpte atan bir sevgi gibi olmalıdır. Seni seviyorum canım kardeşim. Doğum günün kutlu olsun.
  • Yeni yaşında her zaman olduğun gibi sevgi dolu ve mutlu olmaya devam et. Yaşam sana zorluklar çıkarsa da küçükken yaptığımız gibi onlara sırtını dön ve yolunu devam et. Doğum günün kutlu olsun can kardeşim.
  • Bugün bir yaşına daha basarak takvimden bir parça daha kopardın. Hayatın su gibi akıp gittiği bu yaşlarda her anımızın çocukluğumuzda olduğu gibi dolu dolu geçmesi dileğiyle. Seni seviyorum canım kardeşim, doğum günün kutlu olsun.
  • Çocukken hiç büyümeyeceğimizi sanıp oyunlarla koşturmacayla geçerdi günümüz. Şimdi yine koşuyoruz ama bu sefer hayatta geriye düşenlerden olmamak için. Seni her koşulda destekleyeceğimi ve düşsen de kaldıracağımı iyi bil! Doğum günün kutlu ve mutlu olsun kardeşim iyi ki varsın.
kardeşe doğum günü mesajı duygusal
  • Sana kalbindeki tüm isteklerini yerine getiren bir yaş diliyorum. Yeni yaşında hem mutlu hem sağlıklı ol hem de tüm isteklerin gerçekleşsin. İyi ki doğdun canım kardeşim.
  • Kardeşim benim, doğum günün kutlu ve her şey gönlünce olsun. Her zaman kalbimdesin bunu sakın unutma.

Kardeşe Doğum Gününde Gönderilecek Mesajlar

Uzun doğum günü mesajları ile kardeşe olan sevginizi bu şekilde anlatıp onu mutlu edebilirsiniz. Kardeşler arasında günlük yaşamda sık sık bu tür duygusal mesajlar paylaşılmadığı için özellikle bu tür doğum günü kutlamaları ayrı bir önem taşır. Siz de kardeşinizin doğum günü mesajını duygusal bir şekilde hazırlayarak onu ne kadar sevdiğinizi gösterebilirsiniz.

  • İyi ki doğdun canım kardeşim, uzun zamandır seni göremediğim için hem üzgün hem de mahcup olsam da sen bugünü doya doya gülerek geçir! Aslında her günün keyifli ve gülümsemeyle geçsin! Yeni yaşını kutluyor ve sana mutluluklar diliyorum kardeşim.
  • Zaman zaman aramıza kara kedi girse de her zaman senin iyiliğini düşündüğümü iyi biliyorsun. Yeni yaşında hep mutlu olmanı ve sağlıklı bir hayat sürmeni dilerim. Doğum günün kutlu olsun kardeşim.
  • Küçücük olduğun günleri hatırlıyorum, şimdi hayat yolunda bir basamağı daha atladın. Yeni yaşında sağlık, mutluluk ve huzur her zaman seninle olsun. İyi ki doğdun kardeşim.
  • Gerçek kardeşlik, her düşüşte usanmadan bir daha ayağa beraber kalkmak demektir. Bu elim ve omzum her zaman yanında olacak. İyi ki doğdun kardeşim nice mutlu yaşlara.
  • Seni çok seviyorum canım kardeşim. Yeni yaşında tüm güzelliklerin seninle olmasını diliyorum.
  • Doğum günün kutlu olsun kardeşim. Senin için daha fazlasını söylememe gerek yok çünkü sen hayatında nelere değer vereceğini çok iyi bilen bir insansın. İyi ki doğdun nice mutlu yaşlara.
  • Sevgilerin en güzelini hak eden canım kardeşime! Yeni yaşın kutlu ve mutlu olsun kardeşim. Her zaman yanındayız ve seni çok seviyoruz.

Kardeşe Doğum Günü Mesajı Duygusal Uzun

Kardeşinize doğum günü mesajı göndermek için internet sitemizdeki duygusal mesajları örnek olarak kullanabilirsiniz. Doğum günü mesajları kişinin yeni yaşına girdiğinde aldığı en anlamlı ve duygusal armağanlar arasında yer alır. Kardeşinizin çok istediği bir eşyayı ona hediye ettikten sonra üzerine bir de bu tür duygusal bir mesaj vererek onu ne kadar sevdiğinizi bir kez daha gözler önüne serebilirsiniz. Kardeşe doğum günü mesajı duygusal uzun olsun istiyorsanız bu mesajlara göz atabilirsiniz:

  • Geride kalan bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu doyasıya çıkar. Yeni yaşının sana güzellikler ve iyilik getirmesini diliyorum. Canım kardeşim, iyi ki varsın iyi ki doğdun.
  • Dünyanın en güzel kokulu bütün çiçekleri günün birinde solar. Demir ve çelik bile gün gelir kırılır bükülür. Ancak beni sana olan sevgim ve verdiğim önem ne solar ne de kırılır. Bunu unutmanı asla istemem kardeşim yeni yaşında mutluluklar dilerim.
  • Sen benim hayallerimin bile ötesine taşan en değerli şeylerden birisin. Hayatımda olduğun zaman boyunca ne kadar şükretsem azdır. Seni çok seviyorum canım kardeşim doğum gününü de tüm içten dileklerim ile kutluyorum.
  • Doğum gününde yeni bir sayfa açarak hayatında istediğin şeylere yön vermeye başlayabilirsin. Kendine inandığın ve güvendiğin süre boyunca her şeyi yapabileceğini biliyorum. İyi ki doğdun canım kardeşin doğum günün kutlu olsun.
  • Kardeş kelimesinin gerçek anlamını bir sen bir de ben bilebiliriz. Doğum gününü kutlarım ve hayatına yeni bir soluk katmasını dilerim. İyi ki benim kardeşimsin.
  • Bazen keyifli bazen kederli, işte bir yaş daha gelip geçti. Zaman hızla akıp giderken seni ne kadar sevdiğimi asla unutma canım kardeşim. Yeni yaşın sana istediğin tüm güzellikleri getirsin.

Kardeşe doğum gününde gönderilen mesajlarla siz de kardeşinizin her zaman yanında olduğunuzu gösterebilirsiniz. Doğum günü kutlamaları sırasında veya günün ilk saatlerinde göndereceğiniz bu anlam dolu ve duygusal mesajlar ile onu mutlu edebilirsiniz. Doğum günü sürprizlerinin vazgeçilmezi olan duygusal ve uzun doğum günü mesajları için bu yazımızdaki örnekleri kullanabilirsiniz.

İlişkili Bağlantılar:

» Ablaya Doğum Günü Mesajları
» Arkadaşa Doğum Günü Mesajları
» Sevgiliye Doğum Günü Mesajları
» Doğum Günü Sözleri