İş Arkadaşına Alınabilecek Hediye Fikirleri, 20+ Hediye Önerisi

İş Arkadaşına Alınabilecek Hediye Fikirleri, 20+ Hediye Önerisi

Geleneksel hediyelerden sıkılan ve ilgi alanına göre hediye seçmek isteyenler iş arkadaşına hediye ararken tavsiyelere kulak verebilirler. Kişiye özel hediyelerin trend olduğu son aylarda tercihinizi bu yönde kullanarak sevdiğinizi kişiye onun için neler hissettiğinizi net bir şekilde aktarabilirsiniz. Uzun ömürlü ve samimi bir arkadaşlıkta hediyelerin büyük önemi vardır.

İş arkadaşına hediye alırken kişisel zevkler ön planda tutulmalıdır. Gerek özel günlerde gerekse sürpriz amaçlı alınan hediyeler, kişinin kendini özel hissetmesini sağlamakla kalmaz mutluluk da verir. Sevdiğimiz kişiye hediye seçmek kolay değildir. Hediyelerinizi anlamlandırırken ilginç hediye seçeneklerini de deneyebilirsiniz. Unutmayın! Hediyenin sunumu en az seçimi kadar önemlidir. İş arkadaşına hediye ne alınır diye düşünüyorsanız işte tavsiyeler…

Trio Ashby  Bonsai ve Succulent

iş arkadaşına hediye

Minyatür bahçe ürünleri samimi bir arkadaşlığın kök salan temsilcisidir. Bonsai ve sukulent ailesinden çiçeklerin yer aldığı 3’lü set, kullanıldığı yere dekoratif değer katar. İç mekânda rahatlıkla bakılan bitkiler çalışma masası üzerine yerleştirilebilir. Özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim edilen hediye, şık tepsisi ve saksılarıyla göz alıcıdır.

Bonsai kendine has felsefesiyle insan, doğa, cennet ve yeryüzü arasındaki uyumun temsilcisidir. Bonsai yetiştirmek hayat döngülerine işaret ederken seçilen hediyede yer alması hediyeyi alan kişinin hediye sahibine gösterdiği önemi anlatır.

Sukulent çiçeğinin anlamıysa paylaşımdır. Bu nedenle sıkı dostlar hediyelerinde sukulent bitkisini tercih ederler. Uzun süre susuz kalabilme özelliğine sahip olan bitkinin bakımı son derece kolaydır.

İsme Özel 3 Kalemli Masaüstü Düzenleyici

iş arkadaşına hediye önerileri

Organizer set ve kalemler üzerine yazılacak isimlerle kişiye özel iş arkadaşına hediye önerileri arasında popüler bir alternatif olan model, çalışma masası üzerine yerleştirilerek dağınıkları düzenleme görevi üstlenir. Akrilik ve masif ahşaptan tasarlanan masaüstü set üzerine isim, logo veya firma adı basılabilir.

Ahşap alana kartlık, cüzdan, anahtar USB gibi gün boyu ihtiyaç duyulacak ürünler yerleştirilebilir. Masa üstünde dik olarak duran kısım cep telefonu standı görevi üstlenir. Özel günlerin yanı sıra terfi gibi durumlarda iş arkadaşı için son derece fonksiyonel kullanım alanına sahip olan model tercih edilebilir. Sipariş özenle paketlenir ve adrese teslim edilir.

İsme Özel Anahtarlık Ayna Kalem Seti

iş arkadaşına hediyelik

Şık kutusu içinde kalıcı bir hediye seçeneği olan isme özel anahtarlık, ayna ve kalem seti iş yerindeki kız arkadaş için tercih edilebilir. Siyah ve renkli rose altın detaylı ürünler ergonomik tasarımıyla rahat kullanılır. Set üzerine yazılabilen isim detayı lazer kazıma yöntemiyle kalıcıdır.

Bir kadının çantasından ayırmadığı eşyalar arasında yer alan anahtarlık ve aynaya eşlik eden kalem iş hayatının vazgeçilmez parçasıdır. Özel kutusunda şık paketiyle yaratıcı bir hediye seçeneği olan model, hediye sahibinin değerini net bir şekilde ortaya koyar.

Yeni İşinde Başarılar Hediye Kutusu

iş arkadaşına özel hediye

Özellikle yeni işe başlayan arkadaşlar için tercih edilen motive edici kutu, ağızda tat bırakır. Kutu kapak seçimiyle özelleştirilen ürün içinde;

  • Metal kutuya yerleştirilmiş 300 gramlık Melodi marka draje çikolata
  • 224 sayfalık not defteri
  • Teneke kutuda Türk kahvesi
  • Çizgili şık kapaklı defter ve
  • Beton saksıda sukulent bitkisi yer alır.

Görselliğiyle göz dolduran, günlük notları almak için defter desteğiyle şık bir alternatif olan hediye kutusu kahve keyfini taçlandıran draje çikolatalarla yeni iş ortamına sıcaklık ve samimiyet katar. Kişiye özel keyif hediye kutusu özenle paketlenerek adrese teslim edilir.

Kahve Çikolata Keyfi Hediye Kutusu

kadın iş arkadaşına hediye

Kutu kapak seçimi silver veya rose gold olarak seçilen kahve çikolata keyfi hediye kutusu yeni işe giren, kendi işini kuran veya home ofis çalışmaya başlayanlar için idealdir. Kutu rengi farklılık gösteren çikolata kaplı drajeler kahvenin eşlikçisidir. Arkadaşlığın temsil eden sukulent beton saksısıyla kullanıldığı yere değer katar.

Mat siyah roller kalem ve kalemle uyumlu siyah beyaz desenli çizgili defter günlük notların alınması için kullanılır. Kahve çikolata keyfi hediye kutusu sipariş üzerine hazırlanır ve özenle paketlenerek adrese teslim edilir. Siz de kahve tutkunu bir kadın iş arkadaşına hediye seçmekte zorlanıyorsanız bu ürünü düşünebilirsiniz.

 Yıldız Gibi Parla Hediye Kutusu

iş arkadaşlarına hediyeler

“Yıldız gibi parla” mottolu konsept hediye kutusu hediye sahibini motive eder. İş arkadaşlarının özel günleri veya yeni bir işe başlarken tercih edilecek kutu zengin ürünlerle hayata enerji katar. Mermer desenli kapak kutu içinde yer alan birbirinden güzel parçaların temsilcisidir.

Kutu içinde yer alan kupa termos, geçme kapaklıdır ve sızdırmaz özelliğe sahiptir. İç ve dışı paslanmaz çeliktir, kolay temizlenir ve uzun süre ilk günkü kalitede kullanılır. Melodi özel seri çikolata kutusu, kaktüs klips ve motto kartı kutu içine özenle yerleştirilmiştir.

Kutu içinde yer alan kanvas defter, sarı kâğıt, çizgisiz ve 100 yaprak, 200 sayfadır. Siparişin ardından paketlenerek adrese teslim edilen konsept hediye kutusu çok sevilen iş arkadaşları için popüler seçenekler arasında gösterilebilir.

İsim Yazılı French Pressli Çelik Termos

iş arkadaş hediyesi

Kişiye özel french pressli çelik termos kahve severler veya bitki çayını kendi demlemek isteyenler için ideal bir hediye seçeneğidir. Gün boyu sıcak şeyler içerek toplantıdan toplantıya koşanlar için seçilecek hediye;

  • Beyaz
  • Bronz
  • Gir veya
  • Siyah renk seçeneklerine sahiptir.

Kişiselleştirme seçenekleri; isim, isim ve tarih, kurumsal logo, yılbaşı tasarımlı ya da yıl dönümü tasarımlı olabilir. Sipariş esnasında kişiselleştirme için bilgiler eksiksiz girilmelidir.

500 ml hacimli termosun içi ve dışı paslanmaz çeliktir. Özel kaymaz taban iş yerinde güvenli kullanım sağlar. french press özellikli kapak kahve veya bitki çayı demlemek için idealdir. İçindeki sıvıyı 6 saate kadar sıcak tutan ürün, kişiye özel hale getirildikten sonra özenle paketlenerek adrese teslim edilir.

Kurumsal Logo Baskılı Kanvas Defter

erkek iş arkadaşına hediye

İş arkadaşına hediye seçenekleri arasında yer alan kurumsal logo baskılı kanvas defter yeni mezun ve işe başlayacak yakınlar için de düşünülebilir. Ürün özelleştirilirken isim ve unvan bilgisi girilmelidir. Sarı çizgisiz kâğıt ve 100 yaprak, 200 sayfa olan defter erkek iş arkadaşına hediye arayanların tercihidir. Mesleğe özel hediyeler arasında gösterilen ürün kişiye özel tasarımıyla etkisini artırır.

%100 pamuk kanvas kapak hediyeye değer katar. Asla kaybolmayacak isme özel tasarım defter girilen toplantılarda not alımını kolaylaştırır. Değer verdiğiniz iş arkadaşınız için özel olarak hazırlatacağınız ürün sipariş sonrasında özenle paketlenir ve teslim edilir. Kullanıcısına girdiği her ortamda değer katan ürün yeni şirket kurmuş arkadaşlar için de düşünülebilir.

 Kurumsal Logolu İsim Yazılı Kutulu Kalem Seti

iş arkadaşlarına ne hediye alınır

Teknolojiden destek alarak gelişen akıllı ürünler not almayı kolay hale getirse de kalem iş hayatının olmazsa olmazları arasında yer alır. Kutu ve kalem üzerine yazılacak isim ve firma logosu hediyenin kişiye özel olmasına katkı sağlar.

Kurumsal logolu isim yazılı kutulu kalem seti içinde 2 adet kalem yer alır. Kalemlerden biri mavi mürekkepli tükenmez ve diğeri uçlu kurşun kalemdir. İsim ve logo lazer baskı teknolojisi kullanılarak hazırlanır ve asla silinmez.

Kullanılmadığı zaman kutusunda muhafaza edilen ve kolay taşınan kalem seti, iş hayatının vazgeçilmezi olarak her an masa üstünde, cepte, çantada taşınır ve hayat kurtarır. Siz de iş arkadaşınıza bu ürünü hediye ederek onu ne kadar çok sevdiğinizi gösterebilirsiniz.

Logo Baskılı İsme Özel  Hediye Kutusu

iş arkadaşına hediyelik eşya

Set üzerine eklenecek isim ve logo paket içindeki ürünleri kişiye özel hale getirir. Yeni bir işe giren veya kendi işini yapan çalışma arkadaşları için sipariş verilecek kurumsal hediye kutusu kullanıldığı her yere değer katar. Kutu içinde;

  • Kanvas defter
  • Kupa
  • Sukulent ve
  • Kalem kutusu yer alır.

100 yaprak, 200 sayfa çizgisiz sarı kâğıttan ve %100 pamuk kanvas kapağa sahip olan defter üzerinde kurumsal logo ve isme yer verilir. Klasik beyaz porselen kupa üzerine yapılan baskı her iki yüze düşünülebilir. İş ortamında molalara keyif katan ve gün boyu enerji verecek ürün kalemlik olarak da kullanılabilir.

Ahşap saksı içinde arkadaşlığın temsilcisi olan sukulent yine baskı yardımıyla kişiye özel hale getirilir. Uzun ömürlü ve susuzluğa dayanıklı olan bitki, çalışma masasına doğal bir hava katar. Kutu ve kalemler üzerine baskı yapılır. Kutu içinde yer alan kalemlerden biri mavi mürekkepli tükenmez diğeri uçlu kurşun kalemdir. Logo baskılı isme özel ofis hediye kutusu siparişten sonra hazırlanır, özenle paketlenir ve teslim edilir.

Kişiye Özel Minyatür Bahçe

bayan iş arkadaşına hediye

Son dönemin en popüler hediye seçenekleri arasında yer alan minyatür bahçeler insanın doğaya olan özleminin yansımasıdır. Özel tasarım seramik saksı kişiye özel olarak tasarlanabilir. Bakımı son derece kolay olan sukulent bitkisi yerleştirilen saksı kullanıldığı her yere dekoratif değer katar.

Çeşitli aksesuarlarla zengin bir görünüm kazanan ürün, özel günlerin yanı sıra görev değişikliklerinde de bayan iş arkadaşına hediye seçeneği olarak değerlendirilebilir. Bank, mantar, sokak lambası ve isme özel tabelayla renklendirilen saksı çalışma masası veya dolap gibi üniteler üzerine güvenle yerleştirilebilir. Sukulent güneş gören bir yerde, haftada 1 kez sulanarak ve temiz hava alarak yıllar boyu canlı kalabilir. Uzayan yapraklar makas yardımıyla kesilebilir.

Be Happy Be Bright Motivasyon Hediye Kutusu

iş arkadaşına özel isime özel hediye

Bir çalışma masasında olması gereken her şeyi içine sığdıran “be happy be bright” motivasyon hediye kutusu kapak seçimiyle özelleştirilebilir. Silver veya rose gold kapak içinde yer alan ürünler;

  • Simli gold kapaklı çizgili defter
  • 3 ayrı küçük mantar kapaklı cam kavanozda gold ataç, raptiye ve kâğıt klips
  • Beton saksıda sukulent
  • Gold kaktüs klips
  • “be happy be bright” baskılı motto kartıdır.

Şık, gittiği her yerde ışıltısıyla göze çarpan, çalışkan ve düzenli arkadaşlar için ideal bir hediye alternatifi olan kutu özel günlerin yanı sıra yeni iş veya terfi haberinin ardından da sipariş verilebilir.

Hediye önerileri arasından seçim yapmadan önce kişiye özel alternatifleri değerlendirebilir, ilginç hediyeleri tercih edebilir, hediye alacağınız kişiyle olan yakınlığınızı göz önünde tutabilir, risk alabilir veya sadece sunuma odaklanabilirsiniz. Sevdiklerinize hediye almak için özel günleri beklemeyin. Onları sıradan günlerde de şaşırtabilir, çeşitli sürprizlerle kendilerini iyi hissetmelerini sağlayabilirsiniz.

Kişiye özel seçenekler online sipariş kolaylığıyla yer ve zaman kısıtlaması olmadan güvenli alışveriş fırsatı sağlar. Seçilecek hediyenin kalıcılığı unutulmaz bir deneyim ve etkileyici bir anı biriktirmeyi kolaylaştırır. Kişiye özel hediye seçerken tasarım için gerekli zamanı öngörerek sipariş tarihini öne çekmeniz gerekebilir.