Halaya Hediye Ne Alınır? Halaya Alınacak Hediyeler Listesi

Halaya Hediye Ne Alınır? Halaya Alınacak Hediyeler Listesi

Halaya hediye arıyorsanız, birçok özel tasarım üründen birini tercih edebilirsiniz. Halaya alınabilecek hediyeler içerisinde farklı özelliklere sahip tasarım ürünler yer alıyor. Halanızın doğum gününde, yılbaşında ya da farklı özel bir günde tercih edebileceğiniz bu ürünlerle unutulmaz bir hatıra verebilirsiniz.

En yakın aile bireylerimizden biri olan halalarımız için alınabilecek sürpriz ürünlerle onları şaşırtabilirsiniz. Hediye kutuları, kupalar, makyaj çantaları, dekoratif lambalar, dekoratif çerçeveler gibi birçok ürün çeşidi sizleri bekliyor. Halanızın en özel günlerini unutulmaz kılmak istiyorsanız onlara bu hediyelerden birini tercih ederek sürpriz yapabilirsiniz. İşte hala için alınabilecek hediye çeşitleri içerisinde en özel ürünler…

En Tatlı Halaya Hediye Porselen Kupa

halaya hediye

Doğum gününde veya özel günlerde halaya hediye almak isteyenler için porselen kupa hediyesi dikkat çekiyor. Üzerinde “Hala anne gibi ama daha cool” baskısı bulunan bu kupalar birinci sınıf kalitedeki porselenden imal edilir. Klasik beyaz porselen kupa üzerine çıkmayan baskı yapılır. Kupanın her iki yüzüne de isimle özelleştirme baskısı yapılır. En tatlı halaya hediye arayanlar için uygun fiyatlı ve kullanışlı bir üründür.

Halaya Hediye İnstagram Tasarımlı Masif Çerçeve

hala için hediye

Masif ahşaptan üretilen Instagram gönderisi tasarımlı çerçeve son derece dekoratiftir. Ahşap üzerine baskı solmaz ve çıkma yapmaz. Halaya doğum gününde hediye almak isteyenler için oldukça şık tasarımlı bir üründür. TV ünitesi, masa, raf, vitrin gibi yerlerde estetik biçimde sergilenebilir. Masif çerçeve özenle hediye paketi yapılıp adrese teslim gönderilir.

Akrostiş Hala Tanımı Kanvas Makyaj Çantası

halaya özel hediye

Kişisel bakımına dikkat eden hala için akrostiş tasarımlı kanvas makyaj çantası son derece popülerdir. Halaya alınacak hediyeler arasında son dönemde büyük ilgi gören bu ürün kaliteli kanvas materyalden üretilir. Makyaj çantasının içi özel astar kaplı olduğu için kolay kolay deforme olmaz. Yıldız fermuarı metal ve sağlam olduğu için takılmadan kullanılabilir. Halaya hediye olarak verilebilecek kanvas makyaj çantasının renk seçenekleri arasında füme, bej, siyah ve kırmızı vardır.

Hala Yeğen Kombini Tişört Body Seti

bebek yeğenden halaya hediye

Kişiye özel kombinli hediye arayanlar ise tişört body seti tercih edebilir. Hala yeğen kombini baskılı olan bu ürünlerin üzerinde su bazlı pigment boya kullanılır. tişört rengleri siyah ve beyaz seçenekli olup terletme yapmayan baskı teknolojisi kullanılır. Tamamen pamuklu olduğu için cilde zarar vermez ve konforlu bir şekilde giyilebilir. Baskıyla özelleştirilen hala yeğen kombini tişört body seti uygun fiyatla satışa sunuluyor.

Süper Halalara İsme Özel Kupa Bardak

halama hediye ne alabilirim

Yeğenden halaya hediye vermek isteyenler esprili hediye fikirlerine büyük ilgi gösteriyor. Son yıllarda isme özel porselen kupa bardak üzerine esprili baskılar yapılması talep görüyor. Süper halalar için isim baskısıyla özelleştirilebilen bu kupa klasik beyaz porselen baskıya sahiptir. Baskı kalitesi son derece yüksek olduğu için kolay kolay silinmez. Porselen kupa bardağın her iki yüzeyine de isme özel baskı yapılır.

İsme Özel Baskılı Dokulu Şal

halaya doğum günü hediyesi

Halaya doğum gününde veya özel günlerde kullanışlı bir hediye vermek isteyenler için isme özel baskılı dokulu şal tavsiye ediliyor. Nar çiçeği, siyah, turuncu, bordo, mavi, pudra pembe, lacivert, hardal, kırmızı, fuşya ve yeşil renk seçenekleri vardır. 90 x140 cm ölçülerinde püsküllü tasarımıyla son derece dikkat çekici bir şal tasarımına sahiptir. Yumuşak dokusu ile kullanıma basit ve rahattır. Dört mevsim kullanım için üretilen dokulu şal üzerine isim özelleştirmesi pigment bazlı boya ile yapılır. Sağlıklı kullanım özelliği bulunan şal aynı zamanda kombine göre eşarp, omuz şalı ve atkı olarak farklı şekillerde kullanılabilir. Poliviskon kumaştan üretilen baskılı dokulu şal özenle hediye paketi yapılıp gönderilir.

İsim ve Tarih Yazılı Spor Su Matarası

yeğenden halaya hediye

Kullanışlı ve estetik bir hediye olarak öne çıkan isim ve tarih yazılı spor su matarası her alanda kullanıma uygundur. Spor yapan halaya isim yazılı hediye vermek isteyenler için son derece idealdir. Matara sağlıklı malzemeden üretilmiş olup sızdırmaz kapalı ve 550 ml hazneye sahiptir. Pembe, şeffaf ve mavi olacak şekilde 3 farklı renk seçeneğiyle satışa sunulur. Tüm parçaları sağlıklı olup pratik şekilde temizlenmeye uygundur. İsim ve tarih yazılı su matarasının bütün parçaları kimyasal madde olamadan ılık su ile yıkanabilir.

İsim Yazılı Baskılı Bel Yastığı

halaya hediye fikirleri

İnternet üzerinden halaya özel hediye seçmek isteyenler hem rahat hem de estetik bir hediye olan isim yazılı baskılı bel yastığına ilgi gösteriyor. Uygun fiyatıyla beğeni toplayan bu yastık kırmızı, siyah, bej ve füme renk seçenekleriyle satışa sunulur. Yastık içi dolu olduğu için hemen kullanıma uygundur. 50 x 30 cm ölçülerinde dikdörtgen tasarımlı bel yastığı özel dokulu kaliteli kumaşa sahiptir. Yastık kılıfı kirlendiği durumda çamaşır makinesinde 30 derecede yıkamaya uygundur. Sağlıklı kumaşla bütünleşen ve çıkmayan baskı ile halanın ismi bel yastığı üzerine işlenir.

Mutluluk Mottolu Rose Hediye Kutusu

halaya hediye

Son dönemde en çok tercih edilen hediye seçenekleri arasında hediye kutusu yer alıyor. Mutluluk temalı hediye kutusunda rose kaktüs kalem, rose kaktüs klips, rose metal tüy klips, rose renk lips ve Just Imagine mottolu karton kitap ayracı bulunur. Uygun fiyatıyla tercih edilen bu hediye kutusu özenle hediye paketi yapılıp adrese teslim gönderilir. Halaya tek bir hediye vermek yerine çok sayıda hediye içeren kutu almak isteyenler için ideal bir üründür.

Fotoğraf Baskılı Ahşap Dekoratif Led Lamba

halaya özel hediye

Halama ne hediye alabilirim diye merak edenler için ahşap dekoratif led lamba son derece estetik tasarıma sahiptir. Gözü yormayan sarı renkli led ışığı ile fotoğrafı aydınlatan bu lamba dekoratif olarak farklı yerlerde kullanılabilir. Prize yakın olması ve uzatma kablosu gibi ihtiyaçlar olmadan pilli tasarımı ile her ortamda konumlanabilir. Uzun ömürlü parlak led ışıklar çok az enerji tüketir. Kişiye özel foto baskılı ahşap dekoratif led lamba indirimli fiyatlarıyla en çok tercih edilen hediyeler arasında öne çıkıyor.

Fotoğraf Baskılı 3'lü Yapışan Çerçeve

halama ne hediye alabilirim

Evde dekorasyon ürünlerine önem veren halaya alınabilecek en güzel hediyeler arasında fotoğraf baskılı siyah renk yapılan çerçeve takımı geliyor. Kendinden yapışkanlı olan bu çerçeveler sürekli farklı yerlere takılabilir. Duvarda veya ayaklı tasarımı sayesinde masa üstünde sergilenmeye uygundur. Kaliteli malzemeden üretildiği için son derece şıktır.

İsme Özel Natural Dikdörtgen Tarak

halaya alınacak hediyeler

İnternet üzerinden halaya doğum günü hediyesi olarak kullanışlı bir ürün almak isteyenlere tarak tavsiye ediliyor. İsme özel hale getirilen bu tarağın ahşap uçları sayesinde saçların elektriklenmesi önlenir. Fırçanın hava alması için üzerinde delik vardır. Kimyasal boya içermediği için sağlıklı ve son derece kullanışlıdır.

Minimal Yapraklar Kişiye Özel Masaüstü Organizer

ofis çalışanı halaya hediye

Çalışan halalar için masaüstü organizer en popüler hediye çeşitlerinden biridir. Minimal yapraklar kişiye özel organizerde cep telefonu standı yer alır. Anahtar, kol saati ve bileklik koyma aparatları vardır. Ürün üzerine özelleştirme işlemi UV baskı ile yapıldığı için asla çıkmaz.

Minimalist Harf Tasarımlı Çay Kahve Kupa

halaya hediye fikirleri

Şık tasarımlı ve minimal görünen bir hediye arayanlar baş harf tasarımlı kupayı seçebilir. Porselen kupanın her iki tarafına baskı yapılır. Baskı kalitesi yüksek olsa da yıkarken harflerin sökülmemesi için elde yıkanması tavsiye edilir. Halaya hediye almak isteyenler için hem kullanışlı hem de şık bir üründür.

Fotoğraf Baskılı Takı Aksesuar Askılı Dekoratif Led Lamba

yeğenden halaya hediye

Son dönemde halaya hediye fikirleri arasında sık sık öne çıkan dekoratif led lamba oldukça estetik tasarıma sahiptir. Masif ahşaptan el işçiliğiyle üretilen lambanın güçlü led lambası sraı ışık verir. USB girişiyle çalışan lamba masaüstü bilgisayar, laptop ve powerbank ile kullanılabilir.