Evlilik Yıldönümü Mesajları - 30+ Romantik Yıldönümü Mesajı

Evlilik Yıldönümü Mesajları - 30+ Romantik Yıldönümü Mesajı

Hayatımızda birini yeterince sevdik mi huzuru bulmuşuz demektir. Hele ki sevdiğimiz insan ile evlenmek bizler için tahmin edilemeyecek kadar güzel bir durumdur. Sevgiliyken başlayan erkek arkadaşa ya da bayan sevgiliye hediye alma süreçleri evlendikten sonra kendini Evlilik yıldönümü gibi anısal hediyelere dönüştürür.

Dikkatinizi Çekebilir ► Evlilik Yıldönümü Hediyeleri

Hayatınızdaki en büyük hatıra ise sevdiğiniz kişi ile evlendiğiniz andır. İşte bu yüzden evlilik yıldönümü Sizin için önemlidir. Evlilik yıl dönümünüzde sizler için sevdiğiniz kadına söyleyebileceğiniz en iyi mesaj önerilerini sizlere sunuyoruz. Sevdiğiniz kadın ile olan en güzel gününüzü hatırlamakla kalmayıp ona güzel sürprizler hazırlamanız aşkınızın geleceği için oldukça güzel bir yol olacaktır. Mutluluğunuzun devamı için sizlere önerdiğiniz en güzel evlilik yıldönümü mesajlarına şimdi bakın ;

  • Bu yıl da birbirine gittikçe daha sıkı sarılan ellerimiz hiç ayrılmasın, gözlerinden sadece mutluluk gözyaşları damlasın… Beni ömrüne kattığın için sana minnettarım, evlilik yıldönümümüz kutlu olsun hayattaki en değerli varlığım.

evlilik yıldönümü mesajları

  • Seninle evlendiğim gün, hala benim ömrümde geçirdiğim en mutlu gün! Çünkü hala sana aynı aşkla aynı tutkuyla bağlıyım. Hala senden ayrı anlamsızım… Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun aşkım.

evlilik yıldönümü mesajları

  • Ben sana her zaman senden daha yakın, kalbinin her atışındayım. Senin varlığınla tanıştım ya işte o gün gözlerinin huzuruna alıştım… Allah’ımdan tek dileğim bizi sadece ölüm ayırsın. Seni seviyorum sevgilim…

evlilik yıldönümü mesajları

  • Her yer buz tuttuğu halde bir alev görürsen bil ki o benim yalnız senin için kalbimdir. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun, iyi ki varsın.

evlilik yıldönümü mesajları

  • Hayatımda verdiğim en doğru karar senin evlenme teklifine evet dememdi… Seni hayat arkadaşım, yoldaşım seçmemdi. Seninle geçirdiğim hiçbir günden pişman olmadım, sen bana kendimi hep şanslı hissettirdin. Seni çok seviyorum.
evlilik yıldönümü mesajları
  • Sen bana yaşanmamış çocukluğumu yaşatan, eksik yanlarımı sevgisiyle tamamlayan, benim canımın parçasısın. Sen benim en güzel rüyam, en güzel anlarım, en yıldızlı akşamlarımsın… Varlığınla gönlüme ışık dolduran, içimi ferahlatansın. Sen her şeysin! Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun prensesim.

evlilik yıldönümü mesajları

  • Dünyaya bir kere daha gelsem yine yerim senin yanın olurdu, yine gönlüm seninle dolup taşar yine sevinçlerimin adı senin adın olurdu. Yıllar geçmesine rağmen seni hala aynı aşkla, seni her gün daha fazla seviyorum.

evlilik yıldönümü mesajları

  • Sen beni sancılardan arındıran, günlerimde kuş ötüşleri yankılatan… Her melodide aklıma çalan gözlerin ve her şiirde rastladığım sensin… Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun, sen benim en kıymetlimsin.

evlilik yıldönümü mesajları

  • Bugün mutluluğumun seninle çok güzel anılarla geçen uzun yılları devirmek gibi bir anlamı var. Bugün içimde senin gibi bir eşe sahip olduğum için çok şanslı hisseden birisi, bugün gönlümde yine başköşede senin adın var. Bugün evliliğimizin yıldönümü, bu güzel gün önümüzdeki aşkla geçecek yılların fragmanı. İyi ki varsın aşkım.

evlilik yıldönümü mesajları

  • Gönül eşim, yoldaşım. Benim yüreği güzel, kendi güzel en az bugün kadar özel sevgilim. Geçen onca yıla rağmen bana hala aynı parıldayan gözlerle baktığım için beni hala aynı tutkuyla sevdiğin için teşekkür ederim; sen, biriciğim seni her şeyden çok seviyorum.

evlilik yıldönümü mesajları

  • Seni tanıdığım gün içime dolan huzurla anlamıştım kaderim olacağını, seninle kendimize iki kişilik harika bir dünya kuracağımızı… Hayata bin teşekkür, bu sefer beni yanıltmadı, beni senin yanında mutlu kıldı. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun.

evlilik yıldönümü mesajları

  • Evlenmeyi aklından bile geçirmeyen ben, seni görür görmez bütün ömrümü sana adamak istedim. Ellerini ellerimde, gülüşünü gözlerimde istedim. Seni hep yanı başımda, hep en masum yanımda istedim. Seni bu hayattaki her şeyden çok sevdim… İyi ki varsın.

evlilik yıldönümü mesajları

  • Rüya gibi geçen düğünümüz hala her saniyesiyle aklımda. Senin telaşlı ve heyecanlı hallerin, benim mutluluktan akan gözyaşlarım… Zaman ne çabuk geçiyor, ama sen yanımdayken her gün daha güzel bir an giriyor en güzel hatıralar heybesine, her gün daha çok seviyor yüreğim adeta senin aşkınla büyüyor da titriyor her melodide. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun hayatım.

evlilik yıldönümü mesajları

  • Yeryüzündeki en büyük şans en az senin kadar sevecek bir hayat arkadaşı bulabilmektir. Ben çok şanslıyım çünkü bana her gün ne kadar sevildiğimi hissettiren ve mutluluğumla mutlu olup hüznümle üzüntüye boğulan, beni aşk dolu gözlerle izleyen ve kötülük nedir bilmeyen bir yürekle seven harika bir eşim var. İyi ki varsın.

evlilik yıldönümü mesajları

  • Hayatıma kattığın her yeni güzellik, her yeni gülümseme ve her yeni mutluluk için teşekkür ederim. Hep yanımda, en yakınımda kal. Sen hayattaki en değerli varlığım, en güzel yanımsın. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun.

evlilik yıldönümü mesajları

  • Senin yokluğunu aklıma bile getiremiyorum, bu düşünce zihnimde asla yer bulamıyor kendine. Seni yüreğimle benimsemişken bu denli, sahipsiz bırakma şiirlerimi… Seni çok seviyorum.

evlilik yıldönümü mesajları

  • Biz kendi dünyamızı kurmak için çok çabalar verdik, acısıyla tatlısıyla uzun yıllar geçirdik. Ama her zaman el ele diz dize, her zaman her şeye inat birlikteydik. Ben istiyorum ki ömrümün sonuna kadar bu çabaların mükâfatı olarak senin gülüşünü göreyim, son nefesimi verene kadar o güzel yüzüne uyanayım. Eşim olduğun için, beni böylesine güzel sevdiğin için minnettarım.
  • Bu gözler seni gördüğü andan itibaren kimseyi görmez, bu yürek seninle güldü ya başkasını kabul etmez. İyi ki varsın aşkım.
  • Geride kalan o yıllarda hep hayatımı güzelleştiren nadide bir çiçektin, hep mutluluk saçan hep huzura uyandıran. Seni bana veren Allah’a şükürler olsun.
  • Seninle birlikte yaşlanmak, birlikte uyuyup uyanmak, hayatın tüm yükünü birlikte taşımak ve ne olursa olsun el ele olmak… Hayattan başka ne isteyebilirim ki? Sen benim her zaman şükür sebebim, sen benim yaşama sevincimsin. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun.
  • Gözlerim sana bakmaktan asla bıkmayacak, ölsem de ruhum seninle kalacak… Gözlerim senden önce kapanırsa hayata, bil ki son sözüm de senin adın olacak. Seni çok seviyorum.
  • Aşkla dolan bu evde, senin himayende olduğum için çok mutluyum. Sen beni çıkarsız seven, hep koruyan ve her sıkıntımda sarıp sarmalayan… Sen benim ailem, biricik eşim, canım sevgilim… Şu hayatta en çok güvendiğimsin. Son nefesime kadar benimle misin?
  • Seninle yaşadığım her andan öyle keyif alıyorum ki, bazen gerçek mi yoksa rüya mı olduğunu ayırt edemiyorum. Ben sana ömrümü adamaya, senin için her şeyi yapmaya hazırım… Senin bir gülüşün beni hiç olmadığım kadar güçlü, gözlerindeki en ufak hüzün beni hiç olmadığım kadar dertli yapar… Yıldönümümüz kutlu olsun her şeyim.
  • Sevmenin güzelliğini sende gördüm, özlemin ıstırabını… Yaşamanın değerini seninle öğrendim, yalnızlığın acısını. Gökyüzünün maviliğini, gökkuşağının neşesini, yağmurun etkisini seninle fark ettim; tattırma bana yokluğunun sancısını. Tattırma bana sensizliği, öğretme karanlık sessizlikleri. Hep yanımda, hep benimle kal… Kal da incitme yüreğimi. Seni çok seviyorum.
  • Bütün hayallerimin başrolü, kadınım… Kalbini bana açtığın için, sesinle günümü başlattığın için, gülüşünle yaşama bağladığın için teşekkür ederim… Seni sevmekten asla vazgeçmeyeceğim, nice mutlu yıllarımız için.