Ev Aksesuarları - Dekoratif Ev ve Oda Aksesuar Fikirleri

Ev Aksesuarları - Dekoratif Ev ve Oda Aksesuar Fikirleri

Evleri güzelleştiren, insana huzur veren ya yaşanılan ortamı sıcak kılan ev aksesuarları her kişinin zevkine göre şekilleniyor. Dilediğiniz sembolü evinizde aksesuar olarak kullanabilir, bu sayede manevi değerlerinizi de her zaman gözünüzün önünde tutabilirsiniz. Ev aksesuar modelleri görenleri kendine hayran bırakan sayısız seçeneğe sahip. Bu modellerden birini tercih ederek siyah beyaz evlerinizi renklendirebilirsiniz. Yaşam alanınıza bambaşka bir hava katmak sizin elinizde.

Hem Kitaplık Hem Koltuk

ev aksesuar modelleri

Oturduğunuz yerden kitaplarınıza ulaşmak sonrasında da keyifli bir okuma yapmak ister misiniz? Evinizin en güzel köşesini almaya aday olacak olan bu ev aksesuarı görenleri kendine hayran bırakıyor. Sıra dışı tasarımı ve rahat koltuğuyla hemen hemen her evde görmeye başlayacağımız koltuk modelinde kitaplıkta bulunuyor. Bu sayede kitaplarınızı toplu bir şekilde bırakabilir, dilediğiniz an okuma köşenizde başka dünyalara adım atabilirsiniz. Ev aksesuar ürünleri arasında son dönemlerin en popülerlerinden biri olan bu koltukta kendinize küçük molalar hediye edin.

Duvar Saksıları

uygun ev aksesuarları

Ev aksesuarlarınızı kendi ellerinizle yapmak ister misiniz? Kolay ve hızlı bir şekilde yapabileceğiniz ev aksesuarlardan biri olan çemberle yapılan duvar süsleri hem şık hem de uygun fiyatlı bir seçenek sunuyor. Yapmanız gereken temel malzemeleri alarak birleştirmek. İşte bu kadar basit. Evde aksesuar yapımı hem hobiniz olabilir hem de bütçenizi korumanıza yardımcı olabilir. Çember içerisine yerleştireceğiniz boyutta bir sunta kestirip ardından ortalayarak monte etmeniz yeterli. Çember başlarında açacağınız deliklerle de süsünüzü duvara kolaya asabilirsiniz. Dilerseniz bundan birkaç tane daha yaparak çoklu duvar süsleri elde etmeniz de mümkün. Aynı zamanda çemberlerin farklı boyutlarını da evde aksesuar yapımı için değerlendirebilirsiniz. Sonrası tamamen sizin yaratıcılığınıza ve zevkinize kalacak.

Dekoratif Ev Aksesuarları

ev aksesuar ürünleri

Bir evi güzelleştiren aksesuarlardan biri şüphesiz ki dekoratif ev aksesuarları. Hem küçük hem de dikkat çekici bir özelliğe sahip olan bu aksesuarlar masa üzerinden sehpa üzerine televizyon ünitesinden konsollara kadar hemen hemen her yere uyum sağlayabiliyor. Nar modelli ev dekorasyon ürünleri hem bolluğa işaret ediyor hem de şık bir seçenek sunuyor. Ev dekorasyon siteleri üzerinden kolayca bulabileceğiniz bu seçenek özellikle beyaz ve açık renklerle döşenmiş bir odanız varsa dikkatleri üzerine çekebilir. Kırmızının yoğunlukta olduğunuz bir odanız varsa bu seçenek odanıza uyum sağlayabilir ancak dizaynını iyi bir şekilde yapmanız gerekir.

Mumluk

ev aksesuarı mumluk

Ev aksesuarlarının olmazsa olmazlarından biri mumluklar. Hem hoş görünümü hem de kullanışlı olmasıyla neredeyse her evde bu dekorasyon ürününe rastlamak mümkün. Her çeşit mumluk bulmak oldukça da kolay. Renklerinin çeşit çeşit olduğu mumluklardan dilediğinizi seçerek evinize hoş bir hava katabilirsiniz. Aynı zamanda kokulu mumlukları da tercih ederek burnunuza hoş kokuların gelmesini sağlamanız mümkün. Fiyat olarak uygun ev aksesuarları arasında yer alan mumluklar bütçenizi zorlamadan evinizi süslemenizi sağlıyor. Dilerseniz evde kendi mumluğunuzu da kendiniz yapabilirsiniz. Mumluklar her duruma uygun ev aksesuarları arasında ilk sırada sizleri bekliyor.

Vazo

ev aksesuarı vazo

Bir evin olmazsa olmazlarından biri vazolar. Hem odayı güzelleştiren hem de insanın içerisine umut tohumları serpen vazoların son dönemlerde farklı modelleri kendini göstermeye başladı. Alışılmış vazo modellerinin dışına çıkmak ve kendinize özgü bir şeyler bulmak istiyorsanız dilerseniz kendi vazonuzu kendiniz boyayabilir dilerseniz de sunulan cazip seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Ev dekorasyon aksesuar olmadan olmayacağı gibi bu aksesuarlardan da vazo olmadan olmaz. Her evin mobilyalarından duvar rengine kadar bütün detaylarına uyum sağlayacak vazoları bulmak mümkün. Seçimlerinizi en doğru şekilde yapıp, vazonuzun içerisinde en sevdiğiniz çiçeği koyarak evinize bahar esintileri getirebilirsiniz. Aynı zamanda vazolar şık bir görünümden çok sevimli bir görünüm sağlayarak evlere sıcak bir hava katıyor, gerginliği alıyor.

Şemsiyelik

ev aksesuarı şemsiyelik

Kış aylarında şemsiyelerinizi nereye koyacağınızı kara kara düşünmeyin. Evinizin giriş bölümüne şık bir tasarıma sahip olan şemsiyelik modelli ev aksesuarlarını değerlendirebilirsiniz. Ev aksesuar modelleri arasında amacına en uygun olanlarından biri olan şemsiyelik hem hayatınızı kolaylaştırıyor hem de evinize ayrı bir hava katıyor. Ev aksesuar siteleri aracılığıyla kolay bir şekilde şemsiyelik alabilir, ev dekorasyonunuza katkı sağlayabilirsiniz. Dilerseniz farklı modelleri ve renkleri de bulmanız mümkün. Seçimleri tamamen sizin tercihleriniz değerlendiriyor.

Deniz Yıldızı

ev aksesuarı deniz yıldızı

Evinize huzur ve sakinlik getirecek ev aksesuarları arıyorsanız eğer deniz yıldızı ve takımı tam da size göre. Evinizde konsolunuzun üzerine koyarak kendi deniz köşenizi yapabilirsiniz. Ev dekorasyon aksesuar seçenekleriyle çok daha anlamlı oluyor. Bu takıma denizden bulduğunuz taşları ya da sizde anısı olan parçaları da ekleyerek baktıkça huzur bulacağınız bir köşe elde edebilirsiniz.

Dekoratif Duvar Süsleri

fotoğraflı ev aksesuarları

Duvar süsü dendiği zaman akıllara genellikle klasik tarzdaki modeller geliyor. Ancak son dönemde sıkça tercih edilen modellere bakıldığı zaman farklılık arayışında olanları yüzlerini güldürecek sonuçlara rastlamak mümkün. Ev aksesuar mağazaları sayısız modeli ve çeşidi olan bu duvar süslerini sizlere ulaştırarak aynı zamanda fotoğraflarınızı da sergilemenizi sağlıyor. Evde boş kalan bir duvara gönül rahatlığıyla bu duvar süslerini asabilir, ortaya çıkan manzara eşliğinde kahvenizi yudumlayabilirsiniz. Aynı mantığa sahip ancak farklı renk ve modelleri olan duvar süslerini ev aksesuar mağazaları ve sitelerinden bulabilirsiniz.

Şık Ev aksesuarları

şık ev aksesuarları

Genellikle misafirlerin ağırlandığı salonlar daha ağır bir havaya sahip. Bu ağır havanın en temel nedeni elbette salonun şık mobilya ve ev aksesuarlarıyla süslenmiş olması. Şıklık genellikle salonlara özgü bir sıfat olurken burada kullanacağınız ev aksesuarlarını da iyi seçmeniz gerekir bu nedenle. Şık ev aksesuarları, vazolar ve takımlar salonlarınızın havasını değiştirebilir, görenleri kendine hayran bırakabilir. Eğer altın rengi ve işlemeleri parçaları seviyorsanız ve mobilyalarına uyum sağlayacağını düşünüyorsanız şık ev aksesuarları ile mükemmel bir dekorasyon yapabilirsiniz. Aynı zamanda tek bir parçayla bile şıklığı yakalayabilirsiniz. Burada önemli olan tercih ettiğiniz ürünün rengi, yapısı ve büyüklüğü. Eğer birden fazla parça kullanmak yerine tek parça kullanarak şıklığı yakalama çabanız varsa boyutları biraz daha büyük tutabilirsiniz. Küçük ev aksesuarlarınınsa birden fazla olması daha iyi olacaktır.

İkramlık

ev aksesuarları ikramlık tabaklar

Misafirlerinize ellerinizle yaptığınız nefis ikramlarınızı şık bir aksesuar içerisinde sunmak isterseniz bu tarzdaki seçenekleri değerlendirebilirsiniz.  Hem masanıza ayrı bir hava katabilir hem de sunumunuzu düzen içerisinde organize edebilirsiniz. Yemek takımlarınıza uyum sağlayacak ikramlıkları misafirleriniz geldiğinde dolabınızdan çıkarmak için can atacaksınız. Ev dekorasyonunun önemli parçalarından biri olan bu seçeneği dilerseniz normal zamanlarda farklı dekorasyonlar için de değerlendirebilirsiniz. Ev aksesuar siteleri sayesinde kolayca ulaşabileceğiniz bir ev dekorasyon aksesuarı olan ikramlıklar misafirlerinizin çok hoşuna gidecek.

Örgü Paspas

ev aksesuarı örgü paspas

Ev yapımı aksesuarlar oldukça özel bir seçenek sunuyor. Çünkü bu aksesuarların yapımda baş rol sizsiniz ve her şeyi sizin istek ve zevkleriniz şekillendiriyor. Başka evde görmenizin pek mümkün olmadığı paspas aksesuarlarında renkleri dilediğiniz gibi değiştirebilir, mobilyalarınıza uygun bir ev aksesuarı elde edebilirsiniz. Aynı zamanda paspas ev aksesuarları ve fiyatları oldukça uygun bir seçenek sunuyor. Kendi evinizde yapacağınız için yalnızca yün malzemesine ücret ödemeniz yeterli. Eğer bu tarzda bir aksesuarı sipariş vermek isterseniz biraz daha yüksek bir fiyatla karşılaşabilirsiniz.

Ayna

ev aksesuarı ayna

Bir evi hareketlendiren ve o eve apayrı bir hava katan aksesuarlardan biri ayna. Özellikle son dönemlerde parçalı modellerin gündeme gelmesiyle çok daha şık bir görünüm sunuyor. Evinizin en sevdiğiniz köşesini birbirinden güzel aynalı modellerle süsleyebilir, her baktığınızda içinizdeki sevinci hissedebilirsiniz. Aynalı modeller tek ve boydan olduğu gibi küçük küçük parçalara ayrılmış modellere de sahip. Dilerseniz bir kuş dilerseniz bir kalp şeklinde de karşınıza çıkacak olan bu modeller evinize neşe katabilir. Duvarlarınızın boş kalmasını istemiyor ancak klasik ayna modellerinden de sıkıldıysanız yeni model aynalı ürünlere göz atabilirsiniz. Ayrıca aynalı ev aksesuarları fiyatları hemen hemen her bütçe tarafından da kolayca karşılanabilir. Evinize uygun fiyatlara şıklık sunmak için geç kalmayın.

Yönlendirmeli Ev Aksesuarları

kapı aksesuarı

Evinizdeki odaların başına ya da kapılarına kime ait olduğunu ya da hangi oda olduğunu yazarak hem misafirlerinize kolaylık sağlayabilir hem de evinize ayrı bir hava katabilirsiniz. Yönlendirmeli ev aksesuarları kapı üstlerinde dilediğiniz modelle karşınıza çıkabilir. Şık tasarımlı evlerinize uygun seçenekler bulabileceğiniz gibi sevimli ve şirin bir eviniz varsa ona uygun modelleri de bulabilirsiniz. Yönlendirmeli ev aksesuarları fiyatları da oldukça uygun. Eğer özel tasarımlar yaptırmak isterseniz elbette bu fiyatlar da artış gözlenebilir. Dilerseniz evde kendi malzemelerinizle de dilediğiniz tasarımı hepsinden uygun fiyatlara elde edebilir, ailenizle keyifli bir aktivite yapmanın tadını çıkarabilirsiniz. Unutmayın, küçük dokunuşlar evinizi daha da sıcak kılabilir.

Seramik Dekoratif Ev Aksesuarları

seramik ev aksesuarları

Seramiklerin güzelliği ev aksesuarlarından kendini göstermeye devam ediyor. Dilediğiniz modeli kolayca bulabileceğiniz seramik ev aksesuarları çok hassas olsa da evlere mükemmel bir görünüm veriyor. Genellikle biraz daha geleneksel tarzı benimseyenlerin ilk tercihleri arasında yer alan seramik ev aksesuarlarına birçok mağaza ve siteden kolayca ulaşabilirsiniz. Eğer bolluk ve ferah istiyorsanız filleri, bebeklerin masumiyeti gözlerinizin önüne olsun istiyorsanız bebekleri ya da birbirinden güzel çiçekleri seramik ev aksesuarları üzerine taşıyabilirsiniz. Küçük ama bir o kadar da dikkat çeken bu ev aksesuarları salonlarınızın vazgeçilmezi olacak.

Banyo Aksesuarları

banyo aksesuar

Ev dekorasyonunda genellikle salon ve oturma odalarına ağırlık veriliyor. Ancak unutulan bir yer var ki o da banyolar. Son dönemlerde banyolar için tasarlanan hem kullanışlı hem de sayısız modelde banyo aksesuarları var. Evinizi bir uçtan diğer uca kadar renklendirmek ve mükemmel bir görünüm elde etmek için bu aksesuarları değerlendirebilirsiniz. Banyo aksesuarları aynı zamanda kullanışlı seçenekler de sunuyor. Hem banyonuzu düzene sokmak hem de hoş bir görüntü elde etmek için banyo raflarından renkli havlulara küçük eşya düzenleyicilerinden paspaslara kadar sayısız seçeneğe ulaşabilirsiniz. Banyo aksesuarları sayesinde artık banyolar daha renkli ve canlı. Ayrıca banyo ev aksesuarları fiyatları uygun seçenekler sunuyor. Bu nedenle dilediğiniz ürünü ve modeli kolayca temin edebilir, evinizde dolaşan esintilerin tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca banyonuza kokulu mumlar koyarak hoş bir atmosfer elde etmeniz de mümkün.