Emoji Kalp Anlamları - Renklerine Göre Emoji Kalpler Neyi İfade Ediyor?

Emoji Kalp Anlamları - Renklerine Göre Emoji Kalpler Neyi İfade Ediyor?

Sosyal medyada ve iletişim uygulamalarında en çok kullandığımız ifadeler arasında emoji kalpler yer alıyor. Emoji kullanan kişiler daha arkadaş canlısı ve sempatik gözüküyor. Günlük sohbetler sırasında havalı ve daha eğlenceli gözükmek isteyen kişiler sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarda bu tür emojiler kullanmaya büyük önem veriyor. Aynı zamanda son dönemde sosyal medyada en çok kullanılan emojiler arasında kalpler dikkat çekiyor. Kalp emojileri birbirinden farklı renklere sahip olduğu için anlam bakımından da bazı farklılıklar taşıyor. Beyaz, siyah, mor, mavi, yeşil gibi pek çok farklı rengi bulunan kalp emojilerinin renkleri ne anlam ifade ediyor? Hangi sohbette hangi renkte emoji kullanılması gerekir? İşte sosyal medya kullanıcılarının son dönemde en çok merak ettikleri konulardan biri olan emoji kalp anlamları hakkında bilinmesi gereken tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Beyaz Kalp Anlamı

beyaz kalp anlamı

Sosyal medya kullanıcıları beyaz kalp emojisi ile sık sık karşı karşıya geliyor. Pek çok mesajın içeriğinde yer alan ve özellikle iletişim uygulamalarında gönderilen mesajlarda kendine yer bulan beyaz kalp çok seviliyor. İnternet üzerinden yapılan araştırmalarda pek çok kişinin beyaz kalp anlamı hakkında da bilgi sahibi olmak istedikleri görülebiliyor. Beyaz, geçmişten günümüze saflığın ve temizliğin bir nişanesi olarak kullanılan renklerin başında gelir. Karanlığa karşı duruşu simgeleyen beyaz, saflıktan yanadır. Bu yüzden yeni başlangıçlar yapmak isteyenler hayatlarında beyaz sayfa açarken, beyaz bayrak da iyi niyet ve barışın simgesidir.

Buradan hareketle sosyal medyada sık sık kullanılan beyaz kalp, karşıdaki kişiye duyulan saf sevgiyi dile getirmek için tercih ediliyor. Derin ve sonsuz bir aşkı anlatmak için beyaz kalp tercih edilebilir. Bir kişi size beyaz kalp emojisi göndermişse bu kişi için çok özel olduğunuzu bilmeniz gerekir. Sosyal medya paylaşımlarında veya iletişim uygulamalarında beyaz kalp kullanan kişiler genellikle saf ve cinsellikten uzak bir sevgiyi dile getirir. Beyaz kalp ile aşkını itiraf etmek isteyen gençler güzel mesajlarla sevdiklerine paylaşımda bulunduktan sonra beyaz kalp emojilerini kullanabilir. Beyaz kalp platonik bir aşkın ilk alevlenişi ve dudaktan kalbe giden ilk sözlerin sembolüdür.

Gerçek aşkı anlatmak için en özel emojilerin başında beyaz kalp emojisi gelir. Bu yüzden siz de sevdiklerinize sonsuz bir sevgi hissediyorsanız onlara gönderdiğiniz mesajlarda emoji kalp rengi seçerken beyaz rengini tercih edebilirsiniz. Beyaz renkli kalp emojisi gerçek sevgiyi anlatan en önemli ve popüler simgelerden biridir. Özellikle ilk defa aşık olan ve bu muhteşem duyguyu tadan kişiler sosyal medyada sık sık beyaz kalp emojisi paylaşımı yapabilir. Son zamanlarda genç sosyal medya kullanıcıları arasında yaygınlaşan beyaz kalp emojisi ile sevdiklerinize özel anlamlı ve duygusal mesajlar gönderebilirsiniz.

Siyah Kalp Anlamı

siyah kalp anlamı

Sosyal medyada ilgi çeken ve farklı yapısıyla merak uyandıran bazı emojiler vardır. İletişim uygulamalarında da sık sık karşılaşılan bu emojiler arasında siyah kalp emojisi de bulunuyor. Her birinin farklı bir anlam taşıdığı bu emojiler, özellikle sosyal medya kullanıcıları arasında bir hayli popülerdir. Son dönemde pek çok kullanıcı, yayınladıkları mesajlarda veya sevdiklerine herhangi bir konuda mesaj gönderirken siyah kalp emojisi tercih edebiliyor. Peki siyah kalp anlamı nedir? Kimler sevdiklerine siyah kalp emojisi gönderebilir.

Her geçen gün daha fazla popülerlik kazanan sosyal medyada siyah kalp emojisi kullanan kişi sayısı da bir hayli artıyor. Siyah rengi geçmişten günümüze ezoterik bilim çerçevesinde de karanlığı anlatmak için kullanılan bir renktir. Karanlık yani gizli saklı yönleri öne çıkaran renk olan siyah kalp emojilerinde de kullanılabiliyor. Sosyal medyada siyah kalp genellikle birine duyulan gizli sevgiyi anlatan bir emojidir. Aynı zamanda dilimize kara sevda olarak geçen platonik aşkı anlatmak için de siyah kalp emojisi kullanılır. Dolayısıyla biri size siyah kalp emojisi gönderiyorsa size karşı platonik bir aşk yaşadığı anlamına gelebilir.

Ayrıca siyah kalp unutulmayan ve nefret duyulan zamanlarda da kullanılabilir. Birine karşı öfke ve kin besleyen kişiler sosyal medya üzerinden bu yönde mesaj paylaştıklarında sonuna kötü kalpli oldukların gösteren siyah kalp emojisi koyabilirler. Sosyal medyada veya Whatsapp gibi iletişim uygulamalarında kullanılan emojilerin anlamlarına dikkat etmek gerekir. İfade etmek istediğiniz duygular ve mesajlarla en alakalı olan renkli kalpleri seçinde hislerinizi daha rahat aktarabilirsiniz. Siyah kalp sanıldığı gibi kötülük anlamına gelmez sadece kendisine haksızlık yapılan kişilerin duyduğu öfke ve kırılmış kalbi anlatan bir emojidir.

Mavi Kalp Anlamı

mavi kalp anlamı

Sosyal medyada rengarenk emojiler arasında dikkat çeken mavi kalp en sevilen paylaşımlarda her zamanki gibi yerini alır. Özellikle günümüzde insanlar tarafından en çok kullanılan sosyal medya platformları WhatsApp, İnstagram, Facebook ve Sanapchat gibi ağlarda mavi kalp kullanımına da sık sık karşılaşıldığı görülür. En sevilen kalp emojileri arasında mavi rengi farklı anlamlar taşıdığı için merak edilir. Pek çok sosyal medya kullanıcısı internet üzerinden yaptığı aramalarda mavi kalp anlamı konusunda sorgulamalar yapabilir. Her geçen gün daha fazla kişinin kullanmaya başladığı mavi kalp emojisi son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarında da sık sık dikkat çekiyor. İşte sosyal medyada sık sık karşımıza çıkan mavi kalp emojisinin anlamı…

Renk renk kalp emojileri arasında ayrı bir yere sahip olan mavi kalp dostluğu ve aile bireylerine olan sevgiyi gösteren bir kalp tasarımıdır. Çünkü mavi renk, aşk gibi tutkulu bir sevgiden ziyade aile üyelerine ve dostlara karşı duyulan güvenle karışık sevginin sembolü olarak kabul edilir. Saf sevgi hisseden herkes güven ve uyum anlamlarını da taşıyan mavi kalp emojisini kullanabilir. Özellikle anneler günü babalar günü ve benzeri zamanlarda sosyal medya paylaşımlarına bakıldığında mavi kalp kullanımının arttığı görülür. Bu dönemlerde siz de sevdiklerinizin özel günlerini kutlarken mavi kalp emojisini doğru zamanda ve doğru mesajlar ile kullanabilirsiniz.

Sevgiyi görsel şekiller ile ifade etmenin en basit yollarından biri olan kalp emojisi kullanırken renklerin taşıdığı anlamlara dikkat etmek gerekir. Whatsapp, İnstagram, Telegram, Facebook, Twitter gibi en popüler sosyal medya sitelerinde sık sık kullanılan mavi kalp ile sevdiklerinize ne kadar özel olduklarını hissettirebilirsiniz. Paylaşımlarınızın arasına mavi kalp emojisi koyarak mesajlarınızı onlar için daha anlamlı ve güzel hale getirebilirsiniz. Mavi kalp emojisi özellikle son yıllarda pek çok kişinin dikkatini çekiyor ve sosyal medyada daha sık kullanılıyor.

Mor Kalp Anlamı ?

mor kalp anlamı

Emojiler birine karşı hissedilen duyguları yansıtmanın en özel işaretleri olarak bilinir. Günümüzde sosyal medyada sık sık kullanılan emojiler sayesinde daha renkli bir kişilik sahibi olabilir, sevdiklerinize karşı hislerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. Günümüzde en çok kullanılan kalp emojileri de birbirinden farklı renk seçenekleri ile dikkat çekiyor. Özellikle sosyal medyada uzun vakit geçiren kişiler, kendileri kullanmasa bile bu tür renkli kalp emojileri ile sık sık karşılaşabilirler. Mor renkli kalp de diğer renkli kalp emojileri gibi belirli özel anlamlara sahip emojilerden biridir. İnternette vakit geçirirken karşılaştığımız kalp emojileri arasında mor kalp emojisinin anlamı da merak edilen konular arasında yer alıyor. Siz de mor kalp anlamı öğrendikten sonra bu emojiyi doğru mesajlar ile kullanmak istiyorsanız örneklerimize bir göz atabilirsiniz.

Mor kalp birine karşı duyulan hayranlığı ve sevgiyi aynı anda ifade eden bir kalp emojisi olarak kullanılır. Örnekle açıklamak gerekirse sevdiği kişinin çok şık bir elbisesini göre “Canım bu kıyafet sana çok yakışmış” şeklinde bir yorumun arkasına mor kalp koyarak ona hayranlığını sembolize edebilir. Aynı zamanda mor kalp yakın bağları ve desteği de simgeler. Dolayısıyla birinden mor kalp emojisi alıp duruyorsanız o kişi sizi her hareketinizde desteklemeye gayret ettiğini gösteriyordur. Aile arasında da atılabilen mor kalp, bir sınava girecek çocuğun başarılı olmasını isteyen veya eve eli boş gelmeyen baba için iletişim uygulamaları üzerinden atılabilir.

Mor renkli emoji kalpleri günlük konuşma dilinde doğru yerlerde kullanarak mesajınızın ne kadar duygu yüklü olduğunu bir kez daha gözler önüne serebilirsiniz. Renklerin dili bakımından çok özel bir anlamı olan mor rengi kalp emojilerinde de sık sık kullanılıyor. Mor renkli kalpler ile saf bir sevgiyi aktarırken bir yandan da hayranlık ve şefkat gibi hisler de ön plana çıkabilir. Sevilen kişinin her hareketini beğenen kişiler genellikle ona yazdıkları mesajlarda mor kalp emojisi göndermeye dikkat eder. Eğer siz de çevrenizdeki kişilerden sık sık mor kalp emojisi alıyorsanız bu o kişinin size büyük bir sevgi ile birlikte adı konmamış bir hayranlık duyduğu anlamına gelebilir.

Sarı Kalp Anlamı ?

sarı kalp anlamı

Sarı rengi günlük hayatta da en sevilen renklerden biridir. Sarı renkli bir kalp emojisi günlük konuşma dilindeki mesajlarınızı destekleyen yapısı ile her türlü sosyal medya paylaşımında veya Whatsapp mesajında kullanılabilir. Günümüzde WhatsApp, Facebook, Instagram gibi sosyal medya ağlarında yaygın olarak kullanılan emojiler arasında kalp emojileri son derece popülerdir. Ancak deneyimli sosyal medya kullanıcılarının yakından göreceği üzere kalp emojileri birbirinden farklı renklere ve anlamlara sahiptir. Her bir renkteki kalp emojisinin anlamı farklı olduğu için sarı kalp de çok farklı anlamlar taşıyan emojiler arasında yer alır. Peki sarı kalp anlamı nedir şeklinde aramalar yapan sosyal medya kullanıcıları için bilinmesi gereken tüm detayları yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Geçmişten günümüze en çok sevilen ve insana canlılık veren renklerden biri olarak gösterilen sarı rengi mutluluğu temsil eder. İnsanlar güneş gibi ışık saçan sarı rengi ile mutluluk ve gülümsemeyi bir araya getirir. İnsan bilincinde mutluluk ve iyimserlik ile eş anlamlı olarak kodlanan sarı rengi emoji kalplerde de buna benzer anlamda kullanılır. Sarı renkli kalp emojisinin diğer kalp emojilerinden farklı bir anlamı vardır. Çünkü sarı kalp mutluluk ve iyimserlik odaklı bir sevgiyi sembolize eder.

Birinden sarı kalp emojisi almışsanız o kişi sizin için iyimser duygular içindedir. Sarı kalp kullanımı son zamanda sosyal medyada en çok dikkat çeken konular arasında yer alır. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan kişiler sarı kalp emojisi ile çevresindeki kişilere pozitif enerji verebilir. Gerçek dostluğun ve saflığın sembolü olarak da kullanılabilen sarı kalp ile sevdiklerinize onlara ne kadar değer verdiğinizi gösterebilirsiniz. Romantik anlamda kullanılmayan sarı kalbi sevgilinize flörtünüze veya aşkınıza göndermeniz tavsiye edilmez. Sarı renkli kalp emojisi daha çok beraber vakit geçirmeyi çok sevdiğiniz arkadaşlarınıza veya her zaman iyiliğini istediğiniz aile bireylerine gönderilebilir.

Yeşil Kalp Anlamı ?

yeşil kalp anlamı

Her geçen gün daha fazla kişinin kullandığı sosyal medya platformlarında emojiler büyük ilgi görüyor. Özellikle son dönemde kalp emojileri kullanım amaçları ve mesajları ile dikkat çekiyor. Sosyal medyada uzun süre vakit geçiren kişilerin yakından bileceği gibi kalp emojileri farklı renk seçenekleri ile tercih ediliyor. Bu bakımdan en sevilen ve sık sık kullanılan kalp emojileri arasında yeşil rengi de merak ediliyor. Yeşil kalp anlamı, diğer kalp emojilerinden farklı olduğu için bu tür mesajlar yazmak isteyen kişiler doğru içerikte ve doğru kişilere yeşil kalp emojisi gönderebilirler. Herhangi bir yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için yeşil kalp emojisinin anlamı iyi bilinmelidir.

Günümüzde Whatsapp, İnstagram, Telegram, Facebook, Twitter gibi en popüler sosyal medya platformlarında sık sık kullanılan emojiler farklı anlamlar taşıdığı için dikkat çekiyor. Bunlar arasında yer alan yeşil kalp emojisi taşıdığı anlamla özel mesajlarda kullanıldığında çok daha etkili bir mesaj göndermenizi sağlıyor. Bilindiği üzere yeşil rengi huzuru temsil eden en doğal renklerin başında gelir. Doğayı ağaçları ormanı canlılığı dinçliği ve gençliği sembolize eden yeşil rengi kalp emojilerinde de buna benzer anlamlarda kullanılır. En popüler sosyal medya hesaplarından yaptığınız yeşil renkli kalp emojileri huzurlu ve canlı bir sevgiyi gösterir.

Huzur ve doğallık denince insanın aklına ilk gelen renk olan yeşil sayesinde mutluluk ve sevgi en doğal haliyle yaşanabilir. Yeşil aynı zamanda İslam dinimizin rengi olup güzelliklerin ve ilahi gücün simgesidir. Yeşil kalp emojisi ile sevdiklerinize gerçek sevgiyi aktarabilir ve kırmızı kalp emojisi yerine bu ifadeleri kullanmayı tercih edebilirsiniz. Genellikle sevgililer arasında cinselliği çağrıştıran kırmızı kalp emojisi yerine yeşil kalp seçerek daha iffetli bir sevgi duyduğunuzu gösterebilirsiniz. Yeşil kalp emojisi genellikle muhafazakar kesim tarafından kullanılan sosyal medya emojilerinden biridir. Siz de sevdiklerinizle sosyal medya üzerinden mesajlaşırken bu tür yeşil kalp emojisi kullanmaya dikkat edebilirsiniz.

Kırmızı Kalp Anlamı ??

kırmızı kalp anlamı

Yıllardır bilinen ve sosyal medyadan da önce çok kullanılan kalp emojisi kırmızı kalpten oluşur. Kırmızı kalp gerçek sevgili aşkı ve tutkuyu sembolize eder. Kırmızı kalp emojisini kullanan kişiler birbirlerine gerçekten büyük bir sevgi ile bağlı olduklarını ilan etmiş olur. Sevgiliye eşe veya nişanlıya gönderilen kırmızı kalp emojisi her zaman onun yanında ve her zaman onu düşündüğünü göstermek isteyen kişilerin tercihidir. En popüler sosyal medya platformlarında hemen hemen hepsinde kırmızı kalp emojisi bulunur. Son derece popüler olan kırmızı kalp anlamı temelde tutku dolu bir aşkı anlatır.

Whatsapp, İnstagram, Telegram, Facebook, Twitter gibi ülkemizde en çok kullanılan sosyal medya platformlarında kırmızı kalp emojisi sık sık kullanılıyor. Bu emoji sayesinde sevdiklerinize özel günlerde veya günün her saatinde sevgi dolu mesajlar gönderebilirsiniz. Kırmızı kalp emojisi en çok kullanılan emojilerden biri olduğu için bazı kullanıcılar sevgisini anlatmak için alternatif renkleri tercih edebilir.

Kahverengi Kalp Anlamı ?

Kahverengi kalp anlamı

Whatsapp, İnstagram, Telegram, Facebook, Twitter oramında kahverengi kalp çok nadir olarak kullanılır. Kahverengi genel anlamda renk skalası içinde sakinliğin ve olgunluğun simgesidir. Dolayısıyla kahverengi kalp anlamı, genellikle yaşını başını almış kişilerin sevgi mesajlarında kullandıkları bir kalp emojisidir. Kahverengi kalp emojisini romantik ancak sakin bir aşk yaşayan kişiler tercih edebilirler. Sosyal medyada en az kullanılan renkli kalp emojileri arasında kahverengi kalp emojisi gelir.