Emeklilik Hediyesi - Emekli Olan Kişiye 20+ Hediye Fikri

Emeklilik Hediyesi - Emekli Olan Kişiye 20+ Hediye Fikri

Emeklilik, hayatın yeni başlayan bir dönemidir. Bu başlangıç mutlaka kutlanmalı ve özel anılar oluşturacak hediyelerle desteklenmelidir. Cinsiyet, yaş, meslek, ilgi alanları ve burçlara göre şekillenebilecek emeklilik hediyeleri sahibine pozitif düşünceler katmalıdır. Emekli olan kişi anne, baba, kardeş, yakın arkadaş veya iş arkadaşı olabilir. Karakterle uyumlu ve yeni başlangıçlara vesile olacak seçimler, özel günlerle birleştirilerek iki kat mutluluk yakalanabilir. Alınan her hediye önce zevkimizi ve kişiliğimizi yansıtır. Hediyenin verdiği mutluluk seçim aşamasında harcanacak zaman ve değere göre artar.

“Kendinden bir parçayı sevdiğin kişiyle paylaşmak” olarak da tanımlanabilecek hediye seçimi, kişisel zevkler ve ihtiyaçlara uygun olarak yapılmalıdır.

Emekliler için hediye seçerken iş hayatında yapmaya fırsat yaratılamamış hobiler düşünülebilir. Emekli olan bir öğretmene veya yöneticiye plaket hazırlatılabileceği gibi alınacak her hediye özel notlarla daha çekici hale getirilebilir. Hediye sahibini hayata teşvik edici seçimler kişiye özel alternatiflerle desteklendiğinde ortaya manevi değeri yüksek sonuçlar çıkabilir. Emekli olan kişiye ne hediye alınır diye düşünüyor ve işin içinden çıkamıyorsanız sizin için hazırladığımız tavsiye listesine göz atabilirsiniz.

İsme Özel Ahşap Kutulu Kadeh Seti

emeklilik hediyesi

Emekli olduktan sonra kendine daha fazla zaman ayırabilecek erkeklere özel olarak hazırlanan imza tasarımlı ahşap kutulu Chicago viski kadeh seti;

  • 1 adet özel vintage viski bardağı ve
  • 3’lü doğal viski taşıyla birlikte ahşap kutuda paketlenir.

Özel ahşap kutu 20x15 cm ölçüdedir. Lazer kazıma tekniği kullanılarak kutu üzerine isim ve tarih atılabilir. Sipariş aşamasında özelleştir & sepete ekle butonu üzerinden bilgiler girilerek doğruluğu onaylanmalıdır. Yoğun geçen bir iş hayatını sonlandırırken yeni hayatını kutlamayı ve doya doya yaşamayı planlayanlar için önerilen seçenek, manevi anlamda başlangıcın da temsilcisidir. Kutusuyla son derece şık olan model, hediye sahibine verilen değerin kanıtıdır.

En risksiz hediye mesleğe uygun olarak yapılacak seçimlerdir. İsim ve tarih baskılı emeklilik hediyeleri arasında yer alan zengin seçenekler yeni başlayan hayatı kolaylaştırmak ve keyif vermeye odaklanmalıdır. Hediye almak kadar vermek de mutluluk kaynağıdır. Online sipariş kolaylığı hediye seçerken fırsat eşitliği ve ürün çeşitliliği açısından avantajlıdır.

Kişiye Özel Köstekli Cep Saati

emekli olan kişiye ne hediye alınır Vintage tasarıma sahip köstekli cep saati babaya emeklilik hediyesi arayanlara önerilir. İş hayatında geçen zaman ve verilen emeği ifade eden saat, nostalji tutkunu erkeklere özeldir. 48 mm çapındaki saat, 380 mm zincir uzunluğuyla cep içinde taşınabilir. Ön ve arka yüze lazer kazıma yöntemi kullanılarak işleme yapılabilir. Kişiye özel bir tasarım haline getirilen köstekli cep saatinin gümüş ve gold renk seçenekleri mevcuttur.
  • Quartz mekanizmalı
  • Pilli
  • Dayanıklı ve
  • Kullanışlı cep saati geçmişten geleceğe köprü vazifesi üstlenir.

Klasik ve spor kombinlerle uyum içinde kullanılan saat, aksesuar seçimine özen gösteren erkeklere fark yaratma fırsatı sunar. Kişiye özel vintage tasarımlı köstekli cep saati yaş fark etmeksizin geçmişe özlem duyan herkes için anlamlı bir hediye seçeneğidir.

İlgi alanlarına yönelik hediye seçimi burçlara uygun olarak da yapılabilir. Hobilere, seyahate, nostaljik ürünlere, dekorasyona, okumaya, şık aksesuarlara, rahat kıyafetlere, çiçeklere ve zarafete düşkün olan dostlara hediye alırken kişisel özelliklere odaklanabilir ve en doğru seçimi kısa sürede tamamlayabilirsiniz.

Crook Black Serisi Havorthia ve Echeveria

emekli olana ne hediye alınır Bir çiçeğe sevinmeyecek kadın tanıyor musunuz? Cevabınız hayırsa ve kadına emeklilik hediyesi arıyorsanız bu serisi tam size göre. Minyatür bahçe ürünleri emeklilik hayatı başlamış bir kadın için yeni bir hobi vesilesi olabilir. 2 düz ve 1 adet Helen büstü içinde sukulent bitkisi dikilidir. İç mekânda uzun ömürlü olan sukulentlerin bakımı son derece kolaydır.

Doğrudan güneş almayan ama ışık alan bir yerde konumlanan Trio Helen Croock black serisi havorthia ve echeveria sukulentler haftada 1 kez fısfıs yardımıyla sulanabilir. Kullanıldığı her yere dekoratif değer katan hediye, doğal hayata özlem duyan ve yoğun iş temposu yüzünden kendine ve bitkilere ilgi gösteremeyen emekliler için manevi anlamı yüksek bir alternatiftir.

Yakın arkadaşlarının hobileri ve ilgi alanları hakkında bilgi sahibi olanlar için hediye seçmek her zaman daha kolaydır. Çok fazla tanımadığımız kişiler için hediye seçmeden önce sosyal medya hesapları üzerinden bilgi toplanabilir. Hediye sahibi kitap okumaktan mı hoşlanıyor, seyahat etmekten mi yoksa çiçek bakmaktan mı? Yeni ilgi alanları da hediye seçiminde size yol göstericidir.

Kahve Çikolata Keyfi Hediye Kutusu

emekli olan kişiye ne hediye alınır

Emeklilik hayatının keyfini sürmeye odaklanan hediye kutusu damakta kahve ve çikolata tadı bırakır. Şık tasarımlı kutu içinde;

  • Melodi marka 300 gr draje çikolata
  • Selamlique marka 125 gr Türk kahvesi
  • Beton saksıda sukulent
  • Mat siyah roller kalem ve
  • Siyah beyaz desenli çizgili defter yer alır.

Tek kutu içine yerleştirilen hepsi birbirinden değerli hediyeler görsel açıdan zengin ve içerik açısından değerlidir. Emeklilik hayatının yeni bir başlangıç olduğu düşünüldüğünde keyif kutusu gelecek dönemin tadı tuzu niteliğinde değerlendirilebilir. Kahvesini yudumlarken çikolatasını yanına alan, bitkisiyle ilgilenen ve küçük notlar tutmaya başlayan emekliler, çalışma hayatının deneyim ve donanımıyla yeni döneme emin adımlarla sağlam bir başlangıç yapar.

İhtiyaca yönelik hediye alternatifleri de emekliler için seçim yapmayı kolaylaştırır. Hediye sahibi kararsızsa ve uzun bir süre dinlenerek yüksek tempolu yaşamına mola vermek istiyorsa o zaman kahve çikolata keyfi hediye kutusu tam size göre.

Üstün Hizmet Ödülü Plaket

emekli olana ne hediye alınır 20x16 cm ölçülerinde plaket emeklilik hediyesi olarak şükran ve teşekkürün takdimidir.
  • Plaket takdim edilecek isim
  • Plaketi takdim edecek kurum
  • Plaket üzerine yazılacak isim
  • Plaketi takdim edecek kişiler ve unvanları özelleştirme için gerekli bilgilerdir.

Sipariş öncesinde bilgilerin eksiksiz girilmesi ve doğruluğunun onaylanması istenir. Katlanabilir metal plaka son derece şık görünüme sahiptir. Plaka kadife plakete yapıştırılarak hazır bir şekilde gönderilir. Üstün hizmet ödülü plaketi kişi, kurum, arkadaş ya da aile büyükleri için hazırlatılabilir. Emeklilik hediyesinin herhangi bir özel günle birleşmesi halinde bu hediye seçeneği manevi anlamda daha fazla değer kazanır. Kullanıldığı yere dekoratif değer katan plaket, bir ömür harcanmış emeklerin karşılığı olarak emeklilik kutlaması yapılırken takdim edilir.

“Çam sakızı çoban armağanı” bir hediye ararken dikkatli olmak ve gizli ipuçlarını takip etmek gerekir. Hediye alınacak kişi her şeye sahip veya hiçbir ihtiyacı olmayan biri olsa bile yaratıcılığınızı devreye sokarak onu mutlu edecek paketi hazırlayabilirsiniz.

Mesajlı Akrilik Plaket emekli hediyesi

Manevi değeri yüksek bir hediye seçeneği olan mesajlı akrilik plaket özelleştirilerek anlamlı hale getirilebilir. Sipariş öncesinde;

  • Plaket üzerine yazılacak başlık
  • Plaket üzerine yazılacak isim
  • Mesaj
  • Mesaj altına yazılacak isim
  • Plaket üzerine atılacak tarih belirlenmeli, bilgiler eksiksiz olarak girilmeli ve doğruluğu onaylanmalıdır.

10x15 cm ölçüye sahip olan plaket, parlak akrilik malzemeden üretilmiştir. Yazılar asla silinmez. Akrilik plaket özenle hazırlandıktan sonra paketlenerek adrese teslim edilir. Kullanıldığı yere dekoratif değer katan hediye, iş hayatına yıllarını vermiş kişiler için manevi bir teşekkür niteliğindedir. Mesajlı akrilik plaket doğum günü, öğretmenler günü, babalar günü ve farklı özel günlerde ne hediye alacağına karar veremeyenler için ideal bir alternatif oluşturur.

Hediye vermek kadar eğlenceli bir süreç olan hediye seçimi ilişkiye göre şekillendirilebilir. İş arkadaşınıza alacağınız hediyeyle en yakın arkadaşınıza seçeceğiniz hediye farklı olmalıdır. Doğru seçim yapmak için istekli olmak ve araştırma yapmaktan sıkılmamak gerekir.

Deniz Tutkunlarına Ahşap Kutulu Rakı Seti

emeklilik hediyesi ne alınır

Hem kutu tasarımı hem de sürahi ve bardak setiyle deniz tutkunlarına özel olarak hazırlanan model, emekli olana ne hediye alınır sorusunun en güzel yanıtıdır. Sipariş aşamasında;

  • Kutu ve sürahi üzerine yazılacak isimler
  • Ahşap kutu üzerine yazılacak not
  • Kutu ve sürahi üzerine yazılacak tarih
  • Çapa desenli kadehe yazılacak isim ve
  • Dümen desenli kadehe yazılacak isim sisteme girilmeli ve bilgilerin doğruluğu onaylanmalıdır.

Kutu içine yerleştirilen ciltli “Rakı Ansiklopedisi” rakı keyfine farklı bir bakış açısını kazandırır. Ahşap kutu ve bardaklar üzerindeki baskı işlemlerinde lazer kazıma yöntemi kullanılır. Bir bütün olarak değerlendirildiğinde hem hediye alanı hem de hediye vereni tatmin edecek içeriğe sahip olan ürün, deniz üzerinde unutulmayacak anılar biriktirmek isteyenlere özeldir. Sipariş özenle kişiselleştirildikten sonra paketlenerek adrese teslim edilir.

En güzel ve en değerli hediyelerden birisi kuşkusuz birlikte geçirilecek zamandır. Hediye sahibiyle yapacağınız aktivitelere eşlik edecek set, belki de birbirinize söyleyemediğiniz şeylerin konuşulması için fırsat yaratabilir.

Tavla Tutkunlarına Özel Hediye

emeklilik hediyeleri

24x48x8 cm ölçülerinde olan ahşap tavla seti, tavla tutkunlarına özel bir hediyedir. El işçiliğiyle hazırlanan ürün, ahşaptır. Tavlanın dış iki yüzeyine kişiselleştirme işlemi lazer kazıma tekniğiyle yapılır. Masif ağaçtan üretilen tavla pulları da isme özel tasarlanabilir. Önce kaliteli görüntüsüyle daha sonra kişiye özel tasarımıyla fark yaratan hediye, bulunduğu her ortamda tavla oynayan hatta tavlasını yanında taşıyanlar için sipariş verilebilir.

Sıradan bir seçimden öte düşünülmüş ve değer katılmış tavla, oyunu bilmeyenleri bile kendine hayran bırakacak, ilgi uyandıracak görünüme sahiptir. Kişiye özel tavla isme ve sürekli rakiplere göre hazırlatılabileceği gibi kafeler, yazlık mekânlar veya lokaller için de hazırlatılabilir. Bu özelliğiyle yeni açılan iş yerlerine özel hediye seçeneği olarak da düşünülebilir.

Tavla tutkunlarına özel hediye emekliler için uygun olduğu kadar dede ve babalar için de uygundur. Kalbinizden gelerek seçeceğiniz hediyeye kişisel bir dokunuş katmak sıradan bir parçaya sıra dışı bir değer katar. İçten gelen küçücük bir hediyenin değeri paha biçilmezdir.

Kurumsal Logo Baskılı Kişiye Özel Hediye Kutusu 

emeklilik hediyesi ne alınır

Tek kutuya birbirinden güzel parçaların yerleştirildiği kurumsal logo baskılı kişiye özel hediye kutusu özel günler, yılbaşı, kutlamalar ve emeklilik için de ideal bir seçenektir. İçinde;

  • Kupa termos
  • 100 yaprak 200 sayfa kanvas defter
  • Melodi özel seri kutulu çikolata
  • Bronz kaktüs klips
  • “Be The Light” tasarımlı motto kartı bulunan hediye kutusu şık hediye paketiyle dikkat çeker.

Kupa termos 300 ml hacimlidir. Geçme kapak ve sızdırmaz özelliğe sahip olan kupa termosun iç ve dış kısmı paslanmaz çeliktir. Her mekânda kullanıma uygun ürün üzerine isim yazılarak kişiselleştirilebilir.

Emeklilik hayatının başlamasıyla kendini boşluğa düşmüş gibi hissedenlere özel kanvas defter gelecek planlarıyla ilgili küçük notlar almak isteyenlerin hayatını kolaylaştırır. Melodi çikolata sıcak bitki çayı veya kahve yudumlarına lezzet eşlikçisi olurken özel motto kartı güne enerji ve motivasyon katar. Kaktüs klips küçük notları bir araya toplamak için kullanılabilir.

Bu seçim emeklilik hediyesi ne alınır sorusuna verilecek en zarif alternatifler arasında gösterilebilir. İş hayatında geçirilen zaman ve harcanan emek göz önünde tutulduğunda teşekkür amaçlı hazırlatılacak kutu üzerine kurumsal logo da basılabilir.

Kişiye Özel Piedmont Şarap Kadeh Seti

emekli hediyesi

Kişiye özel Piedmont şarap kadeh seti emeklilik, yıldönümü, doğum günü, sevgililer günü, yılbaşı için kişiye özel olarak erkek veya kadınlar için sipariş verilebilir. Ürünü seçerek sepete atmadan önce;

  • kadeh üzerine yazılacak isim
  • kadeh üzerine yazılacak harf
  • kadeh üzerine yazılacak isim
  • kadeh üzerine yazılacak harf bilgileri girilmeli ve doğruluğu onaylanmalıdır.

630 cc hacimli kadehler 21,5 cm ölçüdedir. Set içinde yer alan 2 kadeh üzerindeki kişiselleştirme işlemi lazer kazıma yöntemiyle yapılır ve uzun ömürlüdür. Özel kutusuna tek tek sarılarak yerleştirilen kadehler özenle paketlenir ve adrese teslim edilir.

Kalabalık sofralara, şık sunumlara, sıcak sohbetlere ve güzel anılara eşlik eden kadehler kullanıldıkları yere değer katar. Hediye fikirlerine göz atarken sırasıyla yaş, cinsiyet, hediye alma sebebi, malzeme tercihi ve fiyata odaklanabilirsiniz.

 Kişiye Özel Metal Çakı

babaya emeklilik hediyesi

Kapalı konumda 9 cm boyunda olan metal çakı, 2,5 cm en ve 1,5 cm derinliğindedir. Paslanmaz çelik üzerine lazer işlemiyle isim yazılarak hediye kişiselleştirilebilir. İş arkadaşına emeklilik hediyesi arayanlar 7 ayrı fonksiyona sahip çakı alarak karşılarındaki kişiye verdikleri değeri gözler önüne serebilirler.

  • Yıldız tornavida
  • Bıçak
  • Törpü
  • Makas
  • Tirbuşon
  • Konserve açacağı ve
  • Şişe açacağı olarak kullanılan kişiye özel metal çakı günlük hayatta ve doğada her türlü ihtiyaç için kullanılabilir.

Özellikler erkek arkadaşlara doğum günü, yılbaşı, ev hediyesi ya da emeklilik kutlaması için alınabilecek model kişiye özel hale getirildikten sonra özenle paketlenir ve adrese teslim edilir. Hediye sahibinin kendini özgür ve güvenli hissetmesini sağlayan çakı, kapalı konumda muhafaza edilmelidir.

Konsepte göre belirlenmiş hediye fikirleri son dönemin en popüler seçenekleri arasında yer alır. Yaptığı seçimle karşısındaki kişiyi şaşırtmak ve akılda kalan bir hediye vermek isteyenler online teklifleri değerlendirerek zaman kazanabilirler. Küçük bir araştırma sizi en doğru sonuca ulaştıracak bilgileri elde etmenizi sağlar.

 Aile Kelime Anlamlı Çikolata 

erkeğe emeklilik hediyesi ne alınır

4x4 sıralı toplam 16 adet 290 gram Melodi marka fıstıklı lüx çikolata özel kutusu içinde kişiye özel olarak hazırlanır. “Aile” kavramının önemine vurgu yapan hediyenin manevi değeri son derece yüksektir. Yeni bir hayata ağız tadıyla başlama mesajı taşıyan alternatif keyifli sohbetlere eşlik edecek sıcak kahvelerle değer katar.

Erkek ya da kadın fark etmeksizin hediye olarak sipariş verilecek ürün bayramlar, özel günler ve yılbaşında da keyifli bir tercihtir. Şık dore kutu içine yerleştirilen dört parçalı sütlü çikolata tadıyla olduğu kadar kişiye özel hali ve tasarımıyla da göz doldurur. Siz de iş arkadaşınızın emeklilik partisine elinizde bir kutu çikolatayla katılmak istiyorsanız hemen siparişinizi tamamlayabilirsiniz.

Bu yazımızda kadın ve erkeğe emeklilik hediyesi ne alınır sorusuna yanıt vermeye çalıştık. Özenle seçilen hediyeler yeni yaşamlarına güzel bir başlangıç yapmak isteyen emeklilere gurur verecektir. Özel gün ve kutlamalarda standart hediyeler yerine tercihinizi sıra dışı modellerden yana kullanmak istiyorsanız kişiye özel seçenekler tam size göre.

Unutmayın! Hediyenin küçüğü büyüğü olmaz. Değer verilmiş, seçimine zaman ayrılmış ve düşünülmüş hediyeler manevi açıdan pahada yüksek olan benzerlerinin çok çok üstünde öneme sahiptir. Güzel bir hediye paketi en az paket içindeki ürün kadar değerlidir. Emekliliğe değer katacak hediyeler arkadaşınızla olan bağınızı da güçlendirecektir.