Dayıya Doğum Günü Mesajları - Yeğenden Dayıya 30 Doğum Günü Mesajı

Dayıya Doğum Günü Mesajları - Yeğenden Dayıya 30 Doğum Günü Mesajı

En sevilen akrabalar arasında yer alan ve çok sevilen dayılar doğum günlerinde de unutulmaz. Yeğenleri için tüm zorluklara göğüs geren ve onların güzel bir hayat yaşaması için çabalayan delikanlı dayıya doğum günü mesajları bu yüzden büyük ilgi görüyor. Pek çok kişi internet üzerinden yaptığı araştırmalar ile dayısının doğum gününü en anlamlı mesajlar paylaşarak kutluyor. Doğum gününde dayıyı mutlu etmek için ona gönderilebilecek en güzel doğum günü mesajlarını bu yazımızda bulabilirsiniz.

Dayılara Doğum Günü Mesajları

Yeğenlerinin daha güzel bir yaşam sürmesi için onlara her zaman yardımcı olan dayıların akrabalar arasındaki yeri ayrıdır. Küçüklüğünden beri yeğenlerinin yanında olan ve onların her istediğini yapan dayılar adeta kahraman gibidir. Bu yüzden dayısını çok seven ve ona gönülden bağlı olan kişiler dayılarının doğum günlerinde onu unutmadıklarını gösterirler. Bu sebeple doğum günü mesajları dayıya en özel gününde atılarak onları mutlu edebilir. Aradığınız en anlamlı ve güzel doğum günü mesajlarından bazıları şunlar olabilir:

  • Benim canım dayım sen benim için çok önemli ve değerlisin. Doğum gününde benim de bir katkım olması için sana bu hediyeleri gönderiyor, yeni yaşında her şeyin gönlünce olmasını diliyorum.
dayıya doğum günü mesajları
  • Dayıcım yeni yaşın kutlu olsun. Doğum gününde her şey istediğin gibi olsun. İyi ki varsın.
dayıya doğum günü mesajları
  • Mutlu yıllar benim kahraman dayım, bir yaş daha büyüdün ama benim gözümde hiç değişmedin. Nice mutlu yıllara.
dayıya doğum günü mesajları
  • Sana söylemek istediklerimi bu kağıda sığdırmam mümkün değil. Dayım doğum günün kutlu olsun her zaman yanımızda olursun inşallah.
dayıya doğum günü mesajları
  • Beni çocukluğumdan beri asla yalnız bırakmayan aslan dayımın doğum günü kutlu olsun. Dayım benim çok seviliyorsun.
dayıya doğum günü mesajları

Dayıya En Güzel Doğum Günü Mesajları

Yeğenlerine küçüklüğünden beri büyük destek olan dayıların yeğenleri için önemi çok büyüktür. Dayısının doğum gününü unutmayanlar internet üzerinden kutlama mesajı paylaşarak da dayısını ne kadar çok sevdiğini gösterebilir. Özellikle dayıya doğum günü yazısı yazmak için anlamlı ve güzel yorumları merak edenler bu yazımızdaki örneklerden yararlanabilir:

  • Cumartesi dedin mi gelir yağmurun sesi, dayım evin neşesi, doğum günün kutlu olsun abisi. Biricik dayım doğum gününü kutlar yeni yaşında mutluluklar dilerim.
  • Dayı ben sana bir şey diyecektim bak unuttum. Neydi ya tüh az önce aklımdaydı. Dur dur aklıma geldi. Doğum günün kutlu olsun aslan yürekli dayım.
  • Güzellikler insanın içinde ve her yaşında gizliymiş. Sen de bir yaşına daha girdin dayıcım doğum günün kutlu ve mutlu olsun.
  • İyi ki benim dayım olmuşsun dayı, seni çok ama çok seviyorum. İyi ki varsın ve bizimlesin sen olmasan hayatta neler yaşardık kim bilir. Doğum günün kutlu olsun. Allah sana uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin.

Dayıya Anlamlı Doğum Günü Mesajı

Akrabalar arasında en cana yakın kişilerden biri olan dayı için doğum gününde kutlama mesajı yayınlamak isteyen çok kişi vardır. Dayısının doğum gününe özel anlamlı mesajlar ile sosyal medya paylaşımı yapmak ve dayısını gururlandırmak isteyenler bu mesajlardan dilediklerini tercih edebilirler. Sosyal medyada çok konuşulan ve büyük ilgi gören yeğenden dayıya doğum günü mesajları arasında şunlar öne çıkıyor:

  • Aramıza mesafeler girse de sen her zaman aklımda ve kalbimdesin canım dayım. Bizim için verdiğin emekleri unutmamız mümkün değil. Doğum günün kutlu olsun her şey gönlünce olsun.
doğum günü mesajları dayıya
  • Daha önce demiştim şimdi bir kez daha diyorum ve yaşım yettikçe yine diyeceğim: İyi ki doğdun dayıcım iyi ki benim dayım olmuşsun.
doğum günü mesajları dayıya
  • Dünyanın mangal yürekli en sağlam dayısı. Doğum gününü kutlar yeni yaşında sevdiklerinle mutlu yaşlar dilerim.
doğum günü mesajları dayıya
  • Bu yaşıma kadar tanıdığım en tatlı dayı sensin benim komik dayım. Doğum günün kutlu olsun mutlu yıllar.
doğum günü mesajları dayıya
  • Dünyada adı konmamış iyilikler ve güzellikler her zaman büyük kalplerde yer edinir. Sen çok iyi kalpli ve mangal gibi yürekli bir adamsın dayıcım. Doğum günün kutlu olsun.
doğum günü mesajları dayıya
  • İyi ki doğdun ve iyi ki benim dayım oldun. Sevgi ve mutluluk dolu nice güzel yaşların olsun dayıcım.
dayıya doğum günü yazısı

Yeğenden Dayıya Doğum Günü Mesajı

İnternet üzerinden dayının doğum gününü kutlamak isteyenlerin araştırdığı doğum günü kutlama mesajları büyük ilgi görüyor. Yeğenlerin hayatında büyük etkisi olan ve onları yaşama hazırlayan dayılar için anlamlı ve güzel doğum günü mesajları paylaşmak isteyenler araştırmalarına devam ediyor. Bu yazımızda son yılların en sevilen ve en çok paylaşılan dayının doğum günü mesajlarını bulabilirsiniz:
  • Kendimi her zaman çok şanslı hissettim çünkü senin gibi bir dayım var. Allah sana ömür versin sen oldukça sırtım yere gelmez dayıcım. Doğum gününü kutlar sana mutlu ve sağlıklı bir ömür dilerim.
  • Doğum günün kutlu olsun aslan dayım. Nice mutlu yaşların olsun.
  • Senin için bütün dileklerinin gerçeğe dönüştü bir yıl diliyorum biricik dayıcım. Doğum günün kutlu olsun. İyi ki doğdun.
  • Bugün biricik dayımın doğum günü. Seni çok seviyorum dayım doğum günü en içten dileklerimle kutluyorum.
  • Bizi her zaman güldürdüğün gibi senin de bol kahkahalarla yeni yaşların olsun dayıcım. Doğum gününü unuttum sanma iyi ki doğdun.

Dayıya Doğum Günü Yazıları

Dayısının doğum gününü unutmayan ve ona yeni yaşında en büyük sürprizi yapmak isteyenler için bu mesajlar büyük anlamlar taşıyor. İnternet üzerinden dayılar için doğum günü paylaşımları yapan kişilerin mesajları da büyük dikkat çekiyor. Her ne koşulda olursa olsun sizi asla yalnız bırakmayan dayınızın doğum gününü kutlamak istiyorsanız şu mesajlardan bazılarını onun için seçip düzenleyerek ona gönderebilirsiniz:

  • Bugün bir yaşını daha doldurmanın haklı mutluluğunu yaşarken sana tıpkı senin kalbin gibi tertemiz ve güzel yarınlar diliyorum. İyi ki doğdun dayıcım.
dayıya doğum günü yazısı
  • Aramıza mesafeler girse de senin doğum gününü unutacak kadar küçülmedim. Zaman zaman anlaşamasak da bu mutlu gününde yüzünü güldürebilirsem ne mutlu. İyi ki doğdun dayım, mutlu yılların olsun.
dayıya doğum günü yazısı
  • Gülmek için zaman su gibi akarken durup somurtmak niye? Doğum gününü unutmadım sırf sen mutlu ol diye. Dayım doğum günün kutlu ve mutlu olsun.
dayıya doğum günü yazısı
  • Dayım seni her zaman güler yüzlü ve neşeli hatırlarım. Yıllar senden bir şeyleri koparıp götürse de her zaman mutlu ve neşeli olman dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun biricik dayım.
dayıya doğum günü yazısı
  • Dayım doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşında sevdiklerinle birlikte nice güzel günlerin ve hatıraların olsun. İyi ki varsın.
yeğenden dayıya doğum günü mesajları

Dayıya Kısa Doğum Günü Yazısı

Sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çekici bir mesaj paylaşmak isteyenler dayıya doğum günü mesajları kısa araştırmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Her zaman en sevilen akrabalardan biri olan dayı için doğum günü mesajı paylaşmak isteyenler bu anlamlı ve güzel yazıları tercih edebilir. Dayıları doğum gününde mutlu etmek için kullanılan bu mesajlardan dilediğinizi seçerek dayınızın mutlu gününde neşesine neşe katıp onu ne kadar çok sevdiğinizi bir kez daha gözler önüne serebilirsiniz:

  • Dayıcım yeni yaşın sana sağlık, mutluluk ve huzur getirsin. Nice yıllara dayım.
  • Yılların yoramadığı ve eskitemediği tek gerçeksin. Kaplan yürekli dayım doğum günün kutlu olsun.
  • Senin doğum gününü unutmak ne mümkün? İyi ki varsın dayım doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım.
  • Yeni yaşında hak ettiğin her şeyi bulmanı isterim dayım. Mesela, sağlık, başarı, huzur ve mutluluk gibi.

Dayıya Uzun Doğum Günü Mesajları

Anlamlı ve uzun doğum günü kutlama mesajları ile dayısına doğum gününde sürpriz yapmak isteyenler de bu mesajları tercih edebilir. Her zaman akrabalar arasında yeri ayrı olan dayılar için anlamlı doğum günü mesajları göndermek çok daha iyidir. Özellikle sosyal medya üzerinden paylaşım yapacaksanız dayıya en güzel doğum günü mesajları uzun yazılar ile onu hem şaşırtabilir hem de mutlu edebilirsiniz:

  • Hayat bir gök yüzüne, sevdiklerin ise uzakta parlayan yıldızlara benzer. Her gün başlarının tepesindedir ama sen sadece görmek istediğinde onlara yüzünü dönersin. İşte sen de benim için hep böyle bir ışık oldun dayıcım. Her ihtiyacımda yanımdaydın. İyi ki doğdun, iyi ki benim dayım oldun. Doğum günün kutlu olsun.
yeğenden dayıya doğum günü mesajları
  • Doğum günün kutlu, yeni yaşamın mutlu olsun dayıcım. Hayatının geri kalanı su gibi tertemiz aksın gitsin. Doğum günündeki tüm iyi dileklerin en kısa zamanda gerçekleşsin.
yeğenden dayıya doğum günü mesajları
  • Doğum gününde yanında olamasam da hep aklımdasın. Yüzün hep gülücük saçsın aslan dayım iyi ki varsın. Doğum günün kutlu olsun.
yeğenden dayıya doğum günü mesajları
  • Baharın gelmesiyle birlikte aklıma ilk gelen şey havaların ısınması ikincisi de senin doğum gününün yaklaşması oluyor. Canım dayım doğum gününü hiç unutur muyum. Doğum günün kutlu ve mutlu olsun.
yeğenden dayıya doğum günü mesajları
  • Biricik dayım, hayatında yeni yaşında sana sevgi ve mutluluk dolu nice yaşlar diliyorum. Her şey gönlünce olsun doğum günün kutlu olsun.
dayıya doğum günü mesajları resimli

Dayıya Doğum Günü Kutlama Mesajları

Yeğenlerine her zaman arka çıkan dayının doğum gününde ona güzel mesajlarla kutlama sürprizi yapabilirsiniz. Özellikle sosyal medyada paylaşılan dayıya doğum günü mesajları resimli sözler arasından seçim yapıp ona gönderebilirsiniz. En sevilen doğum günü mesajları arasında şunlar yer alır:

  • Canım dayım doğum gününü kutlar sana yeni yaşında ailen ve sevdiklerinde upuzun ömürler dilerim. Nice mutlu senelere.
  • Aslan dayım yeni yaşını kutlar, eski yaşını şutlar, iki de çalım atar pazara gönderirim. Peste kapışmalarımız bitmeyecek iyi ki doğdun.
  • Mutlu bir ömür yaşamak için ne gerekiyorsa yeni yaşında onlar seninle olsun dayıcım. Doğum gününü kutlar sana mutluluklar dilerim.
  • Her zaman benim için bir telefon uzağımda olduğunu bilirim. Bu yüzden seni çok ama çok severim. Doğum günün kutlu olsun biricik dayıcım.

En Anlamlı Doğum Günü Mesajları Dayıya

Dayıların yüzünü güldürmek için doğum günlerinde ona anlamlı ve güzel mesaj göndermek isteyen yeğenler çözümü internet ortamında buluyor. Herkesin gönül rahatlığı ile seçip dayısına doğum gününde atabileceği bu anlamlı mesajlar arasında siz de kendi dayınıza özel bir seçimde bulunabilirsiniz. Başka bir yerde kolay kolay bulamayacağınız bu anlamlı ve özel doğum günü mesajlarından bazıları şunlardır:

  • Farkında mısın dayıcım biraz daha yaşlandın ama olsun sen benim için hep çocukluğumdaki gibi süper kahramansın. Doğum günün kutlu olsun dayı.
  • Hayatının en zorlu zamanlarında bile bize destek oldun dayıcım. Doğum günün kutlu olsun.
  • Dayıcım doğum günün kutlu olsun, yeni yaşında sana mutluluklar ve sağlıklı günler diliyorum. Her şey gönlünce olsun.
  • İyi ki doğdun benim aslan dayım. Hayatımıza neşe katan yüzünde gülücükler hiç eksik olmasın. İyi ki varsın.

Benzer Yazıları