Aslan Burcu Erkeğe Hediye, Aslan Burcu Özelliklerine Uygun Hediyeler

Aslan Burcu Erkeğe Hediye, Aslan Burcu Özelliklerine Uygun Hediyeler

Aslan burcu erkeğine hediye arayışında olanların iddialı tasarıma sahip, pratikliği ön plana çıkartacak ve romantizm kokan hediyeler ile bir aslan burcu erkeğini memnun edebilmeleri mümkündür. Aslan burcu erkeği biricik olduğunu hissetmek istemekle beraber tasarımların şıklığına da oldukça önem verir. Net renklere sahip orijinal tasarımları hediye olarak tercih edebilir ve sanatın herhangi bir dalı ile bağlantılı olan bir hediye ile aslan burcu erkeğinin beğenisini kazanabilirsiniz. Aslan burcu erkeği için tercih edebileceğiniz en uygun hediyeler aşağıda listelenmiştir.

12 Fotoğraf Baskılı Mandallı Anı Çerçevesi

aslan burcu erkeğine hediye

Aslan burcu erkeği, duygularını yoğun yaşadığı gibi farklı aşk hikayelerinin kahramanı olmayı da seven bir yapıya sahiptir. Aslan burcuna hediye verecek olanların bilmeleri gerekenlerden biri de aslan burcu erkeklerinin arkadaşı, sevgilisi, eşi veya kardeşi tarafından hatıralarının kendisine hatırlatıldığı bir anı çerçevesinden oldukça etkilendikleridir. Fotoğrafların ip ve mandal ile sergilendiği bir tasarım ise aslan burcu erkeği için oldukça şıktır. Doğal ahşaptan yapılmış bir çerçeve daha nostaljik hava verirken mini mandallar ile hasır ipe asılmış fotoğraflar da tasarımın tamamlayıcısıdır. Aslan burcu erkeğinin evinin bir köşesinde severek sergileyeceği bir hediye seçimidir.

Aslan Burcuna Sihirli Porselen Kupa

aslan burcu erkeğine hediye ne alınır

Burcunun özelliklerini taşıyan bir aslan burcu erkeği, burcuna özel tasarlanmış bir kupa ile çay ve kahvelerini içmekten keyif alır. Özellikle de bu kupa soğukken standart siyah bir kupa gibi gözüken ve ısındığında da aslan figürü ile yazısının bulunduğu bir hale dönüşüyorsa, aslan burcu erkeğinin ilgisini geçer. Porselen ve baskısı uzun ömürlü olacak siyah kupalar ile aslan burcu erkeğinin her kullandığında hatırlayacağı bir arkadaşı olunabilir.

Kişiye Özel Not Defter Kalem Seti

aslan burcu erkeğine alınabilecek hediyeler

Aslan burcu erkeği her ne kadar sosyal hayatında insanları etkilemeyi sevse de iş hayatında da ön plana çıkmayı seven sorumluluk sahibi bir burçtur. İş yaşamında kullanabileceği ismine özel ve şık tasarıma sahip olan hediyelerden oldukça fazla memnuniyet duyar. Aslan burcu erkeğine hediye seçimi yaparken seri üretim ürünler yerine kişiye özel ürünler tercih edilmelidir. Çok sayıda üretilmiş bir üründense, sadece onun ismine özel olarak tasarlanmış bir ürün hediye almak değer gördüğünü hissettirir. Lazer kazıma yöntemi ile üzerine ismi kazınmış olan sert kapaklı bir not defteri ve beraberinde üzerinde isminin yer aldığı bir tükenmez kalem, aslan burcu erkeğinin iş yaşamanın her anında keyifle kullanabileceği bir hediyedir.

Forma Tasarımlı Baskılı Polo Yaka Tişört

erkek aslan burcuna hediye

Kariyerlerinde olduğu kadar sporda da iddialı olan aslan burcu erkekleri, hareketlilikten oldukça hoşlandıkları için sportif kıyafetleri de severler. Özellikle kaliteli baskısı ile şık bir görünüm oluşturan, lüks bir görüntüsü bulunan ve %100 pamuk kumaştan tasarlandığı için sağlıklı olduğu kadar yumuşak olan sportif kıyafetleri giyerler. Aslan burcu erkeğinin enerjisini harekete geçirecek olan forma tasarımlı tişörtler özel günlerde hediye olarak tercih edilebilir. Hava geçiren, terletmeyen, kolay yıkanabilir olan ve uzun ömürlü polo yaka tişörtler aslan burcu erkeği için oldukça kullanışlı olurlar. İsimlerinin ve onlar için önemli olan bir sayının zararsız pigment baskı ile yazıldığı özel bir tişört aslan burcu erkeklerini oldukça mutlu eder.

Harf İşlemeli Hediye Köstekli Saat

aslan burcu erkeği hediye fikirleri

Aslan burcu erkeği, tarzına dikkat etmesi ile beraber stiliyle de dikkat çekmeyi oldukça sever. Bu nedenle kıyafetlerini dikkat çekici aksesuar detayları ile tamamlamayı tercih eder. Zinciri yardımı ile kıyafetin herhangi bir yerine takılabilen ve geçmişten gelen bir anlamı olması ile beraber prestijli bir aksesuar kabul edilen köstekli saat, aslan burcu erkeğinin üzerinde taşımaktan zevk alacağı bir aksesuardır. Harf işlemeli köstekli saat ile bir aslan burcu erkeğini memnun edebilmek ve kendisini özel hissetmesini sağlayabilmek mümkündür. Aslan burcu erkek arkadaşa hediye olarak ilişki için özel olan günlerde verilebilir.

İsme Özel Highland Viski Seti

aslan burcu erkeğine hediye önerileri

Özel hissettirilmeyi önemsediği kadar lüksü de seven bir burçtur. Aslan burçlarının hararetli kişiliklerinin, egolarının ve sempatikliklerinin birleşmesi ile beraber onları en iyi yansıtan içkinin viski olduğuna inanılır. Tüm gözlerin üzerlerinde olmasını ve pahalı viski içmeyi oldukça severler. Bu nedenle aslan burcu erkeği hediye seçiminde aslan burcu erkeğinin lüks ve viski sevgisini bir çatıda buluşturarak isme özel viski seti hediye etmek en iyi tercihlerden biridir. 1 karaf, 2 kadeh, 1 viski tadım seti ve 12’li viski taşından oluşan bir seti aslan burcu erkeğine hediye etmekten daha iyi bir şey varsa o da bu setin üzerine ismini işletmektir.

Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Kitap Ayracı

aslan burcu erkek hediyeleri

Aslan burcu, kitap okumayı en çok seven ve benimseyen burçlar arasındadır. Bu nedenle kitap hediyelerinin yanı sıra kitap ayracı hediyeleri de aslan burcu erkeğini oldukça sevindirir. %100 deriden üretilmiş kaliteli bir kitap ayracı aslan burcu erkeği için tercih edilebilir. Aynı zamanda üzerine lazer kazıma ile aslan burcu erkeğinin ismi yazılarak kişiselleştirilen bir kitap ayracının tercih edilmesi de aslan burcu erkeğine özel hediye fikirleri arasındadır.

Kişiye Özel Kol Düğmesi Yuvarlak

aslan burcu erkeğine hediye

Şık ve özel tasarım kol düğmeleri ile aslan burcu erkeğini memnun edebilirsiniz. İsme özel kol düğmeleri ile her daim kullanabileceği bir hediyeyi ona vermiş olursunuz. Aslan burcu erkeği merak uyandıran aksesuarlar kullanmayı sever. Kendisi için özel olan toplantılarda, organizasyonlarda ve şık olmak istediği etkinliklerde isminin baş harflerini taşıyan kol düğmelerini takarak kendisini daha da özel hisseder. Lazer işleme ile isminin baş harfleri üzerine işlenmiş ve oldukça da şık bir kutuya sahip olan kol düğmeleri aslan burcu erkeğe hediye arayışında olanların doğum günü, Babalar Günü, yılbaşı gibi özel günler için tercihleri olabilir.

Puro Severlere İsme Özel Koleksiyon Kutusu

aslan burcu erkeğine hediye

Aslan burcu erkeğe ne hediye alınır diye düşünenlerin bilmeleri gerekenlerden biri de aslan burcu erkeklerinin puroya karşı oldukça ilgili olduklarıdır. Aynı zamanda koleksiyonerliğe de meyilleri vardır. İşlevsel ürünler ise en sevdikleridir. Bu nedenle hem puro seven hem de puro etiketi koleksiyonu yapan bir aslan burcu erkeğine özel tasarım koleksiyon kutusu alınabilir. Ahşap malzemeden üretilmiş, ön yüzeyi akrilik malzemeden tasarlanmış ve modern görünümlü bir koleksiyon kutusunu aslan burcu erkeği oldukça şık bulur. Üzerine isminin işlendiği ve puro etiketlerini biriktirebileceği dekoratif bir kutuyu ister duvara asabilir isterse de masa veya sehpasının üzerine koyabilir.

Sosyal Medya Tasarımlı Hediyelik Plaket

aslan burcu erkek sevgiliye hediye

Aslan burcu erkekleri sosyal medyayı sevdiği gibi oldukça aktif kullanmayı da tercih eder. İddialı içerikler paylaşmayı, bu içeriklerin insanlar tarafından beğenilmesini oldukça severler. Özellikle sosyal medya ve fotoğraf paylaşmak ile bu kadar ilgili olan bir aslan burcu erkeğine sosyal medya göndermeli hediye vermek oldukça yerindedir. Eski bir anıyı hatırlatan fotoğrafı sosyal medya görünümünde bir tasarımda sevgi sözcükleri ile beraber takdir edildiğini gösteren bir açıklama ile plaket haline getirmek, aslan burcu erkeği için orijinal hediye fikirlerinden biridir. Katlanabilir ve şık kadife plakete yapıştırılmış metal plakanın sosyal medya görünümlü tasarımı aslan burcu erkeğinin oldukça ilgisini çeker.

Yılın En İyi Sevgilisi Oscar Ödülü

aslan burcu erkek sevgiliye hediye ne alınır

Aslan burcu erkeği için takdir edilmek ve övülmek oldukça önemlidir. Kariyeri, sosyal yaşamı veya aşk hayatı ile ilgili izlediği yolun ya da fiziksel özelliklerinin iltifat alıyor olması aslan burcu erkeğinin hoşuna gider. Aslan burcu erkeği hediye seçimi için kararsız kalanlar; oldukça iyi bir sevgili olduğunu vurgulayan isme özel Oscar ödülünü aslan burcu erkeğine yıldönümü, doğum günü, Sevgililer Günü veya özel olması istenen günlerde verebilir.