Arkadaşa En İyi 35 Yılbaşı Hediyesi - Arkadaşa Yılbaşı Hediyeleri

Arkadaşa En İyi 35 Yılbaşı Hediyesi - Arkadaşa Yılbaşı Hediyeleri

Dikkatinizi Çekebilir ► Arkadaşa Yılbaşı Hediyesi

Yeni yıl telaşının yaklaştığı şu günlerde pek çok kişi yılbaşı akşamında yapılacak olan kutlamalara hazırlanıyor. Kadın veya erkek fark etmeden o geceyi nerede, nasıl ve ne şekilde geçireceğinin planını yaparken bir taraftan da eşe, dosta veya yakın arkadaşa yılbaşı hediyesi derdine düştüğünüzü biliyoruz. Normal koşullar altındayken bile birine hediye almak, en doğru tercihi yapabilmek hatta ve hatta bu en doğru tercihi hem sizin hem de karşınızdaki kişi için en uygun koşullarda gerçekleştirmek gerçekten zor bir marifet. Hemen panik yapmanıza gerek yok çünkü ister kız ister erkek arkadaşa yılbaşı sürprizi yapmak artık çok daha kolay. Birden fazla alternatif arasından yılbaşında arkadaşa alınacak hediyeler için vereceğimiz birkaç örneği inceleyebilirsiniz.

Yeni yılın başlangıcı büyük bir heyecan ve yepyeni umutlar ile karşılanır. Sevdiklerimiz ile birlikte zaman geçirip, bu karşılamayı hep birlikte yapmak isteriz ve birbirimize alacağımız yılbaşı hediye önerileri ile seçimlerimizi yaparak, yeni yılı güzel bir şekilde karşılamak isteriz.

Yılbaşı Ağacı Kolaj Fotoğraf Baskılı Kare Çerçeve

arkadaşa yılbaşı hediyesi ne alınır

Yılbaşında arkadaşıma ne hediye alabilirim diye araştırma yapanların ilk tercihi yılbaşı ağacı kolaj fotoğraf baskılı kare çerçeve oluyor. 32 x 32 cm ebatlarındaki bu çerçeve kendinden yapışkanlı olduğu için montajı oldukça basittir. Bir adet gönderilen bu çerçeveyi dilediğiniz yere yapıştırabilir, beğenmediğinizde yapışkandan çıkarıp farklı bir yere monte edebilirsiniz. Çiviye gerek duymadan kullanıldığı için son derece pratiktir. Birinci sınıf kalitedeki ahşap malzemeden üretilen kare çerçeve yılbaşına özel aksesuarlar arasında öne çıkıyor.

Arkadaşa Yeni Yıl Tasarımlı Led Işıklı Ahşap Fotoğraf Askısı

arkadaşa yılbaşı hediyesi

Yılbaşına özel aksesuar hediyesi arayanlar için ilgi çekici ürünlerden biri led ışıklı fotoğraf askısıdır. 12 adet craft kalp ilke gönderilen bu askı kişiye özel olarak tasarlanır. Çam ağacı çerçeve 84x59 cm ebatlarında olup tamamen doğal ahşaptan üretilmiştir. El yapımı tasarımı ile son derece şıktır. Üründe 12 adet fotoğrafınız 10 x 10 cm ölçülerinde baskılanır. Led ışıklı mandalları fotoğraf asmanızı kolaylaştırır. Led ışık gücünü 3 adet pilden alır. Görsel açıdan iç mekanda estetik bir görünüm sunan çam ağacı led ışıklı fotoğraf askısı yılbaşına özel hediyelerdendir. Kişiye özel tasarlanan bu ürün özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

Yılbaşı Temalı Dekoratif Led Fanus Lamba

yılbaşında arkadaşıma ne hediye alabilirim

İnternet üzerinden arkadaşa yılbaşı hediyesi arayışınızda dekoratif led fanus lambayı seçebilirsiniz. Bu ürün 10 x 14 cm ebatlarında olup alt kaidesi birinci sınıf kalitedeki masif ahşaptan üretilir. Masa üstünde veya farklı yerlerde dekoratif amaçlı kullanılabilir. Ayrıca güçlü led ışığıyla gece lambası olarak da kullanabilirsiniz. Sarı ışık veren led lambası, ürünün USB girişi sayesinde masaüstü bilgisayar, laptop veya powerbank ile çalışır. Evde, ofiste veya farklı yerlerde dekoratif amaçlarla kullanılabilen bir aksesuardır.Yılbaşı temalı hediye arayanların bir numaralı tercihi olan led fanus lamba akrilik levha ve kırılmaz şeffaf malzemeden oluşur. Bu malzemenin lazer kesim işlenmesiyle kişiye özel hale getirilir. Yılbaşı temalı dekoratif led fanus lamba uygun fiyatıyla en çok tercih edilen ürünlerdendir.

Kişiye Özel Arma Harf İşlemeli Erkek Atkı

yılbaşında arkdaşıma ne alabilirim

Soğuk kış günlerinde hem kullanışlı hem de şık bir hediye seçmek isteyenlere harf işlemeli erkek atkı önerilir. Bu ürün kişiye özel hale getirildiği için oldukça kullanışlı ve şıktır. Özelleştirme işlemi, atkının sağ alt köşesine nakışla yapılır ve asla çıkmaz. Standart boyutlarda hazırlanan atkı her beden ölçüsüne uyumludur. Arkadasa yilbasi hediyesi almak isteyenler için kullanışlı ve şık bir üründür. Çamaşır makinesinde yıkanabilir özelliği sayesinde son derece pratik şekilde yıkayabilirsiniz. Kişiye özel olarak üretilen harf işlemeli erkek atkı gri, siyah ve lacivert renk seçeneklerine sahiptir. Poliviskon kumaş kalitesi ile şık ve tarz görünür.

Kurumsal Yılbaşı Hediye Kutusu

arkadaşa yılbaşı hediye kutusu

Yeni yıla girerken iş arkadaşına yılbaşı hediyesi seçmekte zorlananlar için hediye kutusu en doğru tercihtir. Çünkü özenle hazırlanan bu kutuda birbirinden farklı hediyelik eşya çeşitleri bulunur. Kutuda 1 adet 500 ml kapasiteli cam termos yer alır. Borosiklat camdan üretilen termos yüksek ısıya dayanıklıdır. Ağır metaller ve kurşun – kadmiyum içermediği için sağlıklı kullanıma uygundur. Kutuda ayrıca 1 adet çizgili yapraklı defter bulunur. Defterin sert kapağı üzerine özelleştirme işlemi UV baskı yöntemiyle yapılır.

Yakın arkadaşa yılbaşı hediyesi seçerken birden fazla ürünü bir arada vermek isteyenler için idealdir. Bu kutuda bir adet mikro markalı mavi renk yazan tükenmez kalem bulunur. Ayrıca 2024 yılına göre hazırlanmış kuşe kağıda baskılı takvim ve 1 adet motto kart hediyesi yer alır. Her biri özenle seçilen bu ürünler kurumsal yılbaşı hediye kutusu içinde kullanıma hazırdır. Ürünlerin malzeme kalitesi çok iyi olduğundan zamanla deforme olmadan gönül rahatlığıyla kullanılabilir.

İsme Özel Ahşap Kutulu Tekli Viski Kadeh Seti

yakın arkadaşa yılbaşı hediyesi

Yılbaşında ve kişisel hayatında alkol tüketmeyi sevenler için en ideal yılbaşı hediyelerinden biri viski kadeh setidir. Bu ürünler kişiye özel hazırlandığı için son derece ilgi çekici ve kullanışlıdır. 15 x 20 cm ebatlarında ahşap kutu içinde yer alan tekli viski kadeh seti isme özel tasarıma sahiptir. 300 cc kapasiteli 1 adet viski kadehi yanına 3’lü doğal viski taşı vardır. Yılbaşında arkadaşıma ne alabilirim diye düşünenler için en ideal hediyelik ürünlerden biridir. İsme özel ahşap kutulu tekli viski kadeh seti özenle hediye paketi yapılarak gönderilir.

16 Fotoğraflı Van Gogh Not Defterli Hediye Kutusu

yılbaşında arkadaşa alınacak hediyeler

Yılbaşında arkadaşa alınacak hediyeler arasında Van Gogh not defterli hediye kutusu öne çıkıyor. Bu kutuda ortalama 12 saat yanma süresine sahip bir mum bulunur. Kapalı alanlarda kullanıma uygun olan mumu kesintisiz 3 saatten fazla yakmamaya özen gösteriniz. Mum yanarken is çıkarmaması için mum fitilini makasla 5 mm’ye kadar kısaltmanız önerilir. Hediye kutusunda toplam 16 adet fotoğraf baskısı bulunur. Kuşe kağıdına parlak seflon kaplama yapılarak 1. kalite fotoğraf baskısı alınır. 64 yapraklı çizgisiz Van Gogh yıldızlı gece tasarımlı not defteri çok şıktır. Teknolojik ağaç kullanılan tohumlu kurşun kalem hediye kutusundaki dikkat çeken ürünlerden biridir. Kalemin boyu kullanılmayacak seviyeye gelince kapsül tarafını toprak dolu bir saksıya 2 cm kadar derin olacak şekilde ekin ve sulayın. Kalemin ucu yukarıda kalacak şekilde dikim yaptıktan 1 gün sonra kaleminizi yeniden kullanabilirsiniz.

Kişiye Özel Dokunmatik USB Şarjlı Çakmak

arkadaşa yılbaşı hediyesi erkek

Hem kullanışlı hem de şık hediyelik eşyalar arayanlara USB şarjlı çakmak önerilir. Arkadaşa alınacak yılbaşı hediyeleri arasında son derece gösterişlidir. 8.5 x 2.5 cm ebatlarında olduğu için pratik şekilde taşınır. Dokunmatik ekranı ile rahat kullanım avantajına sahiptir. Gaz veya taş gerektirmeden şarj edilebildiği için çok pratiktir. Metal çakma rezistanslı olduğundan rüzgarda sönmeden kullanılabilir. Çakmağın tamamı metal malzemeden üretilmiş olup son derece şıktır. Günlük hayatında aksesuar amaçlı çakmak kullanan herkesin hoşuna gideceği bir tasarıma sahiptir.

Roma Rakamlı Tarih ve Harf Özelleştirmeli 2'li Bileklik

arkadaşa yılbaşı hediye fikirleri

Kız arkadaşa yılbaşı hediyesi seçerken takım halinde kullanılan bileklik tercih edebilirsiniz. Roma rakamlı tasarımıyla son derece şık olan bu bilekliklerde özel kuyumculuk işçiliği vardır. Siyah 20 cm, gold 21 cm ebatlarında üretilen bileklikleri kimyasal maddelerden ve sert zeminlerden korumanız önerilir. Hasır bileklik tokası üzerine özelleştirme işlemi lazer kazıma yöntemi ile yapılır. Bu sayede tarih ve harf özelleştirmesi asla deforme olmaz. Romantik ve kullanışlı bir yılbaşı hediyesi almak isteyenlere hitap eden 2’li bileklik özenle hediye paketi yapılarak gönderilir.

İsme Özel Sulu Boya Efektli Not Defteri

yılbaşı hediyeleri arkadaşa

İnternet üzerinden arkadaşa yılbaşı hediyesi ne alınır diye araştıranlar için isme özel not defteri tavsiye edilir. 13 x 21 cm ebatlarındaki 100 yapraklı not defterinin tasarımı kişiye özeldir. Sulu boya efekti ile isme özel hale getirilen bu defterin her yaprağında üst köşede tarih girme alanı mevcuttur. Defter üzerinde bulunan lastikli kaplama kilidi pratik kullanım avantajı sunar. Yılbaşında hem kullanışlı hem de şık bir hatıra defteri hediyesi ile arkadaşlarınızı şaşırtabilirsiniz.

Yılbaşı Temalı Ahşap Fotoğraf Kutusu

yılbaşında arkadaşıma ne alabilirim

Yeni yıla girerken arkadaşa yılbaşı hediyesi ne alınır diye merak edenler için öne çıkan hediyelerden biri de kişiye özel yılbaşı temalı ahşap fotoğraf kutusu oldu. 6 mm kalınlığında birinci sınıf kalitedeki ahşaptan imal edilen kutu içinde 70 adet fotoğraf baskısı hazırlanır. Kuşe kağıdına parlak selefon kaplama yapılarak hazırlanan fotoğrafların kalitesi son derece yüksektir. Hem hatıra değeri olan hem de uzun yıllar bir aksesuar olarak saklanabilecek hediye arayanlar ahşap fotoğraf kutusunu tercih edebilir. Yeni yıl temalı bu kutu üzerine özelleştirme lazer teknolojisi kullanılarak yapıldığı için asla deforme olmaz.

Fotoğrafa Dönüşen Perforaj Takvim

arkadaşa yılbaşı hediyesi takvim

Yeni yıl coşkusunu arkadaşlarıyla birlikte kutlamak isteyenler için tercih edilebilecek hediye seçeneği bir hayli fazladır. Fotoğrafa dönüşebilen perforaj takvim hediyesi ise arkadaşa yılbaşı hediyesi fikirleri arasında öne çıkıyor. Perforaj yöntemi ile kesilen bu ürün kolaylıkla 2 parçaya ayrılabilir. Takvim boyutu 13x13 cm ebatlarındayken fotoğraf boyutu ise 13x18 cm’dir. 2024 yılı takvimine göre hazırlandığı için son derece kullanışlıdır. Ürünün masa üstünde dekoratif olarak sergilenebilmesi için ahşap standı ile birlikte özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

Kişiye Özel Kar Küreli Yılbaşı Hediye Kutusu

arkadaşa yılbaşı hediye kutusu

Uygun fiyatlı bir hediye ile yılbaşı öncesinde arkadaşına sürpriz yapmak isteyenler kar küreli yılbaşı hediye kutusunu tercih edebilirler. Bu kutu içinde birden fazla sayıda hediye olduğu için beğeni garantilidir. Kişiye özel kupa bardak birinci sınıf kalitedeki klasik beyaz porselenden imal edilir. Kupanın her iki yüzüne de kaliteli baskı yapıldığı için kişiye özel bir hediye haline gelebilir. Kutu içinde ayrıca bir adet çift yönlü fotoğraflı kar küresi vardır.

Gümüş veya gold seçenekli şık kapağa sahip kutu içinde bir adet yılbaşı konseptli şapkalı çikolata ve bir adet kırmızı atkı bulunur. Atkı hem erkek hem de kadınların kullanımına uygun olup çamaşır makinesinde yıkanabilir. Mutlu yıllar motto kartıyla süslenen bu hediye kutusu uygun fiyatlı hediye çeşitleri arasında yer alır.

Hoş Geldin Yeni Yıl Hediye Kutusu

yılbaşında arkadaşa alınacak hediyeler

Yılbaşında arkadaşa alınacak hediyeler konusunda bir türlü karar veremeyenler yeni yıl hediye kutusunu seçerek birden fazla sürpriz hazırlayabilir. Kişiye özel hediye vermek için bu kutu içinde iki yüzüne baskı yapılan kupa seçilebilir. Porselen klasik beyaz renge sahip olan kupa malzeme kalınlığı 4 mm olup son derece kullanışlıdır. Kutu içinde ayrıca yılbaşı konseptli şapkalı çikolata ve sağlıklı polyesterden imal edilen çoraplar bulunur. Uzun ömürlü bu çorapların baskısı canlı olup solma yapmaz.

Arkadaşlık Konseptli Fotoğraf Anı Albümü

yılbaşında arkadaşa yılbaşı hediyesi

Yeni yıla az bir zaman kala iş arkadaşına yılbaşı hediyesi almakta kararsız kalanlar için arkadaşlık konseptli ürünler öne çıkar. Yeni yıl temasını taşıyan bu anı albümü 20 x 20.5 cm ebatlarındadır. Albüm içinde yer alacak 24 fotoğrafı sizin belirlemeniz gerekir. Fotoğrafların albüme yapıştırılabilmesi için her biri farklı renkte 80 adet yapışkan bant ile birlikte gönderilir. Albümün içine not yazabileceğiniz 1 adet beyaz renkli ahşap kalem hediyesi son derece kullanışlıdır. Albüm ve kalem özenle hediye paketi yapılarak gönderilir.

Neşeli Yıllar İsme Özel Kupa Bardak

arkadaşa yılbaşı hediyesi

Yeni yıl coşkusunu arkadaşıyla birlikte yaşamak isteyenlere uygun fiyatlı ve çok kullanışlı hediyeler önerilir. Bunlar arasında yer alan isme özel kupa bardak klasik beyaz porselenden kaliteli biçimde üretilir. Kupanın her iki yüzüne de isim yazısı çıkmayan baskı ile yapılır. Ilık suda yıkanması gereken yılbaşına özel temalı isimli kupa bardak hediyesi hem kullanışlı hem de uzun ömürlüdür.

Bizi Tamamlayan Anılar Baskılı Anı Kumbarası

arkadaşa yılbaşı hediyesi

Yeni yılda birikim yapmasını istediğiniz arkadaşınıza özel bir anı kumbarası hediye ederek en güzel anlarını bir arada tutmasını sağlayabilirsiniz. Arkadaşa alınacak yılbaşı hediyeleri arasında yer alan bu ürün kaliteli ahşap malzemeden üretilmiş olup ön yüzeyi akrilik parçadır. Duvara asarak veya masa ve sehpa üzerinde tutarak kullanımı mümkün olan anı kumbarası özel ve anlamlı baskıya sahiptir. Koleksiyon kutusunun arka kısmından birikimleri kolaylıkla çıkarmayı sağlayan bölüm vardır. Özenle hediye paketi yapılan bu ürün kırılmayacak şekilde kargoya verilir.

Harf Tasarımlı Metal Çakmak Anahtarlık

arkadaşa yılbaşı hediyesi çakmak

Yeni yıla girerken uygun fiyatlı hediye arayanlar için metal çakmak anahtarlık hem kullanışlı hem de kişiye özel hediyeler arasında öne çıkmaktadır. Kullanışlı ve son derece şık tasarıma sahip olan mini metal çakmağın tüm mekanik parçaları kaliteli metalden üretilmiştir. Bu nedenle sorun çıkarmadan uzun yıllar boyunca pratik bir şekilde kullanılabilir. Çalmak içine benzin olmadan gönderildiği için daha sonra benzin doldurularak yakılabilir. Fitil, taş ve içindeki pamuk sonradan değiştirildiği için metal çakmak uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılabilir özelliktedir. Yakın arkadaşa yılbaşı hediyesi ne alınır diye merak edenlerin tercih edeceği bu ürün özenle hediye paketi yapıldıktan sonra kargoya verilir.

Çam Ağacı Tasarımlı İsme Özel Müzik Kutusu

arkadasa yilbasi hediyesi muzik kutusu

Yeni yılın teması olan çam ağacı tasarımlı isme özel müzik kutusu hediyesi en çok tercih edilen hediyelik eşyalardan biridir. Özellikle sınıf arkadaşına yılbaşı hediyesi almak isteyenler 6 mm kalınlığında ahşaptan imal edilen bu ürünü seçebilir. Merry Christmas melodisi çalan müzik kutusunun kapak bölümü çıkar ve bu sayede metal müzik mekanizması görülebilir. İsme özel hale getirilen müzik kutusunun ahşap kalitesi son derece yüksektir. Ayrıca kutu üzerine özelleştirme işlemi lazer kazıma yöntemi ile yapıldığı için asla çıkmaz ve deforme olmaz.

İsim Yazılı Dekoratif Yılbaşı Tv Battaniyesi

yılbaşı hediyeleri arkadaşa

Yeni yıl öncesinde sevdiği arkadaşlarına hem kullanışlı hem de kişiye özel bir hediye vermek isteyenler için yılbaşı TV battaniyesi öne çıkıyor. Tek kişilik battaniyenin iç yüzeyi yumuşak polar doku, dış yüzeyi ise baskılıdır. Kumaş ile bütünleşen baskı teknolojisi ile üretilmiş olup sıcak tutma özelliği yüksektir. Oldukça yumuşak ve hafif olduğu için çok amaçlı kullanılabilir. İsim yazılı olduğu için seyahatlerde pratik bir şekilde taşıma özelliğine sahiptir.

Arkadaşa yeni yıl hediyesi fikirleri arasında farklı bir ürün arayanlar için ideal bir hediyelik eşyadır. Ürünün TV karşısında kullanım özelliğinin yanı sıra dekor olarak da kullanımı mümkündür. İsim yazısının deforme olmaması için tavsiye edilen yıkama sıcaklığı 40 derecedir. Ürün özenle hediye paketi yapılıp adrese teslim gönderilir.

Karakalem Tasarımlı Kişiye Özel Kupa

arkadaşa yılbaşı hediyesi

Yılbaşında arkadaşınıza özel bir hediye vermek ve onu mutlu etmek istiyorsanız kişiye özel kupa hediyesi sizin için idealdir. Özelleştirilebilir olması sebebiyle standart kupalardan farklı olan bu ürün birinci sınıf kalitedeki porselenden imal edilmiştir. Kupa üzerine fotoğraf özel tasarımla siyah beyaz karakalem tasarımı ile basılır. Baskı teknolojisi çok yüksek olduğu için fotoğraf kaliteli ve net çıkar. Ancak fotoğrafın maksimum kalitede çıkması için fotoğrafın en az 1 MB boyuta sahip olmasına dikkat edilmelidir. Yılbaşında arkadaşa özel olarak verebileceğiniz karakalem baskılı kupa ürünü özel hediye paketi yaparak adrese teslim gönderilir.

Yakın Arkadaşa İnstagram Masif Çerçeve

arkadaşa yılbaşı hediyesi ne alınır

Yılbaşında yakın arkadaşını sevindirmek isteyenlere özel masif çerçeve ürünü de öne çıkmaktadır. Özel bir aksesuar ürünü arayanlar tercihlerini Instagram masif çerçeveden yana kullanırlar. Bu çerçeve üzerine fotoğraflar ideal ölçülerde ve UV baskı teknolojisi kullanılarak işlenir. Bu yüzden fotoğraflar asla çıkmaz ve solma yapmaz. Arka yüzünde metal ayaklık bulunduğu için bu çerçeve masaüstünde rahatlıkla konumlandırılabilir. Yakın arkadaşa yılbaşında hediye edebileceğiniz bu çerçeve birinci sınıf kalitedeki masif ahşaptan imal edilmiştir. Ürün, kişiye özel hediye paketi yapılarak teslim edilir.

Giyilebilir Kollu Kırmızı Polar Battaniye

arkadaşa yılbaşı hediye önerileri

Hem kullanışlı hem de şık bir yılbaşı hediyesi arayanlar için tek kişilik TV battaniyesi son derece ilgi çekicidir. Yakın arkadaşa yılbaşında hediye edilebilecek ürünler arasında yer alan battaniye son derece rahat ve şık tasarıma sahiptir. Sıcak tutma özelliğinin yanı sıra ultra yumuşak polar kumaşından üretildiği için de konforludur.

Standart boyutlarda hazırlandığı için her bedene uyumludur. Çamaşır makinesinde yıkanabilir özelliği sayesinde son derece kullanışlıdır. Kadınlar ve erkekler için TV karşısında kullanıma uygundur. Katlayıp rahatlıkla yer kaplamadan dolap içinde muhafaza edilebilir. Telefon kumanda veya bilgisayar kullanırken elleri serbest bırakır. Geniş boyutlu manşet yerleri ile sımsıcak tutan bir battaniyedir. Polar TV battaniyesi özenle hediye paketi yapılıp gönderilir.

Dost Kelime Anlamlı İsme Özel Kupa

yakın arkadaşa yılbaşı hediyesi

Yılbaşında arkadaşa anlamlı ve kullanışlı bir hediye almak isteyenler isme özel kupa tasarımını tercih edebilir. Birinci sınıf kalitedeki porselenden imal edilen bu kupada klasik beyaz zemin üzerine UV teknolojisi ile kaliteli baskı yapılır. Kupanın her iki yüzüne de özelleştirme imkanı vardır. DOST kelime anlamlı bu kupa son derece özel bir hediye olup günlük kullanıma uygundur. Kaliteli baskı teknolojisi sayesinde özelleştirme işlemi silinmeden kullanılabilir. Özel hediye paketi yaparak adrese teslim gönderilir.

Kara Kalem Fotoğraf Baskılı Anahtarlık

kız arkadaşa yılbaşı hediyesi

Yılbaşında arkadaşa kişiye özel bir hediye vermek isteyenler fotoğraf baskılı anahtarlık ürününü tercih edebilirler. Anahtarlığın her iki yüzeyine de istediğiniz fotoğraf basılacağı için son derece şık ve özel bir hediyedir. Kaliteli baskı sonucu almak için en az 1 MB boyuta sahip fotoğraflar gönderilmelidir. Karakalem efekti ile şık ve göz alıcı bir baskı yapılır.

UV baskı teknolojisi kullanılarak yapılan baskılama işlemi uzun süre dayanıklı olup asla çıkmaz ve solma yapmaz. Anahtarlık sert parlak ve pürüzsüz bir yüzeye sahiptir. Yılbaşında arkadaşa hem kullanışlı hem de sadece ona özel bir hediye almak isteyenler için çok ideal bir üründür. Karakalem fotoğraf baskılı bu anahtarlık özel hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

Fotoğrafınıza Özel Tasarım Akrilik Çerçeve

arkadaş için yılbaşı hediyeleri

Arkadaşa yılbaşında alınabilecek en anlamlı ve manevi değeri yüksek hediyelerden biri de özel tasarım akrilik çerçevedir. Evde veya ofis ortamında rahatlıkla sergilenebilecek bu çerçeve şık tasarımı sayesinde son derece dekoratif bir üründür. Dikdörtgen formata sahip bir fotoğraf seçilerek kişiye özel hale getirilebilir. Ofiste çalışma masasında veya dekoratif raflarda rahatlıkla kullanılabilir. Birinci sınıf kalitedeki akrilik materyalden üretildiği için uzun yıllar boyunca deforme olmaz. Fotoğraf ile özelleştirebileceğiniz bu ürün, özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

12 Fotoğraf Baskılı Mandallı Anı Çerçevesi

arkadaşıma yılbaşı hediyesi

Yılbaşına arkadaşları ile birlikte girenlerin mutlaka tercih etmek isteyeceği özel hediyelerden biri de mandallı anı çerçevesidir. Arkadaşlarınızla en güzel anılarınıza yer verebileceğiniz bu ürünün manevi değeri oldukça yüksektir. Anı çerçevesi tamamen doğal ahşaptan üretilmiş olup el yapımıdır. 12 adet belirleyeceğiniz fotoğrafınız ideal ölçülerde basılarak adrese teslim gönderilir.

Ahşap çerçeveye ek olarak 12 adet ahşap mini mandal da gönderilir. Bu sayede doğal bir dekorasyon görüntüsü altında fotoğraflar kolaj yapılabilir. Fotoğrafların asılacağı doğal şık hasır ip ile tamamlanabilir. Yılbaşında en yakın arkadaşına asla unutamayacağı bir sürpriz yapmak isteyenler manevi yönü yüksek anı çerçevesini tercih edebilir. Bu ürün de özenle hediye paketi yapılarak gönderilir.

Kişiye Özel Fotoğraf Saklama Kutusu

kız arkadaşa yılbaşı hediyeleri

Son yıllarda arkadaşlar arasında en çok popülerlik kazanan hediyelerden biri ahşap fotoğraf albümüdür. Kullanışlı olmasının yanı sıra anı değeri yüksek olan bu hediyenin manevi değeri öne çıkar. Uzun yıllar boyunca fotoğraflarınızı muhafaza etmenizi sağlayan bu albüm birinci sınıf kalaitedeki materyalden imal edilir. Kız ve erkek bebekler için de kullanıma uygundur.

Ahşap kutu ölçüleri ideal seviyede olduğu için ev ve ofis ortamında kullanılabilir. Standart albümlerde yaşanan fotoğraf yerleştirme sıkıntıları bu albümde görülmez. Bunun yanı sıra kişiye özel olduğu için de son derece ilgi çekicidir. Ergonomik boyutu ile her ortamda rahatlıkla saklanabilir.

Happy New Year 3D Led Lamba

yılbaşı hediyesi arkadaşa

Arkadaşlarınıza ışıltılı bir hediye vermek istiyorsanız, bu lambayı yılbaşı hediyesi seçenekleriniz arasında tutmalısınız. Akrilik levha, kırılmaz şeffaf malzeme kullanılan lamba, sevimli tasarımıyla yeni yılın en çok konuşulacak hediyeleri arasında yerini alıyor. Alt kısmında bulunan ahşap kaidesi ile masa üstü kullanıma uygun olan lamba, lazer işleme ile aydınlık sağlamaktadır. Sarı renk ışık vermekte olan lamba, yılbaşında arkadaşa alınacak hediyeler arasında en özellerinden! USB girişi sayesinde masaüstü bilgisayar, laptop ya da powerbank ile çalışmaya uygun olan lamba, açma kapama düğmesi sayesinde isteğinize göre çalışmaktadır. Çam ağacı tasarımlı lamba, özel hediye paketinde gönderilmektedir.

İsme Özel Ahşap Fotoğraf Kutusu

arkadaşa yılbaşı hediyeleri

Yeni yılda tüm anılarını biriktirmek isteyen arkadaşlara özel bu hediye ile siz de anlamlı bir yılbaşı armağanı vermiş olacaksınız. Hediyeniz, üzerine arkadaşınızın ismi yazılarak özelleştirilir. İsim, soyisim  ve tarih ile kişiye özel bir hal alan fotoğraf kutusu, en yakın arkadaşa yılbaşı hediyesi seçenekleri arasında yer almaktadır. hele bir de arkadaşınızla çok fazla fotoğrafınız varsa, fotoğraflarınızın çıktılarını alarak ona içi dolu bir fotoğraf kutusu hediye etmiş olursunuz. İstediğiniz 9 fotoğraf, içine baskı yapılarak gönderilecek bu ürün, el yapımı kaideli masa tutucu ile birlikte gönderilmektedir.  Ürün, özel kutusu ile hediye paketinde gönderilir.

Glasgow 2’li Viski Kadeh Seti

yılbaşı hediyesi arkadaşa ne alınır

Her ne kadar da bazı zevkler pahalı gibi gözükse de bir kere ona bulaştınız mı vazgeçmek mümkün olmayabilir. İşte bu pahalı zevkler arasında gösterilen viski için özel tasarlanan kadehleri eminiz ki daha önce hiç görmediniz. İkili halde sunulan bu şık tasarımlı set ile yakın arkadaşlarınızın değer verdiği bu zevke bir katkı da sizler sağlayabilirsiniz.

Kartvizitlik, Kalem, Anahtarlık Seti

yılbaşı arkadaşa hediye fikirleri

Bu tip gereçlere ihtiyaç duyan arkadaşlarınız için tercih edebileceğiniz bu önerimiz, kişiye özel olarak hazırlanması yani üzerine kalıcı bir şekilde isim yazılması ile dikkat çekici bir hal alıyor. Özel olarak hazırlanan bu hediye seti, arkadaşa yılbaşı hediyesi olarak alınabilecek ideal bir seçimdir. Şık kutusunda gönderilecek ve unutulmaz olacak hediyenizi, isterseniz yılbaşı gecesi isterseniz de birkaç gün öncesinden sahibine verebilirsiniz.

Arkadaşa Özel Yılbaşı Hediyesi Puzzle

arkadaşıma yılbaşı hediyesi ne alabilirim

Arkadaşa yeni yıl hediyesi olarak alabileceğiniz en güzel hediyelerden birisi de tam 1000 parçadan oluşan bu puzzle olacaktır. Arkadaşınızla birlikte çekilmiş olduğunuz en güzel fotoğraflarınızdan oluşan bu puzzle hediyesini yılbaşı gecesinde arkadaşınıza hediye edin ve arkadaşınız yap bozu tamamladığında ortaya çıkan görüntüyü görünce oldukça şaşırsın.

İsme Özel Toscana Şarap Kadeh Seti

kız arkadaşa yılbaşı hediye fikirleri

Kişilerin ilgi alanları veya zevklerine göre bir hediye seçim planı yapan erkek veya kadınların ilk seçenek olarak gördüğü şık şarap kadehleri ile 2024 yılına merhaba diyebilirsiniz. Hem uygun fiyatı hem geniş hazneli tasarımı hem de isme özel tasarlanan şekli ile armağan ettiğiniz kişinin severek kullanacağı kadehin farklı versiyonlarına da bakabilirsiniz.

Yılbaşında alınacak hediyeler, genel itibariyle güzel dilekler ile yüklü olmalıdır ya da tüm yıl boyunca kişinin yanından ayırmak istemeyeceği, belki masasını süslemesini isteyeceği nitelikte olmalıdır. Bu şekilde yıl boyunca kendinizi de iyi dileklerinizi de ona hatırlatabilirsiniz. Bu durumda arkadaşınızın ilgilerini göz önünde bulundurup, buna göre seçim yapabilir ve güzel dileklerinizi de hatırlatıp hediyenizi verebilirsiniz. Hala yılbaşı hediyeleri neler olabilir sorusunun kafanızı kurcaladığını duyabiliyoruz. Hızlıca hediye seçimi yapabileceğinizin henüz farkında değilsiniz.  Siz en yakın arkadaşa yılbaşı hediyesi almak isterken ona aslında sevginizden bir parça hediye ettiğinizi unutmamalısınız. Uzun yıllar boyunca süren ve asla kolay kazanılmayan dostlukların sonucunda oluşan bu bağ, her yılbaşı gününde kendisini tekrar eder ve herkes kendisine yılbaşında arkadaşıma ne alabilirim sorusunu sormaya başlar.  Erkek ya da kadın fark etmeksizin arkadaşlarınıza alabileceğiniz en güzel hediye seçenekleri tabi ki de onların karakterine uygun olarak seçeceğiniz hediyeler olacaktır.

Mesela spor yapmayı çok seven bir arkadaşınıza gider ve ona özel bir sporcu kıyafeti ya da çantası alabilirsiniz ya da bir türlü sigarayı bıraktıramadığınız bir arkadaşınıza özel olarak zippo çakmak hediye edebilir ve yılbaşı gibi özel bir günün onun açısından oldukça keyifli geçmesini sağlayabilirsiniz. Bu sayede zorluklarla kazandığınız dostluğunuza bir meyve daha vereceksiniz ve arkadaşlık bağlarınızı güçlendirebileceksiniz.

İsme Özel Sukulent Naturacube

yılbaşı hediyeleri arkadaşa

En anlamlı yılbaşı hediyeleri arasında yer alan naturacube ile yaşatmanın önemini, yeni yılda da bir bitkiye can vererek gösterin! Ahşap masif ağaçtan imal edilmiş saksısı ile naturacube, üzerinde bulunan sukulent bitkisinin yaşaması için gerekli alanı sağlamaktadır. Yakın arkadaşa yılbaşı  hediyesi seçenekleri arasında yer alan bu ürün ile arkadaşınıza küçük ve anlamlı bir hediye vermiş olursunuz. 7 cm x 7 cm ölçülere sahip küp saksısı ile ofiste ya da evde kullanıma oldukça uygun olan bu bitki, haftada iki kez püskürtme yöntemi ile sulama dışında bir bakım talep etmez.  Ürün, özel kutusu ile sizlere gönderilmektedir.

Yeni Yıl Teşekkür Hediyesi Viski Kadeh Seti

dosta yılbaşı hediyesi ne alınır

Üzerine isim yazılarak kişiselleştirilmiş 2 adet viski bardağından oluşan set, kaliteli camdan üretilmiştir. Üzerinde yeni yıl teması barındıran set, lazer işleme tekniği ile özelleştirilmesi nedeniyle uzun süreli kullanım sunar. Bardaklar üzerine yapılan işleme ve özelleştirmeler asla çıkmaz. 205 cc hacme sahip tek bardak, 9 cm boy ve 7 cm çapa sahiptir. Üzerine atılacak tarih ile de daha anlamlı hale getirilecek set,  yılbaşında arkadaşıma ne alabilirim, diye düşünenler için kusursuz bir seçimi oluşturmaktadır. Ürün, setin kendi kutusunda ve özel hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Bütün bunlar sayesinde arkadaşa yılbaşı hediyeleri seçeneği olarak fazla bütçesi olmayan arkadaşlarımız için de güzel seçenekler ortaya çıkarttık. Zaten yılbaşının asıl amacı sevdiklerimizle bir araya gelmek olduğu için arkadaşlarınız için alacağınız gerçek hediyenin kendiniz olduğunu aklınızdan hiç çıkarmayın. Sevdikleriniz için hazırlayacağınız manevi hediyeler de özellikle karşınızdakinin dikkatini çekecek ve onun son derece mutlu olmasını sağlayacaktır. Siz de arkadaşlarınıza güzel ve ucuz yollu bir yılbaşı hediyesi almak istiyorsanız bu söylediklerimizi dikkate almanızda bir fayda olacaktır.

İsme Özel Sıcak Su Torbası

kız arkadaşa yılbaşı hediyesi ne alınır

Yeni yılın en sıcak ve sevimli hediyelerinden olan bu sıcak su torbası, kış aylarının soğukluğunu arkadaşınızın üzerinden almanızı sağlayacaktır. Yumuşacık pamuklu yüzeyi sayesinde kış günlerinde kolayca sarılabileceğiniz bu sıcak su torbası, en yakın arkadaşa yılbaşı hediyesi seçenekleri arasında yer alır. Üzerine yazılacak isimle özelleştirilen bu ürün, 37 cm x 20 cm ölçülere sahiptir. Üzerinde bulunan yılbaşı teması sayesinde eğlenceli bir görünüme sahip olan sıcak su torbası, çam ağaçları ile bezeli yüzeyi ile yılbaşı ruhunu yansıtmaktadır. Ürün, yılbaşına özel hediye paketi ile sizlere gönderilecektir.

Yılbaşı Hediyesi Fotoğraf Baskılı Esprili Çorap

yılbaşında kankaya ne alınır

Sağlıklı ve temiz %100 polyesterden imal edilen çorap, üzerine arkadaşınızla fotoğrafınız basılarak sizlere gönderilir. Ürün, 38’den 42’ye kadar numaralar bulundurur. Kolay yıkanan uzun ömürlü hediye ile yılbaşında arkadaşa alınacak hediyeler arasında en esprili hediye sizinki olacak. Dize kadar uzanması nedeniyle kolay ve kışa uygun bir kullanım sunan çorap, kendi kutusunda sizlere gönderilecektir.

Yılbaşı yaklaşırken herkesi aldı bir telaş… Herkes arkadaşlarına, sevdiklerine ve ailesine küçük de olsa hediyeler almak ve onları bu özen ve güzel günde mutlu etmek istiyor. Ama bir yandan da aklımızda deli sorular; yılbaşı hediyesi ne alınır? Tabii ki de bu sorunun tek bir yanıtı yok. Almak istediğiniz her kişi için ona özel yılbaşı hediyeleri bulabilirsiniz. Bunun en güzeli de arkadaşa yılbaşı hediyesi seçmektir. Hiçbir arkadaşınızı unutmamak için kaç kişiye hediye almak istiyorsanız onların isimlerini yazarak işe başlayabilirsiniz. Daha sonra bu kişilerin karşılarına bulduğunuz hediyeleri yazarak bir kez daha kontrol edebilir ve onlar için uygun bir yılbaşı hediyesi bulduğunuza tamamen emin olursanız daha sonra bu hediyeleri satın alabilirsiniz.

Yılbaşında alınacak hediyeler çok önemlidir çünkü karşı tarafa verdiğiniz önemi gösterir. Arkadaşınızın, ona verdiğiniz hediye ile ne kadar mutlu olacağını tahmin dahi edemezsiniz, çünkü hatırlanmak ve düşünülmek güzeldir. Yılbaşı hediyesi seçmek gerçekten önemli ve eğlenceli bir iştir. Bunun keyfini sonuna kadar çıkarmalısınız. Bazen kalabalık iş yerlerinde yılbaşı hediye çekilişi yapılır ve herkes kendi çektiği iş arkadaşına hediyesini alır. Herkes arkadaşa en güzel yılbaşı hediyesi bulmak ve kurada çektiği kişiye vermek ister. Tabii onun da bu hediyeyi beğenmesini bekler…

Erkek arkadaşa yılbaşı hediyesi seçmek de önemli ve güzeldir. Onun için nen doğru hediyeyi seçmek biraz zaman alır ancak bu süreçte çok eğlenebilirsiniz. Onun için seçenekleri gözden geçirirken birkaç kez düşünebilir ve biraz daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Ya da belki de almak istediğiniz hediyeyi görür görmez tam da ona göre olduğuna karar verecek ve hemen alacaksınız.