Arkadaşa Güzel Sözler, En Güzel 30 Arkadaşlık Sözleri

Arkadaşa Güzel Sözler, En Güzel 30 Arkadaşlık Sözleri

Dikkatinizi Çekebilir ►Arkadaşa En Güzel Hediyeler

Bir insanın ne kadar şanslı olduğunu gösteren bazı göstergeler vardır. Bunların en başında iyi bir aile, sağlıklı bir hayat gelse de sadık ve sürekli yanımızda olan ve bize her anımızda destek veren arkadaşlarımız ve dostlarımız da ne kadar şanslı olduğumuzun göstergesidir aslında. Onlarla çıktığımız her yolculukta bizi ne kadar çok düşündüklerine eminsek ve kendimizi güvende hissediyorsak şanslı grubuna çoktan girmişizdir.

İyi, güvenilir ve sadık arkadaşlarımızın olması çok önemli. Bu adımdan sonra kendimize sormamız gereken bir şey var; biz onlara ne kadar iyi arkadaş olabiliyoruz… Onların özel günlerine ne kadar değer veriyoruz, onların kötü zamanlarında ne kadar onların yanında olabiliyoruz? Arkadaşımız kendisini kötü hissederken arkadaşa güzel sözler söyleyebiliyor muyuz? Onların yalnızlığına ortak olabiliyor muyuz? Arkadaşa en güzel sözler, içimizden gelen sözlerdir, ona söylenebilecek samimi birkaç söz ile onun yalnızlığına ortak olabilir, sıkıntısını azaltabiliriz. Ama şunu unutmamalıyız ki, arkadaşa söylenecek güzel sözler kısa ama öz olmalıdır en başta.

Onun özel gününde en özel hediyeyi siz verebilirsiniz ama söyleyeceğiniz güzel bir sözle desteklendiğinde bu hediyeniz de çok daha anlamlı ve unutulmaz olacaktır. Arkadaşa güzel sözler kısa cümlelerden oluşsa da uzun anlamlar barındırırlar içlerinde. Sevgiyle yazıldıklarında etkileme güzleri çok daha artar… Sadece kız arkadaşlar değil, erkek arkadaşlar da birbirlerine anlamlı ve sevgi dolu cümleler yazabilir. Erkek arkadaşa güzel sözler de içinde büyük anlamlar barındırabilir. Erkekler ne kadar bu sözleri yazarken zorlansa da onların birbirlerine yazdığı güzel sözler de uzun ömürlü ve derin anlamlıdır…

  • Arkadaşlık, hayatın en kıymetli hazinelerinden biridir. Senin gibi bir dostla birlikte yürüdüğüm bu yolda, hiçbir zaman yalnız hissetmedim. İyi günlerde beraber güldük, zor zamanlarda birlikte ağladık. Senin sevgin, her daim kalbimde güçlü bir ateş gibi yanıyor. İyi ki varsın, iyi ki hayatımdasın!
  • Arkadaşlık, bir çiçeğin baharı beklediği gibi güzellik ve umut dolu bir bekleyiştir. Senin gibi bir dostla birlikte her anı dolu dolu yaşıyor, birlikte güzel anılar biriktiriyoruz. Seninle paylaştığım her an, beni büyütüyor ve geliştiriyor. Sana olan sevgim hiç solmayacak ve dostluğumuz her daim sürdüğü sürece, her zorluğun üstesinden geleceğimize inancım tam.
  • Dostluk, hayatta sahip olabileceğimiz en değerli varlıklardan biridir. Seninle geçirdiğim zamanlar, hayatımın en anlamlı ve renkli dönemlerini oluşturuyor. Her bir paylaşımımız, kalbimdeki dostluk alevini daha da körüklüyor. Senin gülen yüzün, içimi huzurla dolduruyor ve umutla dolu bir geleceğe ilham veriyor. İyi ki varsın ve benim en özel dostumsun!
  • Arkadaşlık, güçlü bir bağın temelidir. Seninle olan dostluğumuz, bu bağın en güzel örneklerinden biri. Birlikte güldük, birlikte ağladık, birlikte büyüdük. Seninle her anı paylaşmak, hayatta sahip olduğum en büyük ayrıcalıklardan biri. Senin varlığın, kalbimin en güvenli sığınağı ve en büyük mutluluğu. Seni seviyor, değer veriyor ve sonsuza dek yanımda olmanı diliyorum.
  • Arkadaşlık, iki kalbin birbirine dokunduğu ve ömür boyu süren bir bağ oluşturduğu kutsal bir ilişkidir. Seninle olan dostluğumuz, bu kutsal bağın en güzel örneği. Birlikte geçirdiğimiz her an, kalbimde sonsuz bir sevgi ve minnet duygusu yaratıyor. Seninle birlikte olduğumda, hayatın bana sunduğu güzellikleri daha iyi hissediyor ve daha da değerli kılıyorum. Sen benim için çok özelsin ve dostluğumuz hiç solmayacak.
  • Öyle çok güvendim ki sana hayatım boyunca, aile olmak için aynı kandan olmanın çok da gerekmediğini öğrettin bana. Bu yaşıma kadar hep beni kolladım ve ömrüm boyunca da buna devam edeceğini çok iyi biliyorum. Seni çok seviyorum canım arkadaşım.
arkadaşa güzel sözler
  • Seninle oynadım ilk mahalle maçımı ve senin yanında ağladım ilk âşık olduğum kız bana yüz vermedi diye. Hep sana anlattım en büyük sırlarımı ve hep sen vardın en zor anlarımda yanımda. İyi ki seni bulmuşum canım arkadaşım…
arkadaşa güzel sözler
  • Öyle uzun ki, koskoca yıllar öyle hızlı geçti ki… Daha dün gibi tanışmamız, çekingen çekingen konuşmaya başlamamız. Şimdi ise birbirimizi herkesten daha iyi tanıyan iki yakın arkadaşız. Doğum günün kutlu olsun benim canım arkadaşım.
arkadaşa güzel sözler
  • Aynı kaptan yemek yedik, aynı suyu içtik tek bir bardaktan. İkimiz de aynı şeyleri sevdik hayatımız boyunca. Seni hep ikizim zannetmeleri boşuna değildi, ayrılmazdık çünkü hiç birbirimizden. Hala eskisi gibi her şey ve eskiyen hiçbir şey yok canım arkadaşım, iyi ki varsın…
arkadaşa güzel sözler
  • Arkadaşlık kurmak zordur, sürdürmek ise çok daha zor… Biz son elli senedir seninle en zoru başardık, hem de sıfır hata ile.
arkadaşa güzel sözler
  • Sen nerede olursa ol ben hep senin yanındayım canım arkadaşım. Aramızda ne kadar mesafe olursa olsun ben hep senin en yakın arkadaşın olmaya devam edeceğim.
arkadaşa güzel sözler
  • Bizim arkadaşlığımızı yollar bozamaz, ancak yıllar sağlamlaştırır. Seninle yaşadığım en güzel anıların hatırına, ne olursa olsun senin yanından asla ayrılmam canım arkadaşım…
arkadaşa güzel sözler
  • O kadar uzun zaman boyunca yan yana yürüdük ki, şimdi senin yokluğun beni kahrediyor. Yanımda olmamana, yıllar geçse de asla alışamıyorum benim canım arkadaşım. Ne olursa olsun sesini duymadan ben de zor nefes alıyorum…
arkadaşa güzel sözler
  • Öyle bir zamanda bırakıp gittin ki beni, ne kızabildim ne de koşabildim arkandan. Elimi kolumu da bağladın giderken. Gidişinle kocaman bir karanlığın içine hapsettin beni de…
arkadaşa güzel sözler
  • Umurumda bile değildi senden başkası, sadece senin yanındayken kendimi bu kadar rahat ve güvende hissediyordum. Sen benim bu hayattaki en yakın arkadaşımdın ve sonsuza kadar da hep öyle kalacaksın.
arkadaşa güzel sözler

İnsan küçükken anlamıyor ama büyüdükçe bir arkadaşın ne kadar değerli olduğunu, gerçek bir arkadaş ile bir ömrü nasıl da mutlu ve güzel geçirebileceğini anlıyor artık. Bazıları için çok geç oluyor ama bazıları da birikimlerini doğru yapmış oluyorlar çünkü doğru bir eş kadar doğru bir arkadaş da çok önemli…

İşte bu yüzden arkadaşa hitap eden güzel sözler de çok büyük önem arz ediyor.  Onunla yaşadığınız her anının bir simgesi olan bu güzel sözler, arkadaşınızın ömrü boyunca saklamak isteyeceği ve onu en çok duygulandıran sözler olacak. Hatta duygulanıp, yaşlandıkça ara ara okumak isteyeceği bu güzel sözlere zamanla daha çok ihtiyaç duyacağı da kesin… Tabi sadece onun değil, hepimizin…

Arkadaşa hediye verirken bu güzel sözleri de arasına sıkıştırmanız ve onun için bu hediye verme faslını daha güzel hale getirmeniz sizin elinizde. Yazacağınız arkadaşa güzel sözler uzun ya da kısa olabilir, önemli olan ne hislerle yazdığınız… Bazen de arkadaşa güzel sözler resimli olarak daha çok dikkat çekici olabilir. Bunun için internetten faydalanabilirsiniz.

  • Seninle geçti tüm çocukluğum ve gençliğim. Seninle yaşadım hep en tehlikeli anılarımı ve seninle atlattım en büyük acılarımı. İyi ki vardın canım arkadaşım.
arkadaşa güzel sözler uzun
  • Ne zaman ihtiyaç duysam hep yanımda olduğun için, ne zaman arasam hep aynı hızla koşarak geldiğin için, en büyük mutluluklarımda benim kadar mutlu olabildiğin için sana milyonlarca kez teşekkürler…
arkadaşa güzel sözler uzun
  • En iyi arkadaşlar birbirlerinin kahramanı olurlar. Sen de benim vazgeçilmez kahramanımsın, en kötü zamanlarımda beni çekip kurtarır, yerine hep mucizeler bırakırsın. Seni çok seviyorum canım arkadaşım.
arkadaşa güzel sözler uzun
  • Kan kardeş olarak başladı hikâyemiz ve can kardeş olarak devam etti seneler boyunca. Ne desem az kalır sana olan sevgimi anlatmaya.
arkadaşa güzel sözler uzun
  • Senin aileni kendi ailem gibi bildim ve onlar da beni çocuklarından ayırmadılar. Bu dünyanın en büyük rahatlığı ve mutluluğu olsa gerek.
arkadaşa güzel sözler uzun
  • Seninle aynı gün doğan iki yakın arkadaşız. Allah kaderimizi bir yazmış ki senelerce hep aynı güzellikleri ve aynı acıları yaşadık. Şimdi ise aynı gün anne oluyoruz. Seni çok seviyorum benim canım arkadaşım.
arkadaşa güzel sözler uzun
  • Canım gibi sevdiğim ve asla kötü bir şey yaşamasını istemediğim bir hediye gibisin bana. Hayatımız boyunca birbirimizi koruyarak geldik bu zamanlara… Sonsuza dek sürsün bu arkadaşlık, hiç ayrılmayalım inşallah…
arkadaşa güzel sözler uzun
  • En çok arkadaşlar kollarlar birbirlerini, en çok arkadaşlar bilirler birbirlerinin en büyük sırlarını ve en çok arkadaşlar ağlarlar sizinle omuz omuza… Sen benim en değerlimsin, iyi ki benim arkadaşımsın. Seni çok seviyorum.
arkadaşlık sözleri
  • Canım arkadaşım, yokluğun öyle büyük bir boşluk ki, sen gittin gideli dünya öyle yavaş dönüyor ki… Bilemezsin ne zor geçiyor günler, aylar, yıllar… Bir gün seni göreceğim günü hayal ederek katlanıyorum yokluğuna…
arkadaşlık sözleri
  • Seninle ne çok anı biriktirdik yıllar içinde; birlikte ağladık, birlikte kaybettik, birlikte kazandık. Her şeyde ve her yerde birlikte, omuz omuzaydık. Ömrümüzün sonuna kadar yan yana kalmak dileklerimle…
arkadaşlık sözleri

Arkadaş dendiği zaman akan sular durur. Kim ne derse desin, insanın yakın bir arkadaşı yoksa hayatın anlamı kocaman bir boşluk olur. Yaşamınızın her döneminde size destek olan ve hayatınızdaki her ayrıntıyı güvenerek anlatabileceğiniz bir arkadaş olmadan bu hayatı tamamlamak epey zor… Eğer yanınızda size değer veren ve sizi gerçekten karşılıksız seven bir arkadaşınız varsa onun arkadaşlığını kaybetmemek için elinizden gelen her şeyi yapmalısınız. Çünkü arkadaşlık dediğiniz şey kolay kazanılan bir şey değildir ve bulunca da çaba sarf etmeyi gerektirir.

Arkadaşlıkta önemli olan hata yapmamak değil, yapılan hatayı affedebilmek ve tekrarlamamaktır. Kin, arkadaşlık ilişkisinde en kabul edilemez duygudur. Kindar bir ilişkide asla sevgiyi besleyemezsiniz. Yapılan iyi şeyleri not edip, kötüleri hafızanızdan silmezseniz bu hayat ve bu arkadaşlık sizin için azap olabilir. Kısacası, affedebilmek, uzun süren bir arkadaşlığın ilk formülüdür.

  • Can dayanmaz yokluğuna, kalbim yoruldu özlemine benim canım arkadaşım. Nerede o sıcacık gülümsemen, nerede o candan sarılmaların…
arkadaşlık sözleri
  • Bazen çok yorulup da kocaman bir of çekmek istediğimde hep sen olursun yanımda. Öyle çabuk alırsın ki sıkıntımı, derdimi şaşar kalırım… İyi ki yanımdasın canım arkadaşım…
arkadaşlık sözleri
  • Senin hakkını bir ömür daha yaşasam bile asla ödeyemem… Öyle çok şey kazandırdın ki bana, öyle sabırlı ve şefkatli davrandın ki bana canım arkadaşım, senin değerin hiçbir şey ile ölçülemez asla…
arkadaşlık sözleri
  • Eğer sensen beni dinleyen, o zaman her sorun kendiliğinden çözülüyor sanki. Öyle güzel dinliyorsun ki beni, rahatlıyorum senin güzel bakışınla ve bitiveriyor tüm sorunlar…
arkadaşlık sözleri
  • Öyle güzel bir arkadaşsın ki benim bir tanem, benim iyiliğim için kendini gözünü bile kırpmadan feda edersin. Güzel kalbinle tam bir meleksin.
arkadaşa en güzel sözler
  • Seninle uzun ve sağlam bir arkadaşlığımız oldu. Bu arkadaşlığın sonsuza kadar sürmesi ve sırt sırta uzun ve sağlıklı bir ömür geçirmek dileğiyle…
arkadaşa en güzel sözler
  • Herkesin senin gibi bir arkadaşı olmalı bu dünyada, senin gibi güvenilir ve muhteşem bir kalbe sahip olan bir dostu olmalı… İyi ki varsın canım arkadaşım…
arkadaşa en güzel sözler
  • Seninle ne kadar övünsem az çünkü bu hayatta doğru yolda yürümeyi bana sen öğrettin, hatalarımdan ders almayı ve daima önüme bakmayı. Kendimi sevmeyi ve hoşgörüyü senden öğrendim. İyi ki varsın…
arkadaşa en güzel sözler
  • Seninle ilk tanıştığımız gün ne de büyük bir kavga etmiştik hatırlar mısın? Yine atalarımızın dediği çıktı; en büyük dostluklar kavgayla başlarmış… Biz de o gün, en büyük arkadaşlığın imzasını atmışız meğer fark etmeden…
arkadaşa en güzel sözler
  • Rüzgâr nereye eserse oraya savrulan bir gençlikken şimdi ayağı yere sağlam basan, birbirine her konuda destek olan mükemmel iki arkadaşız… Seninle ne güzel bu hayat, benim canım arkadaşım…
arkadaşa en güzel sözler

Dünyanın ne güzel sözlerini söyledikten sonra en yakın arkadaşınız için güzel bir hediye seçmeye geldi sıra. Onun kişiliğini yansıtan, onun sevebileceği ve seve seve ömür boyu saklayabileceği iyi bir hediye seçimi için sitemizin yüzlerce farklı hediye çeşitlerinden faydalanabilirsiniz. Belki de sizin için hazırladığımız listeden de arkadaşınıza uygun olabileceğini düşündüğünüz hediyeyi seçebilirsiniz.