Arkadaşa Doğum Günü Mesajları, Arkadaş İçin 50 Doğum Günü Mesajı

Arkadaşa Doğum Günü Mesajları, Arkadaş İçin 50 Doğum Günü Mesajı

Ömrümüzü beraber geçirdiğimiz dostlarımızın ve arkadaşlarımızın bizde yeri muhakkak çok büyüktür. Nitekim iyi günlerimizde beraber gülüp eğlenirken, kötü günlerimizde de bizlere dert ortağı olan gerçek dostlarımızın kıymetini iyi bilmemiz gerekir. Ömür denilen 3 günlük dünyada, her zaman gerçek ve samimi dostluklar kurmak için gayret edilmelidir. Kurulan dostlukların da kıymeti yabana atılmamalıdır. Çünkü kurulan samimi arkadaşlıklar sayesinde zor günlerimizde dayanacak bir omuz, güzel günlerimizde de sevincimize ortak olan bir dost kazanmış oluruz.

Dikkatinizi Çekebilir ► Arkadaşa Doğum Günü Hediyesi

Bu nedenle özellikle doğum günü gibi senede bir gün olan özel anlarda dostlarımıza olan sevgimizi göstermekten kaçınmamamız gerekir. En yakın arkadaşa doğum günü mesajı göndererek onlarla bu mutlu ve anlamlı günün sevincini paylaştığımızı belirtmemiz önemlidir. Çünkü kıymetini bildiğimiz dostlarımızı bu mutlu günlerinde yalnız bırakmamak ve onlar için büyük önem taşıyan bu özel günü hatırladığımızı belirtmek, samimi dostlukların gerekliliklerinden biridir. Rehber niteliğindeki bu yazımızda 7’den 70’e tüm arkadaşa doğum günü mesajları listesini bulabilir, listeden beğendiğiniz mesajları sevdiğiniz dostlarınıza doğum günlerinde gönderebilirsiniz.

Yakın Arkadaşa Doğum Günü Mesajı

Yaşı her ne olursa olsun yakın arkadaşlar ile samimiyet hat safhadadır. Bu nedenle yakın arkadaşa doğum günü mesajı gönderirken zaman zaman eğlenceli zaman zaman da onlara karşı duyduğumuz içten bağın nişanesi olacak sözler içeren mesajlar göndermek, sevinçlerini paylaştığımızı belirtmek gerekecektir. Bu noktada en çok beğenilen arkadaşa doğum günü sözleri listesi şunlardan oluşmaktadır:

  • Zaman su gibi akıp geçse de aramızdan su sızmayacak. Doğum günün kutlu ve mutlu olsun canım arkadaşım, beraber nice mutlu yıllara…
arkadaşa doğum günü mesajı
  • Hayatın zorluklarına beraber göğüs gerdik ancak en mutlu olduğumuz günlerde de yine beraberdik. Doğum günün kutlu, dostluğumuz hep daim olsun biricik arkadaşım.
arkadaşa doğum günü mesajı
  • Ömür dediğin bu yolculukta pek çok insan tanırsın fakat dostum dediğin bir elin parmaklarını geçmez. Her zaman aynı eldeki parmaklar olarak kalmak dileğiyle, doğum gününü kutlarım canım arkadaşım.
arkadaşa doğum günü mesajı
  • Yalnız kaldığını hissettiğinde unutma ki seni düşünen ve gönlünde sana yer bulunan bir dostun var. Kıymetli arkadaşım, doğum günün kutlu, yeni yaşında her şey gönlünce olsun.
arkadaşa doğum günü mesajı
  • İyi ki doğdun, iyi ki arkadaşım oldun. Yeni yaşına girerken tüm dileklerin kabul, doğum günün kutlu olsun.
arkadaşa doğum günü mesajı
  • Gerçek dostluğa mesafeler engel değildir. Her ne kadar bu mutlu gününde yanında olamasam da kalbim ve aklımla her zaman yanındayım canım arkadaşım. İyi ki doğdun, nice mutlu yaşlara…
arkadaşa doğum günü mesajı
  • Seni sevenleri el üstünde tut ki kalplerinde hiç solmayan bir çiçek gibi taze kal. Yıllar ömür tahtana bir çentik atsa dahi her zaman genç ve çocuk kal. Doğum günün kutlu olsun biricik dostum.
arkadaşa doğum günü mesajı
  • Yeni yaşın mutluluk, huzur ve sağlık versin. İyi ki doğdun arkadaşım, iyi ki hep benimlesin.
arkadaşa doğum günü mesajı
  • Yeni yaşında sağlık, mutluluk, huzur ve bereket hep seninle olsun canım arkadaşım. Yaş günü pastanın mumlarını üflerken dostluğumuzun da daim olmasını dilemeyi unutma!
arkadaşa doğum günü mesajı
  • Bilirsin güzel söz söylemekte iyi değilim, hediye seçiminde hiç iyi değilim. Ancak senin gibi bir dostu sevmede üzerime yok diyebilirim. Doğum günün kutlu olsun biricik arkadaşım.
arkadaşa doğum günü mesajı

Arkadaşa Doğum Gününde Komik Mesajlar

Pek çok kişi internet üzerinden yakın arkadaşlarına doğum günlerinde komik içerikli mesajlar göndermeye bayılır. Bu sayede samimi oldukları dostlarının bu en mutlu gününde onların yüzünü güldürebilmeyi başaran dostlar, birbirleri arasındaki sevinci ve mutluluğu da katlamış olurlar. Arkadaşa doğum günü mesajı komik olunca, daha bir hatırda kalıcı olmaktadır. Bu sebeple en pek çok internet kullanıcısı bu tür mesajlara ulaşmak için araştırma yapmayı sürdürüyor. Böyle bir niteyi olan kişiler için de komik doğum günü mesajlarını derledik. Yazımızın devamında arkadaşına doğum günü mesajı ile komik bir şaka yapmayı düşünen kişilerin en çok beğendiği doğum günü mesajları listesini bulabilirsiniz. İşte o listeden en çok öne çıkan sözler:

  • Kanka doğum günün kutlu, partin dillere destan olsun. Nice mutlu yaşlara…
doğum günü mesajı arkadaşa
  • Bugün doğum gününü kutlamayanın vay haline! Allah onları senin gazabından korusun, sana mutluluk dolu uzuuun yıllar versin.
doğum günü mesajı arkadaşa
  • Bugünün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapmak üzere, canımdan çok sevdiğim dostumu pasta başına davet ediyorum. Üflediğin her mum hayatta gerçekleştirmek istediğin bir başarın olsun, Doğum günün kutlu ve mutlu olsun.
doğum günü mesajı arkadaşa
  • Moruk yaşına daha mı girdin? Ama üzülme sen tanıdığım en tontoş ihtiyar olacaksın, doğum günün kutlu olsun.
doğum günü mesajı arkadaşa
  • Gerçek dost kara günde mi belli olur yoksa doğum gününde mi? Aman boşver senin doğum günün aydınlık geçsin de gerisi önemli değil, nice mutlu yıllara canım arkadaşım.
doğum günü mesajı arkadaşa
  • Doğum günün kutlu olsun, bu mesajı güzel bir yere kaydet de seneye beni uğraştırma…
doğum günü mesajı arkadaşa
  • Öyle mi desem, böyle mi desem, doğum günün kutlu olsun bitanem.
doğum günü mesajı arkadaşa
  • Gözünü açtığın gün beni görmesen de hiç değilse bugün hep beni gör! Doğum günün kutlu olsun en sevdiğim arkadaşım.
doğum günü mesajı arkadaşa
  • Eski yaşını şutlar, yeni yaşını kutlarım. Doğum gününde en güzel golleri senin atman dileğiyle…
doğum günü mesajı arkadaşa
  • Pastandaki mumları üflerken dilediklerine dikkat et, aralarında ister istemez beni de bulacaksın. Nice mutlu yaşlara beraber ulaşalım, iyi ki doğdun arkadaşım.
doğum günü mesajı arkadaşa

Uzun İçerikli Arkadaşa Doğum Günü Mesajları

Bazı kişiler arkadaşlarına doğum günü mesajları gönderirken mesajın kısa ve öz olmasını isterken bazıları da uzun ve samimi olmasını ister. Bu noktada dileyenler için yazımızda uzun doğum günü mesajları arkadaşa gönderebileceğiniz güzel mesajlar bulunmaktadır. Bu mesajları isterseniz bir kağıda yazarak arkadaşınıza sürpriz yapabilirsiniz. Ona fark ettirmeden eşyalarına veya kıyafetlerinin cebine koyacağınız uzun doğum günü mesajları, dostlarınıza hem sürpriz olacak hem de onları çok sevindirecektir. Bunun yanında isterseniz internet üzerinden veya cep telefonu aracılığıyla da bu mesajları onlara iletebilirsiniz. En yakın arkadaşa doğum günü mesajı uzun olduğunda onu ne kadar sevdiğinizi ona daha çok hissettirebilirsiniz. Bu sayede dostluğunuz da yeteri kadar pekişmiş olacaktır. Dolayısıyla doğum gününü kutladığınız arkadaşınızın, diğer sevdiklerinden gelen mesajlar içinde sizin mesajınız daha çok dikkat çekici bir hal alacaktır. Bu durumun oluşması için kullanabileceğiniz arkadaşa uzun doğum günü mesajları listemizden dilediğinizi seçebilir ve arkadaşınıza gönderebilirsiniz:

  • Bu hayatta ektiğini biçersin derler. Son zamanlarda düşündüğüm tek şey var: Senin dostluğunu elde edecek kadar bu hayatta ne yaptım acaba? İyi doğdun canım arkadaşım, hep benimle kal.
arkadaşa doğum günü mesajları
  • Hayatta karşılaşacağın zorluklarda hep zaferle ayrılman ve yeni yaşında umudunu asla yitirmemen dileğiyle. Sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler hep seninle olsun. İyi ki doğdun biricik arkadaşım, doğum günün kutlu ve mutlu olsun.
arkadaşa doğum günü mesajları
  • Gerçek bir dostun değerini, ne gece parlayan yıldızlar ne de gündüzü bize getiren güneş açığa çıkarabilir. Senin dostluğunun kıymeti, kalbimin en derin yerinde saklı kalmaya devam edecek. Doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın hep mutlulukla dolsun.
arkadaşa doğum günü mesajları
  • Senin için çok özel bir gün olan bugünde, seni düşünen ve kalpten hisseden birinin olduğunun sevincini doya doya yaşaman dileğiyle, doğum gününü kutlarım. Yeni yaşının sana mutluluk, sağlık ve huzur getirmesini temenni ederim.
arkadaşa doğum günü mesajları
  • Bazen coşku dolu bazen de hüsranlar ile geçiyor ömür. Olsun, seni sevenlerin hep yanında olmasından başka ne önemli ki şu hayatta. Bu anlamlı günde de her zaman olduğu gibi yanındayım sevgili dostum, doğum günün kutlu ve mutlu olsun.
arkadaşa doğum günü mesajları
  • Her geçen gün takvimden bir sayfa daha eksilirken, kalan ömründe yüzünden gülücük kalbinden sevgi eksik olmasın. Doğum günün kutlu, her şey güzel gönlüne göre olsun canım arkadaşım.
arkadaşa doğum günü mesajları
  • Hayatın hızlı geçmesine, bir yaşı daha geride bırakmana üzülme. En güzel yıllar çabuk geçen yıllardır derler. Her saniye geleceğimizi oluşturduğumuz şu zaman dilimleri içinde her zaman mutlu ve coşku dolu olmanı dilerim. İyi ki doğdun arkadaşım, sevgi ve huzur her zaman seninle olsun.
arkadaşa doğum günü mesajları
  • İyi günde de kötü günde de beraber olduğumuzu sakın unutma. Yeni yaşına girerken bu mutlu günde geride bıraktığımız tüm güzel anıların hatırına hep sevinç ve huzur dolu olmanı dilerim. Yeni yaşın sana sağlık ve mutluluk getirsin, iyi ki doğdun arkadaşım.
arkadaşa doğum günü mesajları
  • Seninle tanıştığımız gün sanki dün gibi. Her saniyesini iyi hatırladığım o anlardan bugüne kadar hayatımda bana yaşattığın mutluluklar ve dertlerime ortak olduğun için sana ne kadar teşekkür etsem azdır. İyi ki doğdun can yoldaşım, nice mutlu yıllara.
arkadaşa doğum günü mesajları
  • Hayatın gelecekte sana getireceği günler, geçmişinde bıraktıklarından çok daha mutluluk vermesi dileğiyle, iyi ki doğun canım arkadaşım.
arkadaşa doğum günü mesajları

Arkadaşa Anlamlı Doğum Günü Mesajları

Arkadaşlarımız, hayatımızda her zaman yanımızda olan onların kıymetini her zaman bilmemiz gereken kişilerdir. Zor zamanlarımızda bizlere desteği esirgemeyen, keyifli anlarımızda da heyecanımızı ve sevincimizi paylaşan bu dostlarımızı, özellikle doğum günlerinde bir kez daha sevindirmeye özen göstermemiz gerekir. Bu sebeple arkadaşa doğum günü mesajı uzun veya kısa olsa da onları en mutlu edecek şekilde bir içeriğe sahip olmasına dikkat etmek önemlidir. Bu rehber niteliğindeki yazımızda sizlere, arkadaşlarınıza doğum günlerinde ulaştırabileceğiniz özel içerikte sözler derlemeye devam ediyoruz. Yazımızın devamında bulunan resimli doğum günü mesajları arkadaşa göndereceğiniz hazır bir içerik olarak karşınıza çıkıyor. Bu görselleri doğum gününü kutladığınız arkadaşınıza direkt olarak gönderebilir ve ona unutamayacağı bir sürpriz yapabilirsiniz. İşte internet üzerinde en çok beğenilen arkadaşa doğum günü mesajları uzun anlamlı ve özel listeden birkaç doğum günü mesajı:

  • Aramızdaki gerçek dostluk bağının daha da artacağı, iyi günde ve kötü günde yine beraber olacağımız 365 günü sabırsızlıkla bekliyorum. Bu günler bittiğinde yine en sevdiğim arkadaşımın doğum gününü kutluyor olacağım. İyi ki doğdun canım arkadaşım.
arkadaşa doğum günü sözleri
  • Yeni yaşına girerken kurduğun hayallerden asla vazgeçme. Umarım bu yaşında başarı ve sağlık seni hiç bırakmaz. Nice mutlu yıllara, can dostum.
arkadaşa doğum günü sözleri
  • Tanıştığımız ilk günden beri en iyi yoldaşım oldun. Artık beni tamamlayan öteki yarım olarak görüyorum seni. Doğum günün kutlu ve mutlu olsun biricik arkadaşım. Yeni yaşında her şey gönlünce ve istediğin gibi olsun.
arkadaşa doğum günü sözleri
  • Dostluklar çiçekler gibidir. Bazıları yeterli ilgi gösterilmediğinde solup gider. Bazıları ise gösterilen ilgiye teşekkür edercesine rengarenk yapraklar açar. Bizim dostluğumuz da hiç solmayacak bu çiçekler gibi olsun. İyi ki doğdun, iyi ki arkadaşım oldun. Nice mutlu yaşlara…
arkadaşa doğum günü sözleri
  • Gerçek dostluk kurulmadan geçen bir hayat, notasız müziğe benzer. Yeni yaşında da en güzel müzikleri birlikte yapmak dileğiyle. Doğum günün kutlu ve mutlu olsun can yoldaşım.
arkadaşa doğum günü sözleri
  • Zor günlerimde hep yanımdaydın, desteğinle ayağa kalkmayı başardım. Kalbi de kendi kadar güzel olan arkadaşım, iyi ki doğdun, iyi ki varsın.
arkadaşa doğum günü sözleri
  • Hayatıma girdiğin günden bugüne seninle geçirmiş olduğum her anın kıymetini iyi biliyorum. Gerçek dostluğun tanımını bana sen öğrettin. Yeni yaşında da hayattan öğreneceğimiz çok şey var. Doğum günün kutlu olsun arkadaşım, birlikte nice güzel anlara ulaşmak dileğiyle…
arkadaşa doğum günü sözleri
  • Hayatın hep yüzüne güleceği, zorlukların karşında bir balon gibi söneceği upuzun bir ömür diliyorum, canım arkadaşım. Doğum günün kutlu, yeni yaşında sağlık ve mutluluk hep seninle olsun.
arkadaşa doğum günü sözleri
  • Senin için çok özel olan bu günde yanında olamamak beni derinden üzse de kalbimin her zaman senin yanında olduğunu bilmeni isterim. Seni tanıdığım neşeli ve mutlu hallerin hiçbir zaman eksilmesin. Doğum günün kutlu olsun can dostum.
arkadaşa doğum günü sözleri
  • Her ne kadar aramızda mesafeler olsa da hiçbir zaman aklımdaki ve kalbimdeki yerin eksilmedi. Yollarımızın tekrar kesişeceği güne kadar, huzurlu, sağlık ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum. İyi ki doğdun canım arkadaşım ve iyi ki tanıdım seni.
arkadaşa doğum günü sözleri

Arkadaşlarımızın doğum günleri onlar için her ne kadar büyük öneme sahip olsa da onu seven kişiler olarak bizlerin de önem vermesi gereken özel günler olarak kabul edilmelidir. Zira hazırlayacağımız doğum günü mesajları arkadaşa büyük bir sürpriz olurken onu hem sevindirecek hem de dostluğumuzu pekiştirecek bir jest olarak öne çıkacaktır. Bu nedenle en iyi arkadaşa doğum günü mesajı asla unutulmaması gereken öneme sahip bir konudur. Dolayısıyla sevdiğimiz arkadaşlarımızın doğum günlerini hatırlarken aynı zamanda gerek internet üzerinden gerekse de telefonla veya yüz yüze bu tür mesajları iletmemiz önem teşkil etmektedir.

Arkadaşa doğum günü mesajları uzun veya kısa olsun fark etmeksizin onları özel hissettirecek ve aramızdaki dostluk bağını kuvvetlendirecek ölçüde olmalıdır. Buna dikkat etmeden göndereceğinizi doğum günü mesajı arkadaşa hiç beklemediği bir şeyle karşılaşmasını sağlayabilir. Zira doğum günü gibi kişilerin hayatında büyük önem taşıyan konularda insanlar her zamanki ruh hallerinden daha hassas olabilmektedir. Bu sebeple doğum günü olan kimseler yakın çevrelerinden çok daha duygu dolu kutlama mesajları bekleyebilirler. Bu yüzden arkadaşa doğum günü mesajı anlamlı ve o kişiyle aranızdaki bağı özetleyecek nitelikte özel bir içeriğe sahi olması gerekir. Bu noktada kişiler anlamlı bir yazı kaleme alabilirken dilerlerse internet üzerinden de arkadaş için doğum günü mesajları listelerini kontrol ederek doğum gününü kutlayacakları arkadaşlarıyla aralarındaki dostluğu en iyi şekilde özetleyecek bir yazı beğenip seçebilirler.

Ancak arkadaş doğum günü mesajları uzun olduğunda da okuyan kişiyi sıkmayacak ölçüde olmasına özen gösterilmesi gerekir. Çünkü bu anlamlı günde sevincine ortak olduğunuz dostunuzun mutluluğunu gölgeleyecek şeylerden bahsetmeniz doğum günü mesajında gereksiz bir ayrıntı olacaktır. Bu sebeple arkadaşa uzun doğum günü mesajı yazarken veya internet üzerinden araştırma yaparak özel bir mesaj seçerken özenli davranılmasına dikkat edilmelidir. Aksi halde doğum gününü kutladığınız yakın dostunuzun beklentilerini karşılamayabilirsiniz. Bu durum da onunla sizin aranızdaki güzel ve samimi dostluğa ne yazık ki gölge düşürmesi muhtemel bir hareket olarak görülebilir. En güzel doğum günü mesajlarını yazımızda bulabilirsiniz.