En Yakın Arkadaşa Doğum Günü Hediyesi İçin 20 Harika Fikir

En Yakın Arkadaşa Doğum Günü Hediyesi İçin 20 Harika Fikir

Dikkatinizi Çekebilir ► Arkadaşa Doğum Günü Hediyeleri

Özel günlerde hayatınızı kurtaracak arkadaşa doğum günü hediyesi seçenekleri ile siz de en özel doğum günü hediyesini vermenin keyfini yaşayacaksınız. Masadaki onlarca çiçeğin arasında sizinki de bulunmayacak. Özel ve ince bir düşünceyle hazırlanmış hediye çeşitlerimizi gördükten sonra arkadaşlarınız için en özel hediye çeşitlerini kendiniz beğenecek, bu konuda bir fikir geliştireceksiniz. Size özel doğum günü hediyesi seçeneklerini, sizler için derledik.

Arkadaşa Hediye Kapsül Şişeli Mini Puzzle

arkadaşa doğum günü hediyesi

En yakın arkadaşa doğum günü hediyesi seçenekleri arasında bulunan mini puzzle,üzerindeki ‘Happy Birthday’ yazılı kutusu ile arkadaşınızın en sevdiği doğum günü hediyesi olacak. 13 cm x 9,5 cm büyüklüğünde bir resmi oluşturan parçalar, size dağınık olarak, silindir bir kutuda gönderilmektedir. Kapsül şişe, 15 cm x 3 cm büyüklüğündedir. Toplam 99 parçadan oluşan puzzle için bize yüksek çözünürlüklü bir fotoğraf göndermeniz gerekecektir. Hediye paketi içinde gönderilecek puzzle, direkt olarak arkadaşınıza vermenize hazır olarak size iletilir.

Doğum Günü Hediyesi 3 Boyutlu Led Lamba

en yakın arkadaşa doğum günü hediyesi

Yakın arkadaşa doğum günü hediyesi olarak verilebilecek lamba, sarı renkte ışık vermektedir. Akrilik ve masif olmak üzere iki bölümden oluşan lamba, kırılmaz malzemeden üretilmiştir. Alt kısım masif ahşaptan üretilmiş olup 14 cm x 3 cm ölçülere sahiptir. Akrilik levha üzerine isim ve tarih, lazer kazıma yöntemiyle işlenmektedir. Akrilik kırılmaz levha, 19 cm x 12 cm boyutlarındadır. Üzerinde bulunan 3 ayrı kısım; isim, tarih ve mesaj yazmak için uygundur. Size özel kutusunda ve hediye paketi yapılarak gönderilen ürün, usb kablosu ile fişe takılarak çalıştırılmaktadır.

Kişiye Özel Minyatür Bahçe

yakın arkadaşa doğum günü hediyesi

Doğum günü hediyeleri arkadaşa alınacaksa, arkadaş çok yakın değilse, biraz resmi olmakta fayda vardır. Resmi bir hediyeye ihtiyacınız varsa ya da arkadaşınız bahçe bitkilerini ve küçük kaktüsleri seviyorsa bu hediye ile mutlaka mutlu olacaktır. Sukulent bitkileri ile gönderilen hediye, üzerinde vereceğiniz isme göre şekillenecek olan X’in Bahçesi yazılı bir tahta levha bulundurmaktadır ve bu şekilde özelleşmektedir. Tamamen açık bir şekilde bulunan sukulent saksısı, kase şeklinde açık olarak gönderilmektedir. Saksı, 15 cm en, 15 cm boy ve 5 cm yüksekliğe sahiptir. Kullanılan bitkilerin tamamı canlı olup, haftada iki defa sulanmalıdır. Günde 1- 2 saat hava alması için dış ortama çıkarılması gereken bahçe minyatürü, en güzel doğum günü hediyeleri arasında yer almaktadır.

Arkadaşa Hediye Yıldız Haritası Tasarımlı Baskılı Yastık

en yakın arkadaşa doğum günü hediyesi fikirleri

En iyi arkadaşa doğum günü hediyesi seçenekleri arasında yer alan bu yastık, üzerinde bulunan ‘Doğumunda Gökyüzü’ yazısının altında, vereceğiniz tarihteki gökyüzü hareketlerinin araştırılması ile işlenen yıldız haritası ile arkadaşınıza unutulmaz bir hediye olacaktır. %100 sağlıklı kumaş ve baskı özellikleri ile yatakta kullanılmaya uygun bir aksesuar olan yastık, kumaşla bütünleşen canlı bir baskıya sahiptir. Resmi basılan yıldız haritasının altında, doğum günü olan arkadaşınızın isminin karakteristik bir şekilde yazılması ile oluşmuş bir tasarım göze çarpmaktadır. Yastık 40 cm x 40 cm ölçülerinde, kare biçimindedir. Çamaşır makinesinde yıkanmaya uygun olan yastık, özel dokulu kaliteli kumaştan üretilmiştir. Hediyeniz, özel hediye paketinde size ulaştırılacaktır.

Kişiye Özel Nutella Sürme Bıçağı Ve Nutella

doğum günü hediyeleri arkadaşa

Dosta doğum günü hediyesi olmaya en uygun yiyecek olan Nutella, şimdi özel bıçağı ile hediye edilmeye hazır! Tatlı seven kızların bir numaralı doğum günü hediyesi Nutella ile tatlı bir doğum günü geçireceksiniz. 400 gr Nutella ve bir adet Nutella sürme bıçağından oluşan set ile arkadaşınızı ne kadar iyi tanıdığınızı kanıtlayın! İstediğiniz şekilde bıçağın üzerine ‘X’e ’ şeklinde yazabilir, dilerseniz minik bir mesajın bıçağın üzerine yazılmasını isteyebilirsiniz. Siparişiniz özel kutusunda size gönderilecek olup, hediye paketi ile sizlere ulaşacaktır.

Toronto Viski Tadım Seti

en iyi arkadaşa doğum günü hediyesi

Arkadaşa doğum günü hediyesi ne alabilirim diye kara kara düşünenlerin yapması gereken ilk olarak arkadaşlarının zevklerini öğrenmektir. Seçkin zevklerini alkol konusunda özelleştirmiş arkadaşlara özel viski tadım seti ile arkadaşlarınızın zevklerini ne kadar iyi bildiğiniz hakkında küçük bir şov yapabilirsiniz. Set, 1 adet özel viski bardağı, 12’li doğal viski taşı, 1 adet doğal taş altlık, 1 adet özel bambu maşa içermektedir. Setin gönderildiği kutunun ve viski bardağının üzerine doğum günü olan arkadaşın adı, lazer kazıma yöntemi ile işlenmektedir.

Arkadaşa Hediye Ahşap foto

arkadaşa doğum günü hediyesi fikirleri

Arkadaşa doğum günü hediyesi fikirleri arasında yer alan ahşap foto, arkadaşınızın bize göndereceğiniz bir resminin lazer kazıma yöntemi ile masif ahşaba kazınması ile oluşturulur. 1,5 cm kalınlığındaki masif ahşap, 22 cm x 30 cm boyutlarındadır. Göndereceğiniz resme göre dikey ya da yatay olarak konumlandırılabilen ürün, duvara asma aparatı ve masa üzerine uygun ayak ile gönderilmektedir. Aile gibi gördüğünüz arkadaşınızın doğum gününde, ona en uygun hediyeyi verme telaşınıza ortak olan bu ürün, size özel paketinde gönderilmektedir. Kutusunun dışında özel hediye paketi ile gönderilecek hediye, en güzel hediye seçenekleri arasında yer almaktadır.

Sunum Tepsili 2li Shot Bardağı Seti

arkadaş için doğum günü hediyesi

Arkadaş için doğum günü hediyeleri arasında yer alan ürün, ahşap tepsi ve 2 adet shot bardağından oluşmaktadır. Tepsi üzerinde 2 adet bardak koyma bölümü bulunmaktadır. Cam shot bardakları Paşabahçe markasına aittir. Ahşap tepsi 12 cm x 30 cm boyutlarındadır. Bardaklar 40 cc hacme sahiptir. 7 cm boyunda, 3,5 cm çapında olan shot bardakları altındaki tepsi üzerine doğum günü olan arkadaşınızın ismini lazer kazıma yöntemi ile yazdırabilirsiniz. Ürün size özel paketinde gönderilmektedir. Hızlı kargo avantajı ile gönderilen ürün, hediye paketi ile sahibine ulaşmaya hazır olarak size teslim edilir.

Arkadaşa Hediye Logo Tasarımlı Deri Pasaportlu

dosta doğum günü hediyesi

Doğum günü sürprizi arkadaşa yapılacaksa, biraz daha uzak arkadaşlıklar için biraz daha resmi hediyeler seçilebilmektedir. Bu hediyeler genellikle kullanışlılığı yüksek ürünler arasından seçilir ve doğum günü olan kişinin o an gündeminde olan durumlar göz önünde bulundurulur. Deri pasaportluk da, pasaportunu yeni almış ya da o ara kullanmayı düşünen kişiler için uygun doğum günü hediyeleri arasında yer alır. pasaportluğun kenarında isim yazılması amacıyla lazer kazıma yöntemi kullanılan bir bölüm yer almaktadır. Pasaportluk 9,8 cm x 13,5 cm boyutlarındadır. Tamamen deri malzemeden üretilen pasaportluk üzerine yapılan kazıma asla çıkmaz ve ürün kısa sürede yıpranmaz. Özel olarak hediye paketinde gönderilen ürün, hediye edilmeye hazır olarak elinize ulaşır.

Arkadaş Kelime Anlamlı İsme Özel Kupa

en yakın arkadaşa doğum günü hediyesi ne alınır

Arkadaşa doğum günü hediyesi fikirleri arasında yer alan kupa, şimdi yüksek kalite ile sizlerle buluşuyor! Kupa yüksekliği 9,5 cm, çapı 8,5 cm boyutlara sahiptir. Kupaya yapılan arkadaşlık kelime anlamı baskısı asla çıkmaz. Ancak bardağın makinede yıkanmaması ömrünü uzatacaktır. Kupanın malzeme kalınlığı 4 cm’dir ve ürün porselenden üretilmiştir. Kupanın her iki yüzüne de arkadaşlığın tanımı yazılı olarak baskılanmaktadır. Özel olarak hediye paketi ile gönderilen ürün, hediye edilmeye hazır olarak elinize ulaşır. Arkadaşlarınıza alabileceğiniz hem klasik hem özel bir hediye olacak ürün, sitemizde sizi bekliyor!