Anne İle İlgili Yazılmış En Güzel Sözler - Anneye Güzel Sözler

Anne İle İlgili Yazılmış En Güzel Sözler - Anneye Güzel Sözler

Dikkatinizi Çekebilir ► Anneye Hediye Seçenekleri

Anneler günü için güzel sözler aramak ve annenizi şaşırtacak mükemmel sürprizi tamamlamak için sayılı günler kaldı. Ona duyduğunuz sevgi, minnet ve özlem gibi duyguları ortaya koymak için anneler için güzel sözler imdadınıza yetişiyor. Bugüne kadar o eller, her zaman türlü fedakarlıklarda bulunarak size emek verdi; kıymetini ise şimdi anladınız. Olsun, yine de iletişim en önemli kurtarıcınız. Annenizden uzakta yaşıyorsanız, o güzel kadın her şeyiyle burnunuzda tütüyor olabilir. Hasret dolu hislerinizi ona ifade etmekten çekinmeyin. İşte yılın o günü gelmek üzere, sizden daima bir haber bekleyen ve yolunuzu gözleyen annenize bir şeyler yazmalısınız.

Mayısın ikinci haftasında annenin oğluna yazdığı güzel sözler anneler günü vesilesiyle bir karşılık buluyor; bu sebeple yılın en özel tarihinde ayaklarınıza gelen fırsatı kaçırmamalısınız. Kalbinizden geçenleri ifade etmekten çekinmeyin çünkü yılın bu günü tamamen ikinize ait. Kızları ve anneleri bugün bir araya gelecek, barışacak ya da kavuşacak. Annelere en güzel duygulu güzel sözler yavrularının ağzından bu kutlu günde dökülecek. Anneler gününe değer katan, yaşayacağınız göz kamaştıran duygular oluyor. Onun merhameti, şefkati, sabrı ve sonsuz bir güven veren hali sizin için huzur demek. Anneler gününde karşılıklı olarak sevinç duyacak ve kalıcı bir bağın gücünü hissedeceksiniz.

  • Şu hayatta beni karşılıksız sevdiğine emin olduğum tek insan sensin, sırtımı gönül rahatlığıyla dayayabildiğim sensin, ve beni her zaman sevecek olan da sensin. Sen benim güzeller güzeli annemsin, iyi ki varsın.
anneye güzel sözler
  • Mesafeler senin benim hayattaki en değerli varlığım olduğun gerçeğini değiştirmez. Seni çok seviyorum anneciğim…
anneye güzel sözler
  • Yüreğindeki ucu bucağı olmayan sevgin, sınırsız sabrın için teşekkürler annem. Anneler günün kutlu olsun.
anneye güzel sözler
  • Değer biçemediğim bir şey varsa o da senin varlığındır, korktuğum bir şey varsa senin hüzünlü anındır. Ama başka hiçbir şey beni üzemez çünkü sen hep yanımdasındır… İyi ki varsın anneciğim.
anneye güzel sözler
  • Tüm fırtınalarda sığınacağım tek limanım hep sendin, hep de sen olacaksın canım annem. Seni çok seviyorum.
anneye güzel sözler
  • Bana her zaman sevmeyi öğreten, gücüme güç katan, beni en zorlu olaylarda bile yüreklendiren canım annem, senin hakkını asla ödeyemem. Sen dünyanın en fedakar, en güçlü, en güzel kadınısın. Anneler günün kutlu olsun.
anneye güzel sözler
  • Sen her zaman bizim başımızın tacı, evimizin biricik kraliçesisin, sen hepimizin kıymetlisi, bizim için çok değerlisin. Anneler günün kutlu olsun, seni çok seviyoruz.
anneye güzel sözler
  • Beni sınırsız bir sevgiyle seven, yaşamımın hiçbir anında şefkatini esirgemeyen güzel yürekli annem… Hayattaki tek dayanağım, en güzel şansımsın. İyi ki varsın.
anneye güzel sözler
  • Senin kadar şefkatli, sabırlı ve güçlü bir kadının evladı olabildiğim için çok şanslıyım, Allah’ım seni başımızdan eksik etmesin. Biricik annem, güzel annem… İyi ki varsın.
anneye güzel sözler

Az vakit kaldı diye ona aldığınız anneler günü hediyesine eşlik edecek çarpıcı bir mesajdan vazgeçmeyin. Kısa sürede hazırlayabileceğiniz oldukça şık bir karta ya da mektuba annenizin ne kadar sevineceğini tahmin bile edemezsiniz. Uzak mesafedeyim ama anneme güzel sözler göndermeyi istiyorum diyorsanız mesajınızın fotoğrafını yollayabileceğinizi unutmayın. Elektronik ortamda hazırlayabileceğiniz mesajlar da var hediyenize işlenebilecek mesajlar da. Dilerseniz el yazınızı da fotoğraflayarak ona gönderebilirsiniz. Sözlerin içeriğine gelince, internetten araştırarak bulduklarınızdan yola çıkabilir ve en özel birleşimi yaratıcılığınızla yakalayabilirsiniz.

Kendi hazırladığınız taslakla karşınıza çıkacak anneye güzel sözler önerilerini bir araya getirin. Kendi kelimelerinize lütfen güvenin çünkü anneniz onları hissedecek ve ayırt edecektir. Kendi ifadenizin onun için apayrı bir kıymet taşıyacağını sakın unutmayın. Anneniz için hazırlayacağınız sözlere ilham verecek anne ile ilgili güzel sözler annenizin ruhuna gerçekten dokunacak sihirli kelimeleri seçmenize yardımcı olacak. Sizi etkileyen satırları bir arada toplayabilir, onları dilediğinizce yeniden şekillendirebilirsiniz. Annelerimizin birer parçasıyız, onların yaşamının odağından minnetle bu özel güne vurgu yapıyoruz. Yüksek ifadelerle de olsa, bir espri ya da en sevdiğimiz şarkılarla da olsa ifade edilen sonsuz bir sevgi sonuçta.

  • Her zaman yolumu aydınlatan, yanlışlarımı bağışlayan, bana her defasında kucak açan, şefkatinle tüm zorlukları eriten oldun. İyi ki o güzel yüreğinle benim melek annem oldun. Anneler günün kutlu olsun meleğim…
anneye güzel sözler
  • Fedakarlık sözcüğü bana seni çağrıştırır, şefkatin beni her zorluktan kurtarır, senin bir küçük üzüntün benim dünyamı karartır. Seni çok seviyorum anneciğim, iyi ki varsın.
anne ile ilgili güzel sözler
  • Beni dünyaya getirip hep şefkat gösterip sevgiyle büyüten sendin anneciğim. Bana yanlışları gösterip hep doğruyu öğretip bu günlere getiren sensin canım anneciğim. Anneler Günü’n kutlu olsun. Sen benim meleğimsin.
anne ile ilgili güzel sözler
  • Sen benim gölgem gibi nereye gidersem yanımdasın, sanki bir parçam gibi ne olursa olsun yüreğimin en güzel köşesindesin annem. Anneler günün kutlu olsun.
anne ile ilgili güzel sözler
  • Anneler günün kutlu olsun anneciğim, seni bir gün değil her gün seviyorum, hayattaki en güzel varlığım… İyi ki varsın.
anne ile ilgili güzel sözler
  • Bir tek sen ol, bana yeter annem. Her zaman başımın tacısın.
anne ile ilgili güzel sözler
  • Sen bir gülüşünle kışımı yaza çeviren, gözyaşlarımı silensin. Sen beni hep şefkatle büyüten, hep sevgiyi gösterensin. Senin hakkın ödenmez, sana olan minnetim kelimelerle ifade edilemez annem. Seni çok seven, hep sana layık olmaya çalışan evladın…
anne ile ilgili güzel sözler
  • Her derdime derman olan, bana hep sahip çıkan sen oldun annem, bana verdiğin o kocaman sevgi için sana minnettarım. Anneler günün kutlu olsun…
anne ile ilgili güzel sözler
  • Sana layık bir evlat olabilmek için yaşıyorum annem senin hakkın ödenmez. İyi ki varsın, iyi ki benim annemsin.
anne ile ilgili güzel sözler
  • Bu dünyada en güvenli sığınak senin kucağında, en tatlı uyku senin ninnilerinde. Ve sevgi denen o duygu en çok senin gözlerinde… Seni çok seviyorum anneciğim, iyi ki varsın!
anne ile ilgili güzel sözler

Ona bir sürpriz yapmak, onunla barışmak, ziyaretine gitmek ya da yalnızca anıları tazelemek için bu tarih mükemmel bir seçim oluyor. Farklı şehirlerde ya da başka ülkelerde yaşayanlar özlem dolu jestlerle anneler gününü daha da özel kılabilir. En güzel anne sözleri duygusal bir atmosfer kurmanıza yardım edebilir. Barışmalarda ya uzunca bir aradan sonra kavuşurken çifte taraflı ve büyük bir heyecan hissediyorsunuz; neden bütün bu duyguları bir hediye ve mesajla taçlandırmayasınız ki? Bu sayede annenize kendinizi en iyi ifade etme fırsatını da anneler gününde yakalayabilirsiniz. Tercih edilebilecek en güzel anne sözleri ikinizi anlatanlar olacaktır.

Mutlu hatıralarınızı, çocukluk anılarınızı, birlikte yaşayıp atlatılan güçlükleri bir bulmacanın parçaları gibi birleştirebilirsiniz. Yaşama dair pek çok detayda annenizin izine rastlayacaksınız. Bu yüzden de annelerle ilgili güzel sözler kendinizden ve annenizden bir parça bulduğunuz, en özel ve orijinal fikirler taşıyan mesajlar içerecek. Kendi yaratıcılığınızla içselleştirdiğiniz her şeyi ortaya koymak istiyorsanız kalem ve kağıda sarılabilirsiniz. İçinizden geldiği gibi yazmanız anneciğinize en uygun mesajı ortaya çıkarmaya yetecek. Biricik annesi herkes için apayrı bir yere sahip ve bu değer asla değişmeyecek denli güçlü. Anneye güzel sözler kısa veya sade olabilir; annenizin hoşuna gidecek tarzı ne de olsa en güzel siz bilebilirsiniz. Bir anne ile çocuğu arasındaki kuvvetli ilişki benzersiz bir bağ olduğundan sözlerini onu çok etkileyecek.

  • Senin hakkını ödeyemem, seni sevmeye ömrümü yetiremem. Bütün dünya benim olsa bir tane sen etmez annem… Anneler günün kutlu olsun.
anne ile ilgili güzel sözler
  • Hiçbir tedavi senin şefkatin kadar güçlü değil, hiçbir ilaç senin bir öpücüğün kadar etkili değil anneciğim… Sen benim hayattaki tek dayanağımsın, her zaman yanımdasın ve şunu da bil hep aklımdasın. Senin mutluluğun benim yaşama sebebim olmuş, senin derdin benim karanlığım. İyi ki varsın.
anneler için güzel sözler
  • Beni benden çok seven, beni benden çok düşünen biricik annem. Sen nasıl güzel bir yüreğe sahipsin de her derdime derman olabiliyor, en büyük zorlukları unutturuyorsun. Sen dünyanın en fedakar annesisin, benim güzeller güzeli meleğimsin… Seni çok seviyorum.
anneler için güzel sözler
  • Anne olmak çocuğunun canı yandığında keşke benim başıma gelseydi diye düşünmektir.
anneler için güzel sözler
  • Bilirim ki benim dizlerim kanasa senin yüreğin yanar, ufacık bir derdim olsa senin gözüne uyku girmez. Senin kocaman yüreğin benim her zaman güvenle sığınabileceğim tek liman, senin kucağına yatmak benim bütün dertlerimi unutturan tek an. Seni çok seviyorum.
anneler için güzel sözler
  • Canım annem… Anneler gününü kutlar, sana huzur ve mutluluk dilerim. İyi ki varsın.
anneler için güzel sözler
  • Benden kelimelerle anlatılamayan tek insanı tarif etmemi isteselerdi, annem derdim. Sen beni ışığıyla karanlıklardan çıkaran, bana gülüşüyle dertleri unutturansın. Sana olan sevgim ve minnetim kelimelere sığacak kadar küçük değil. Sen benim hayattaki en kayda değer ‘iyi ki’msin. İyi ki senin evladınım… Anneler günün kutlu olsun.
anneler için güzel sözler
  • Tüm gülüşlerimin arkasında senin mutluluğun, üzüntülü anlarımın arkasında senin küçük bir hüznün var. Başarılı her anımda senin bir emeğin var anneciğim. Yüreğimde de her daim sana ait kalacak kocaman bir yer var. Seni çok seviyorum.
anneler için güzel sözler
  • Dünyanın en büyük zenginliği senin kadar koca yürekli bir anneye sahip olmaktır. En büyük mutluluk senin gülüşünü yaşamaktır. Sana layık bir evlat olmak, seni gururlandırabilmek dileğiyle anneciğim… Anneler günün kutlu olsun.
anneler için güzel sözler
  • Benim birtanecik tatlı annem. Senin gibi bir kadının çocuğu olduğum için hep çok mutlu oldum. Sen benim en büyük şansımsın, bunu hayatımın her alanında gördüm. Benim en kıymetli varlığım, karanlıkta ışığım, dünüm bugünüm yarınımsın. Anneler günün kutlu olsun…
anneler için güzel sözler

Onun için bir hediye seçtinizse bu konsepte yaraşan mesajı da bulmanın vakti gelmiş olmalı. Kararlarınıza güvenerek, hediye seçiminiz gibi ruhunuzun söylediğine kulak vererek anneyle ilgili güzel sözler içinden en tatlısını tercih edeceksiniz. Anneler zaten evlatlarının her sözüne büyük bir mutlulukla ve sevecenlikle yaklaşıyor. Onların mutluluğu ve gülümsemesi de evlatları için tabii ki müthiş bir değer taşıyor. Zamanla üstüne titrediğiniz bir anneniz olacak ve ileride siz de ona göz kulak olacaksınız. Anneler gününü kutlarken ileride ondan yoksun kalmak fikri sizi hüzünlendirebilir. Bugün şansınız varken anneciğinizi memnun etmeyi ihmal etmeyin. Yalnızca çaba sarf etmeniz bile onun için kafi gelecek, biliyorsunuz.

Klasikleşmiş benim annem güzel annem sözleri tarzını seven anneler olduğu gibi daha modern mesajları beğenecek anneler de var. Zaman zaman klasikler sevilebilir; aynı şekilde özlü sözler de onun hoşuna gidebilir. Çok sade, modern, şiirsel, duygulu ve kısa mesajları da yeğleyebilirsiniz. Anneler gününde mesafeleri aşan güzel anne sözleri ikinizin kalpleri arasında aydınlık bir yol. Mayıs ayının ikinci haftasında, Pazar günü kutlanan anneler günü bu sene anneniz için unutulmaz olsun istiyorsanız mesajınızı yazmaya hemen başlayın. En tatlı çikolata, en harika çiçek veya enfes bir manzara sizin sevginizle yarışamaz. Onun açısından dünyanın en kıymetli sözleri elbet sizin söyledikleriniz.

  • Kötülükler, yalanlar, hırslarla dolu bu dünyada beni en güzel şekilde sevdiğin için teşekkürler anne!
anneler için güzel sözler
  • Sen benim gündüzümde yol gösteren, gecemde aydınlatan, zorlukta yüreklendiren, mutlulukta sarılanımsın. Sen benim bu dünyadaki en güzel varlığımsın anneciğim. İyi ki varsın.
en güzel anne sözleri
  • Gözyaşların sadece mutluluktan olsun, en kötü günümüz de böyle olsun anneciğim. Anneler günün kutlu olsun.
en güzel anne sözleri
  • Canım annem, üzüntümü sevince dönüştürebilen tek insansın. Beni en iyi tanıyan, beni hiçbir karşılık beklemeden kucaklayan, bana en saf sevgiyi sunansın. Sen benim şansım; iyi ki varsın!
en güzel anne sözleri
  • Anneler günün kutlu olsun anneciğim, umarım senin kadar sevgi dolu ve fedakar bir anne olurum, umarım sana layık bir evlat olurum. Seni çok seviyorum.
en güzel anne sözleri
  • Anneciğim sen sonsuz sabrın ve kocaman sevginle bu dünyada en güzel şeyleri hakeden, en büyük mutluluklara şahit olması gerekensin. Allah’ım o güzel yüzünü hep güldürsün, ağlarsan da mutluluk dolu yaşların olsun. En güzel dileklerim ve dualarım her zaman seninle… Anneler günün kutlu olsun.
en güzel anne sözleri
  • Sen benim sevdiğim ilk kadın, beni doğuran kadın… Ne yapsam senin hakkını ödeyemeyeceğimi ve benim küçük bir mutluluğumla bile çok mutlu olacak kadar yüce gönüllü olduğunu çok iyi biliyorum. İyi ki senin evladınım, senin gibi bir annem olduğu için dünyanın en şanslı insanıyım. Beni hiç karşılık beklemeden sevdiğin ve her zorlukta güç verenim olduğun için teşekkür ederim… Anneler günün kutlu olsun.
en güzel anne sözleri
  • Ayakların altındaki cenneti bana bir gülümsemenle bile yaşatabildiğin için minnettarım. Sen benim hayattaki en değerli varlığımsın. İyi ki varsın anneciğim…
en güzel anne sözleri