Kral Babam Yazılı İsme Özel Çakmak

Ürün Kodu: 16973

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Rüzgarda Sönmez.
  • Çakmak Boyutu 5.5 x 3,5 cm'dir.
  • Gaz doldurulabilir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Babanızı ne kadar çok sevdiğinizi göstermeniz için babalar günü çok özel bir gündür. Her ne kadar babalar çocuklarına karşı beslediği sevgiyi tamamen karşılıksız olarak gösteriyor olsalar da babanızı mutlu etmek için bu özel günde mutlaka özel hediyeler tercih etmelisiniz. Babalar Günü Hediyesi İsimli Çakmak sayesinde babanıza çok özel bir hediye verebilecek, mutluluğu da en güzel şekilde yansıtma olanağı bulabileceksiniz.

Bu özel çakmak hediye için ideal bir seçim olacaktır. Üzerinde yer alacak olan babanızın ismi ile daha da özel hale gelmektedir. İsimli hediyeler diğer hediyelere göre daha etkilidir. Çünkü isme özel olarak hazırlandıklarından karşı tarafı daha değerli hissettirirler. Yüksek baskı kalitesi ile üzerinde yer alacak isim ile hediye çok daha özel bir hale geliyor.

Dayanıklı yapısı ile birlikte uzun ömürlü kullanım sunacak olan bu çakmak, kolay kullanım da sunmaktadır. Benzin ile çalışan çakmak yakıtı bittiğinde kolay şekilde alt kısımdan dolumu yapılabilmektedir. Bu sayede her zaman kullanım olanağı veren çakmak babanızın yanından hiç ayırmayacağı bir hediye anlamı da taşıyor. Bu sayede babanız hediyesini her kullandığında kendisini ne kadar çok sevdiğinizi çok daha net bir şekilde anımsayabilecek.