Puzzle Desenli Sevgiliye Özel Çift Yastık

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
İndirime Son
524.90 TL
456.66 TL
Ürün Kodu: 8415

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • %100 sağlıklı baskı.
  • Kumaşla bütünleşen canlı ve çıkmayan süblime baskı.
  • 40X40 cm ölçüsünde kare yastık.
  • Yastık içi dolu kullanıma hazır olarak gelmektedir.
  • Özel dokulu kaliteli kumaş.
  • Çamaşır makinasında yıkanabilir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Puzzle Desenli Sevgiliye Özel Çift Yastık hediyesi ile sizin ayrılamadığınız gibi yastıklarınız da ayrılmasın ve bir örnek olsun.

Birbirine ait olan iki kalp her nerede olursa olsun hep birbiri için çarpar ve birbirini düşünür. Baktığı her yerde partnerini gören aşık kişi elbette sevgilisini kendinden ayırmayacaktır ve hatta kendisinden çok sevgilisini düşünecektir. İşte hediye sepetinin bu sayfasında yer alan bu puzzle yastık hediyesinde de aynı bu anlayışı görüyoruz. Zira bu puzzle yastığın tasarımında da birbirinden ayrılamaz çiftler ve birbiri için yaratılmış çiftler için harika bir yastık hediyesi önerisi işte bu puzzle yastıklardır.  Yeni sevgiliye hediye mi arıyorsunuz ? İşte aradığınız hediyenin en güzeli burada!

Sen benim diğer yanımsın şeklindeki en anlamlı ve güzel mesajlar ile adlandırılmış olan bu yastıklar ikiye ayrılmış kırmızı bir kalbin en güzel yansımasını oluşturuyor. Biri size, biri de ona ait olacak olan bu birbirinden asla ayrılmaz puzzle yastıklarını televizyon izlerken, uyuklarken, birlikte eğlenirken en güzel şekilde kullanabileceğiniz gibi kanepelerin üstünü süsleyen harika bir dekorasyon unsuru olarak da kullanabileceksiniz. Koklamaya kıyamadığınız biricik sevgilinize bu kez farklı niteliklerdeki bu  yastık hediye yi verebilirsiniz.

İster yazlık evinizde, ister kışlık evinizde verandada, bahçe takımlarınızın üzerinde ya da otomobilinizde yolculuk yastığı olarak kullanabileceğiniz bu güzel yastıklar bölünmez bütünlüğünüzü ve aşkınızı en güzel şekilde hem birbirinize hem de çevreye aktaracaktır. Biricik aşkınıza yaş günü için  sevgiliye hediyesi arıyorsanız hediyeniz karşınıza duruyor.

Kaliteli, hava geçirgen özelliklere sahip olan kumaşlardan meydana yastıkların kumaşları kaliteli olduğu kadar dikişleri sağlamdır. Sağlığa uygun boya ürünlerinin kullanıldığı yastıklarda solma ve yıpranma oluşmaz.



Gerçek sevgililer birbirini her açıdan tamamladıklarında mutlu olurlar. Bir taraf sinirliyken diğer tarafın alttan alması sorunun kolayca çözülmesini sağlayan önemli bir ayrıntıdır. Birçok konuda tencere ve kapak gibi bir uyum gösterdiğinizi söyleyen arkadaşlarınız ve ilişkinizi takdir eden birçok insanda ilişkinizin şahidi gibidir. Gıpta ile bakılan üzerine şarkılar, şiirler yazılacak ilişkinizde sevgilinize anlamlı bir yıldönümü hediyesi satın almak istediğinizi biliyoruz. Özel günlerinizde yanınızda olan Hediye Sepeti puzzle'ın ayrılmayan parçaları olarak gördüğünüz ilişkinizde, bir yastıkta yaşlanmanızı temenni edecek Puzzle Desenli Sevgiliye Özel Çift Yastık tasarımına imza attı. Sevgilinize onsuz yapamayacağınızı anlatacak yıldönümü hediyesi puzzle yastıklar ile harika bir sürpriz yapabilirsiniz.

Birbirini çok seven ve ayrılamayan sevgililer için Puzzle Desenli Sevgiliye Özel Çift Yastık en güzel ve anlamlı hediyelerden biri olacaktır. Sevgisini sadece sözlere sığdıramayan aşıklar için özel tasarlanan Çiftlere özel yastıklar ile aşkınızı evinize gelen herkese duyurmuş olacaksınız. Puzzle Desenli Sevgiliye Özel Çift Yastık özel dokulu kaliteli kumaşa çıkmayan süblimasyon baskı ile baskı yapılmaktadır.